• Droljo
    21.6k
    Novi Sad i Niš,tp1997

Split i Čakovec... To je normalno da je tak
  • Nemrem igra Dinamo
    4.4k
    Šteta za Domingueza, ali je zato tu naš "deda" KTC :strong:
    Očito i Gale odlično radi na treninzima, čim ga Kova spominje... slatke su to brige!
    Kad se sjetim muka s ozljedama prošle godine, osvjestim kakvo blago imamo u svlačionici ove sezone :love:
  • rokikaciga
    6k
    Kova ga prvotno spominje da mu pametni novinari ne ispiju krv sa nedorecenim pitanjima. Zato je i Mudrog spomenuo neki dan
  • Crni86
    15.8k
    Uh velika velika steta za sergija….to ce biti jako veliki hendikep za nas
  • Nemrem igra Dinamo
    4.4k
    da mu pametni novinari ne ispiju krv sa nedorecenim pitanjimarokikaciga

Mislim da je to riješio na konfi poslije Slavena :lol:
  • Pacho
    6.6k

Ova karta bi razbjesnila Srbe. Dobro da je ne mogu procitati.
  • rioda
    10.6k
    Znači idemo s dva slična, ista, čvrsta stopera :strong:
  • Zagi
    12k
    Od kada je izašla vijest da Dominguez ne igra, nitko nije stavio clean sheet na predictor :rofl:
  • NitkoBitan
    32k
    Kakva bi to bila europska utakmica bez kiksa KTCa :joke:
  • Kumerle
    1.6k
    I Neve :grimace:
  • Alkmar1312
    119
    Srce me boli kaj se ne bude vidjelo i culo protiv macabia znaj da te volim dinamo ja!
  • Filip85
    972
    Šteta za Domingueza, ali imamo širinu i koga nema bez njega se može i mora ! DZIS !
  • Bosskovitz
    19.3k

Komentira se i tu, a realno slušam i van Zone komentare u stilu zašto baš Beograd, zar nismo mogli u Novom Sadu / Subotici / Vukovar / Osijeku... očito nismo. Sigurno nitko u klubu nema neku želju spavati baš konkretno u Beogradu nit je odlučio to napraviti iako su bolje opcije postojale.

Ne znam, ali vjerujem da je tu jako puno parametara bitno, od onih osnovnih (4 zvjezdice, neki etablirani lanac hotela, dostupnosti ne baš malog kapacitet soba) preko logističkih (prometna povezanost, sigurnosna procjena, potencijalni problemi na putu - apropos prelaska granice na dan utakmice) do regulatornih (pravila UEFA-e i eventualne iznimke od tih pravila).

Nemam baš nikakvo iskustvo ili znanje glede organizacije sigurnost, ali spavao sam jednom u tom hotelu u Beogradu i čini mi se kao odličan izbor sa sigurnosne i logističke strane: nalazi se u Novom Beogradu što znači da se izbjegava potreba za prelaskom mostova i svih problematičnih točki u prometu, okružen je poslovnim zgradama s tri strane, autobus može doći skroz do ulaza koji je povišen nekoliko metara u odnosu na razinu ulice i ima svoj parking kojem je vrlo teško ikako prići, ulica u kojoj je ulaz može se bez puno muke u potpunosti zatvoriti za promet, upute za vožnju od aerodroma su doslovno "vozi ravno, nakon arene skreni lijevo pa druga desno", istim tim putem se i izlazi iz grada prema Topoli te se tu glavnu aveniju vrlo jednostavno može zatvoriti za promet kada će autobus prolaziti - što će se sigurno dogoditi jer nema šanse da riskiraju stajanje u prometnoj gužvi. Google Maps kaže da od hotela do stadiona ima sat i 34 minute, to je vjerojatno tek nešto više od sat vremena u stvarnosti jer će ići u štićenoj koloni cijelim putem.

Ono što hoću reći je - klub je sigurno izabrao najbolju moguću, raspoloživu opciju i spavat će u respektabilnom, stranom poslovnom hotelu gotovo na rubu grada. Bit će sve okej. Sigurno nitko nije rekao "e gle možemo spavati u Hrvatskoj, to nam je još i bliže i jednostavnije, ali ajmo u Beograd."
  • Z brega sam
    157
    europska utakmica bez kiksa KTCaNitkoBitan

Dva su lica europskog KTCa:
    1.borim se i najbolji sam na terenu
    2. Borim se, ali dijelim penale

Sad kad KTC izdominira :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.