• PetkoDaniOršaGol
    1.1k
    Villarova izjava nakon tekme kad je ogrnut španjolskom zastavom je nešto najsimpatičnije kaj sam vidio u dugo vremena. Napomenuo je kako je rekao Kovi da je "pozitivno ljut" što ne starta od prve (Kova je istu stvar u pozitivnom kontekstu napomenuo na presici) i da mu je drago da je golom pokazao da može. Jako pozitivna vibra i pokazatelj zdravog odnosa na relaciji trener-momčad. Uživam ko prase u svakoj sekundi našeg Dinama. :blush:
  • Mr Blue
    5.1k
    Jednom davno sam čuo jednu izreku koja mi se uzrezala... Ljudi, u pravilu, nikad ne primjećuju kad stvari idu točno kako treba.

Zato treba uživati u trenutku i trenucima poput ovih. Kontrolirana utakmica, lijepa pobjeda, 4/4, 10:0, atmosfera slavljenička, svaka čast svima.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Sve je bilo dobro.

Atmosfera prije tekme, koreografija, navijanje, igra, rezultat.

Za naježit se.

Mljeli smo od prve minute, Istra je pokazala neki otpor i na trenutke su izgledali opasno, ali sve smo rješavali u obrani, a u napadu konstantno opasni. Ono što mi se sviđa je kaj ekipa grize pa tako Stojke u negdje 6., 7. minuti kojoj njima blokira izvođenje gol auta. Sviđaju mi se kombinacije Vidović - Stojke, Miške brutalan, Lisica i Valinčić standardno dobri, Ljubičić doktorska disertacija, Domingues - McKenna najbolji stoperski par godinama unazad, Goda isto dobar a Beljo. Ljudi moji napokon imamo opet pravo centarfora, koji je na mjestima gdje napadač treba biti i čeka priliku i dobru loptu, stalna je napast, ali i radi i druge stvari i sudjeluje u igri. Nema više drkanja i povlačenja prema sredini nego igra ko centarfor i ubire plodove. To nam je tako nedostajalo.

Na kraju ono što mi se posebno sviđa da igramo baš onak kak je Boban htio kad je angažirao Kovu. Brzo, direktno, snažno, s puno energije. Sve u svemu jako mi se sviđa kako igramo i kako igrači daju sve od sebe i izgaraju na terenu. Stvorila se baš dobra, kompetitivna klapa, domaći igrači dinamovci i strani igrači koje atmosfera ponese da budu još i bolji nego jesu.
  • Crusades
    26.1k
    Moram cijelu kolekciju skupit :starstruck:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Dođem jučer s 5 čaša, veli žena vidim da Dinamo sve više vizualno ulazi u kuću, ja reko a kak će ući nego vizualno.
  • Mr Blue
    5.1k
    Pa kroz srce. :grin:

Može li se negdje pogledati snimka sinoćnje utakmice?
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus Pa kroz srce. :grin: — Mr Blue

A to je odavno. :D
  • Eduardo
    30.8k
    Može li se negdje pogledati snimka sinoćnje utakmice? — Mr Blue

YT kanal Stadion Zapad, ali nema još postavljeno. Unazad sezonu, dvije bili su ažurniji dok im sad treba koji dan da postave snimku.
  • Pacho
    21.2k

I potencijalni otac njegove djece
  • Tranzicijski Napad
    1.6k
    Kako je Dinamo zaustavio Maresica tj Istru

• Tranzicijski Napad
    1.6k

Vinlof nemre igra u paru s Stojkovicem zato i igra Goda koji je defenzivno bolji, a i kako smo igrali sa dva zadnja vezna miske je mogao pokrit ako Goda ode naprijed.
  • Ijayi Atiemwen
    6.5k
    https://vm.tiktok.com/ZNHGbv6o6Fsmb-LBcor/

Vidim da Dominguez i Villar baš uživaju u Zagrebu. :cheer: :heart:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Kak to da Zajc još nije u kadru?
  • NKDZ86
    10k
    ko ne bi u našem najlepšem gradu uz toliko lepih puca
bold
italic