• Ivdzo11
    8.5k
    Iako je ovo Rožmanovih 5-3-2 ili ti ga 3-5-2

Malenica

Jelenic Mkrtchyan Cijanovic

Čolina Vrbancic Babec Farkaš Jurisic

Omerovic Jakupovic
  • Eduardo
    26.7k
    možda se molimo prvenstveno za mir na terenu s obzirom da se igra nogometna utakmica, zdravlje svih igrača i da prođe sve bez ozljeda.don

Kažem, ne smeta meni molitva ni vjera, da se razumijemo... tko hoće, nek moli koliko hoće... ok, ti možda imaš dublje motive, ali ajmo se ne zavaravati kad pričamo u širem smislu... možemo bar priznat zašto se to radi....

Bolje možda da se okrenemo tekmi, inače ovo vjerojatno neće izaći na dobro.
  • Navijač Dinama
    10.6k
    GODA OD PRVE :heart: :heart:
  • bbb medimurje
    4.6k
    Farkaš je nas inace...
  • dmil
    1.1k
    steta sto imamo tanak kadar pa nema mjesta rotacijama pred gostovanje u Europi
  • Kruno
    1.1k
    S Nevom smo sigurni
  • Niko1986
    4.1k
    Ni ne treba danas biti rotacija, imali su praktički svi stanku. Rotirat treba protiv Vukovara za tjedan dana.
  • Facke
    6.8k
    Nekim igracima se treba davati vise minutaze.
    Al to sme vec prosli pot zakljucili. Zake se ne rotera Goda/Vinlöf mi nije jasne. Jednostavne nije.
  • tp1997
    2.1k
    Beljo po definiciji pretplacen na prvu, dva tjedna regeneracije, i eto cim ja odigram Beljo daje gol on odluci rotirati

Iduci put kad zelite da Kovacevic rotira samo mi javite, stavit cu na kladari da igraci kojima treba odmor daju gol i sigurno ce poceti na klupi
  • Crusades
    19.3k
    Ni ne treba danas biti rotacija, imali su praktički svi stanku. Rotirat treba protiv Vukovara za tjedan dana.Niko1986

Baš to, ak negdje sigurno neće rotirat to je u prvoj utakmici nakon stanke i na Europi. Nakon toga se rotira.
  • fakin
    1.5k
    ne treba rotirati ako ti je jedino bitan hnl. ako ti je bitna europa onda je potrebno rotirati da bi u četvrtak u Švedskoj istrčali svježi igrači puni energije. vidjeli smo kako izgleda utakmica hnl-a nakon europe sredinom tjedna
  • Xpert1992
    54
    Ja sam se nekako nadao da dolaskom Bennacera ce se rasteretiti Misic, ali brijem da bu ga se deralo ko i obicno do ozljede. No, trener sigurno zna bolje od mene, mozda jednostavno Villar i Stojkovic trenutno nisu dovoljno u formi da bi startali.
  • Crni86
    16.2k
    Svaka cast Kulenovicu ali zasto sad rotiramo belju kad je odmarao 2 tjedna?

Na maksimiru opet sa 3 klasicna veznjaka….

Bakrar ne bi poceo ispred lisice da ovaj nije ozlijeden, a na maksimiru u hnlu ce nam desno vide znaci bakrar nego lisica.

Sve u svemu, nisam bas nesto previse zadovoljan sastavom jer nemogu smislit da dinamo igra doma protiv jedne od najlosjih ekipa lige sa 3 klasicna veznjaka.
  • Mihaljević
    13.9k
    Free MVP
    Free Villar
    Free Varela
    Bench Mišić
    Free svi golmani osim Nevistića
    Hvala
bold
italic
underline
strike