• ljmaric
    65

Zamjenski avion je upravo na putu i slijeće u Vigo za nekih 20ak minuta, oko 16:30 h polijeću prema Zagrebu i slijeću oko 19 h. Dok se iskrcaju i krenu prema gradu...nisam baš siguran da će stići na press konferenciju u 19:45 h. Neka ih što više poremeti...
  • FazeN
    3k
    Pozdrav svima, vratio sam se s Maldiva, moram samo demantirati Germanijak koji je vodeći se riječima Joška Jeličića "da je Bakrar najbolji naš napadač", odlučio staviti da je planiran Bakrar za sutra u napadu, ali ipak nešto se poremetilo.
    Bakrar nije planiran u vrhu napada bio uopće niti jedne sekunde, već netko drugi.
    Imena više ne pišem, da se ne dogodi opet Kule-Beljo situacija s Rijekom i neki sastanak večer prije jer su neke zvjezdice uvrijeđene, pa da ja budem posran radi toga, kako da ne.
  • don
    16.5k
    :lol: :lol: :strong:
  • Danko
    2.5k
    Bakrar i je naš najbolji napadač ali naravno da ga naš znalac na klupi neće nikad stavit ispred belje ili kulenovića jer bi se gospoda mogla uvrijediti iako su na terenu u zadnjih mjesec dana dali ravno ništa.
  • miro
    7.8k
    znači Perić se vraća na mjesto centralnog napadača, ajde bilo je i vrijeme
  • javolimtebejako
    3.3k
    Pozdrav svima, vratio sam se s MaldivaFazeN

pa nisi ni rekao da ides na Maldive..
  • FazeN
    3k
    bio skoro 7 dana poslao me Paggini, bilo je lijepo
  • NitkoBitan
    32.7k
    Pozdrav svima, vratio sam se s MaldivaFazeN

Znaci insajderske informacije su unosan biznis... Kome si sve dilao nasu pocetnu postavu 2 dana prije utakmica?
  • FazeN
    3k
    hahahaha, a ne volim pisati ja postavu kad saznam al sam onaj dan popizdio jer me netko iznervirao, napisao kurcevito i dobio sam opravdan ban.
    A kako god nisam ni pogodio napadača pa eto, bilo je dovoljno do Maldiva
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k

S razlogom su najveće kazne u državi trgovanje povlaštenim informacijama
  • IceMan
    3.6k
    Kad bi barem dragi Božek dal da sutra i u nedjelju pobjedimo, i vratimo se na pravi put, glede igre i općenito atmosfere.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k

Sv. Jakov ipak počiva tamo i zaštitnik je zemlje, mislim da su favoriti kod Njega
  • IceMan
    3.6k

Ja ću mu se svakako pomoliti, a on nek vidi može li štogod za mene napraviti :smile:
  • NitkoBitan
    32.7k
    Za koga Boban navija?
  • hardek
    7.2k
    jer su neke zvjezdice uvrijeđene,FazeN

40 minuta nakon ovoga izašao članak na gol.hr :lol:

Nezadovoljstvo u Dinamu pred Celtu: Skupo pojačanje se ne miri s klupom, Beljo ljutit na Kovačevića
    Villar i Beljo sve frustriraniji zbog svog statusa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.