• nwankwo646
    812
    :lol: ma gorile su tribine na sjeveru, između njih :grin:
  • emilperska
    11.7k
    Meni se činilo još za vrijeme onog UPU podcasta da je ona navlažena na Ljubu našeg...uvijek se više smije njegovim forama nego ostalim...šteta kaj to Ljubo ne iskoristi..ja bi...Filip85

Ljubo je sretno oženjen. Ali dobro si to primjetio za Valentinu :naughty:
    Možda ju to i pali hehe..
  • DZGIS
    1.8k
    ↪nwankwo646 Meni se činilo još za vrijeme onog UPU podcasta da je ona navlažena na Ljubu našeg...uvijek se više smije njegovim forama nego ostalim...šteta kaj to Ljubo ne iskoristi..ja bi...Filip85

Koji doktor, nakon ovakve pobjede ti izvučeš to i o tome razmišljaš hahahahahaha
  • Filip85
    788
    Imam oko za detalje :lol:
  • don
    16k
    Mario Kovačević je trenutno najsretniji čovjek na svijetu :heart:
  • IvanS
    382
    Prvo poluvrijeme jedino komentari na Zoni loši. Ostalo ok.
    Drugo poluvrijeme klasa odlučila, domaćin ostao bez šanse.

Ugodan vikend svima i sretan povratak ekipi koja je uživo nazočila dominaciji.

Mi ostali? Na pivo... :-)
  • Bruh
    1.1k
    Veli Garcia imao posjed i kontrolu a nisu je niš iskoristili... Dinamo imao više udaraca a i općenito bio opasniji od Hajduka ovi imali doslovce jednu priliku Bambe i to je to.
  • emilperska
    11.7k
    Mrzim turizam
    Mrzim apartmane
    Mrzim otoke
    Mrzim neradnike

Mrzim Hajduk!

Ja sam skroman čovjek. Moja sreća je nesreća tih pokvarenih ljudi i ne sramim se tog!
  • kajjaznam
    231
    A di je bija bog baluna
  • Probirštift
    1k
    Sad sam slušao intervju i Kovačević je rekao da zadnjih 3 mjeseca nismo imali problema s ozljedama
    Kaj je onda sa Rpg-om je to ozljeda ili stvarno neš oko ugovora i prodaje njega?
  • Filip Međimurje
    671
    Iako je otamo doli i vjerojatno hajdukovka, zna posel, zna jezike, kuži nogomet. Stvarno je dobra voditeljica.
  • Boycie
    3.4k
    Kmecati se mora...

Screenshot-20250920-192613-Whats-App.jpg
  • Jaro
    10.8k
    Ovo je ona kontrola koju je Jurcic sanjao. Kova je danas iskoristio klasu koji ima u vezi i obrani da potpuno neutralizira tovare, a prema naprijed mi se svaki nas prelazak centra cinio kao nesto opasno... Full kontrola i direktna ubadanja... Bakrarov gol - bolesno ga je zafitiljio...
  • Bernard
    930
    Ovaj osjećaj pišanja po tovarima...
    Srce oće van tijela mozak veli skuliraj.
    Nema ali nema boljeg osjećaja nego gaženja gube.
    Momci bravo a vi kaj putujete sretan put..
  • JMastermind
    1.1k
    Kaže Garcia "normalno je da smo u zaostatku", pa pojest će ga ovi doli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.