• DZGIS
    1.8k
    Nikad neće dosadit

• Keyser Soze
    16.2k
    A sad adio, a sad adiooo
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Zar je toliko tesko ovako odigrat svaku? Bakrar i Bennacer fenomenalni, imat cemo koristi od njih pogotovo kad Bennacer bude spreman za svih 90 minuta.
  • Mathiasovi Chageri
    6.4k
    Rutinski, Hajduk je imao jednu šansu do sučeve nadoknade i to je ona povratna Krova koja je došla iz naše greške. Ostaje žal što nismo malo više inicijative preuzeli jer smo ih mogli baš nagaziti.
  • Infinity
    19.6k
    Drugo poluvrijeme smo ih ugasili, bilo je uzitak za gledati. Golcina Bakrara kao kec na desetku. Mozda bih ipak prihvatio da igra desno krilo u prvih 11 :rofl: Danas je bio odlican.
  • emilperska
    11.7k
    Ma ja vas sve volim!
  • Schpatz
    899

Daj prestani vise srat
    Idealno ovo, idealno ono, reci ti meni kad smo mi tak iskontrolirali hajduk na poljudu da u 2.pol nema sut u okvir gola? Zapravo, nije imao niti jedan pravi sut.

Kj smo trebali? Otvorit se na vodstvu 1:0 pa da im damo kontre?

Koji je svima vama? Kad smo mi ovak dobro izgledali na poljudu zadnjih godina?

Ovo je nakon dugo godina nasa potpuna dominacija na poljudu.

Kj fkt nemrete niti jednom nis pohvalit nego znate samo pljuvat i kad je sve skoro savrseno, onda opet „nije idealno.“

Odite u krasan k* s takvim stavom.

Malo veselja? Da se koji put i pohvali Dinamo? Trener? Igraci?

Ili je to nepoznanica nekima ovdje?

BRAVO DINAMO!
  • Noel
    15.9k
    Di je Garcia Ball? zona stručnjaci taktike :lol:. Vi i vaš Luis Enrique iz Urugvaja, držite se Football managera.
  • ŽacZgb
    365
    Zajc i Bakrar odlični danas,bravo i za Hoxhu. Konačno da pokažemo ovim klošarima tko je gazda,hvala kaj ste mi uljepšali dan. Sretan put svima na putu do doma.
  • Davieboy86
    932
    Svaka cast Kova!!! Ovako se vodi Dinamo!
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k

Ako je gospon emil zadovoljan, znači da smo RAZVALILI!!! :cool:
  • Eduardo
    26.3k
    Iskreno se nadam da se pojedinci bar malo crvene nakon komentara koje su ostavili nakon prvih 15-20 minuta utakmice.

Ugasili smo ih rutinski, baš na klasu... ne sjećam se kad smo ih ovako ograničili napadački.
  • mlinchica
    4k
    Sjever gori i dalje, doslovno :roll:
  • Orc123
    13.3k
    ajd se stabiliziraj....ne serem nego sam realan...bitna je pobjeda, odlicna za nas...svaka cast svima ali ne treba zatvarati oci nego ispravljati greske i napredovati i uopce ne sumnjam da cemo se dizati i biti puno bolji!
  • kariola86
    156
    Mi imamo svoga kralja, ime mu je Monsef Bakrar!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.