• hardek
    7.2k
    Novinare je zanimalo pitanje tko će igrati na desnom boku.

“Imamo dvije-tri opcije, imamo još danas trening. Théophile je tu, kao i mladi Noa Mikić. Dobro radi s nama, ne bojim. Koristili smo Matea Lisicu protiv Rijeke, ali mislim da će on sutra igrati na svojoj poziciji. Lisica je bio solidan na boku, ali on nam sad treba naprijed. Nismo odustali od njega na toj poziciji. Mikić je i najbliže toj poziciji.

Kao što rekoh još neki dan Mikić sa Lisicom ispred sebe je najbolje što imamo u ovom trenutku. Lisica je defenzivno naše najbolje i najodgovornije krilo i sigurno može pomoći Mikiću
  • Klenx
    9.1k
    izašlo? Onda mogu napisati da je Beljo bio na sastanku kod Bobana u petak.FazeN

Slična situacija i s Dionom Drenom Beljom. Napadač koji se vratio iz Bundeslige očekivao je značajniju ulogu, no protiv Cibalije u Vinkovcima, gdje ga je došla bodriti obitelj – nije bio ni u kadru. Na nekim utakmicama dobiva tek simbolične minute, poput 14 minuta u istom susretu.

:lol: :lol:

Da obitelj nije otišla u srijedu na utakmicu umjesto u ponedjeljak?
  • flexXy
    3.1k
    Ne znam zasto se toliko rigidno inzistira na igranju u istom sustavu, nismo Barcelona i City da nam svemirska kvaliteta igraca to dopusta. Volio bih vidjeti da se nesto adaptira prema protivniku kao sto je Bjelica to znao najbolje radit u Europi. Nije mi bas pametno u vatru ubacivat klinca kao prvu seniorsku utakmicu ove sezone pogotovo protiv protivnika koji ce vjerojatno pokusat uzet posjed. S obzirom kolko su nam bekovi curili protiv Rijeke bi moglo tragicno zavrsit.
    Osobno bih probao neutralizirat posjed Celte s klasicnim Bjelicinim europskim 352:
    Galesic, Dominguez, Mckenna
    Lisica, Ljubicic, Misic, Zajc, Goda
    Beljo, Hoxha
  • Kepec
    7.5k
    Ma ajde kaj se tresete, zabit će Celti sva trojica, i Dion i Drena i Beljo i onda ih u uzvratu imamo s opuštenih 3:0.
  • Mihael2305
    666
    Sutra Beljo mlati Celtu, uz to ćemo nakon 3 godine vidjet golčinu Josipa Mišića.
  • jedan u nizu
    16.1k
    da je planiran Bakrar za sutra u napadu, ali ipak nešto se poremetilo.
    Bakrar nije planiran u vrhu napada bio uopće niti jedne sekunde, već netko drugi.
    FazeN

Imena više ne pišem, da se ne dogodi opet Kule-Beljo situacija s Rijekom i neki sastanak večer prijeFazeN

Imam POUZDANE informacije da ce mozda igrati Kule, mozda Beljo, a mozda Bakrar.
    A mozda i netko drugi. Necu pisati tko da nebi bilo nismo znali.
  • FazeN
    3k
    bravo dobro si me evo ti lajk
  • jedan u nizu
    16.1k
    bravo dobro si me evo ti lajkFazeN

Stari, ne sumnjam da cesto imas dobre informacije, ali toliko natrkeljas stvari, samo da bi nesto napisao, i onda to ispadne neistinito.

Ako napises nesto, a sljedeci dan ipak ispadne nesto drugo, onda gubis svoj kredibilitet. Dok sam prije vjerovao vecini tvojih informacija, sada svaku tvoju insajdersku uzimam sa rezervom jer si sam sebe sjebao nekoliko puta. Ili mijenjas dobavljaca informacija, ili nemoj pisati sve i svasta.

Jednu vecer kazes, Kova ima apsolutno povjerenje, nema govora o nikakvom otkazu, stoje mu iza leda, al ono za ozbać, ne kao sa drugima, ono ful su iza njega.

8 sati kasnije:

Kova je izgubio povjerenje u klubu.

Kazes, za 3 dana Kule starta milion posto.
    Na kraju starta Beljo i sada kazes desio se neki sastanak. Pa buraz i ja znam da trener ne zna 100% tko ce mu startati nekoliko dana ranije. Moze imati ideju, plan, ali u 3 dana se svasta moze desiti da se promijene planovi.

Da si napisao, plan je da sljedece kolo Kule igra od pocetka, e to je vec ok. Ali kazes, za 3 ddana sto posto ide Kule, a na kraju ne ide, onda gubis kredibilitet.

I onda sad dodes sa insajderskom koja je ono samo 20% informacije.
    NETKO je planiran da starta u napadu, ali necu reci tko.
    Pa koji k ce mi takva insajderska informacija?
    Pises samo da bi napisao nesto.

I da. Sprdat cu se sa takvim poluinformacijama i dalje :)
  • FazeN
    3k
    pa slobodno nisam rekao ništa loše, dapače argumentirano si me označio i to je sve istina što si napisao
  • Brusa
    3.6k
    Na kraju starta Beljo i sada kazes desio se neki sastanak. Pa buraz i ja znam da trener ne zna 100% tko ce mu startati nekoliko dana ranije. Moze imati ideju, plan, ali u 3 dana se svasta moze desiti da se promijene planovi.jedan u nizu

Pa nije samo @FazeN pisao o nekom sastanku...
    Pa i netko je kad je izašao sastav protiv rijeke, pa je ekipa pisala o tome kako je @FazeN fulao, napisao nešto u stilu: " imao je Faze dobre informacije, ali je Kova shvatio da bi bio bivši da ne počne sa Beljom..." ne znam tko i ne mogu sada naći post. Tako da....
  • FazeN
    3k
    da se mi fokusiramo na celtu lako za ovo gore, mislim ja da je Celti bitnija tekma u ligi iduća nego naša i tu vidim veliku šansu
  • rioda
    11.2k
    40 minuta nakon ovoga izašao članak na gol.hr :lol:

Nezadovoljstvo u Dinamu pred Celtu: Skupo pojačanje se ne miri s klupom, Beljo ljutit na Kovačevića
    Villar i Beljo sve frustriraniji zbog svog statusa.
    hardek

A pazi ovo, u tom tekstu između ostalog piše:

Beljo razočaran – obitelj ga došla gledati, a on nije bio ni u zapisniku
    Slična situacija i s Dionom Drenom Beljom. Napadač koji se vratio iz Bundeslige očekivao je značajniju ulogu, no protiv Cibalije u Vinkovcima, gdje ga je došla bodriti obitelj – nije bio ni u kadru
    .

Dakle, u par rečenica dvije kardinalne greške. Niti je bila Cibalia, niti je Beljo bio izvan zapisnika. I mnogi onda vjeruju tom smeću od portala, novinara, članka...

Naravno da ima nezadovoljnih igrača, ali ima ih u svakoj ekipi. Svatko tko ne igra stalno je nezadovoljan. Samo je Dinamo tradicionalno mamac za klikove s negativom pa se samo kod nas to ističe...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.