• Zoran
    347
    Mene zanima dal ti novinari uopšte prate nogomet? Ili dal pročitaju/provjere to kaj su napisali?! Jbt. Od kud su oni izvukli da smo igrali protiv Cibalije?! Njima je vjerojatno isto dal je Dinamo-Hajduk, ili Vukovar-Cibalija, ili prvenstvo-kup… ma sramota
  • PričuvniDojebnik
    18

Gospodine Faze, nisam ni S od stručnjaka kao ti (ne rugam se, čitam odavno što pišeš po fejsu), ali ja se pribojavam suprotnog - da se nabriju na nas jer, uostalom, pobjede u EL nose znatne pare - a protiv Barce šta bude, bude...
  • Jos-Optimus
    7.8k
    Tutankamon je Srbin, ako se ne varam
  • PričuvniDojebnik
    18
    Ne varaš se, batice. Od starog sorabskog plemena Tutanjkamenovića, imali su rudnike i kamenolome, njegovi su izbegli pred vastaškim nožem kao proto-Srbi moreplovci, nastanili Egipat i formirali odman 2 sorabska kraljevstva, jer jedno je premalo.

Inatje Kairo se zvao Kraljevo, ali to Arapi izvitoperiše.
  • Jos-Optimus
    7.8k
    :lol: offtopic ali ta žena je živa smijurija
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    Proganja me čudni feeling da bi tekma mogla ličiti na onu grozotu prošle sezone protiv Celtica (čak je i u sličnosti imena koincidencija).

Želim da me razuvjere stavom na terenu od samog starta.
  • PričuvniDojebnik
    18
    Ja želim i vjerujem da mogu, ali uz ovo dosad demonstrirano, slažem se u realnoj procjeni da će biti bolje gledati Plodove zemlje nego to sutra. Ježim se već.

Ove današnje izjave s presice mi ne mirišu na dobro, sve super, damage control, glava u pijesku.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.