• GeneralNapoleon
    1.9k

Realno gledano i mi i oni smo napravili dva zicer. Njima se pisu cetri jer su u jednoj akciji imali tri iz koje su naravno mogli dat samo jedan gol. Ali je opet cinjenica da su oni vise nas razbili nego mi njih.

Recimo ovako. Ako cemo tvrdit da smo ih izdominirali u prvom onda su nas oni jos vise razvalili u drugom. Mislim realno sve je pitanje gdje cemo vuc granice dominacije.

A evo sada i da to pokusam "potvrdit" sa statistikom.

Prvo poluvrijeme i nasa "dominacija":
    Rijeka - Dinamo
    40 - 60 posijed
    3 - 4 suteva
    0 - 2 velike prilike (od koje jedan penal)

Drugo poluvrijeme i Rijekino "nisu nas sad tolko izdominirali":
    Rijeka - Dinamo
    69 - 31 posijed
    11- 4 sutevi
    4 - 0 velike prilike (od koje cemo racunat samo 2 - 0 zbog realno samo dvije akcije)

Da je svaka ekipa odigrala oba poluvremena kao svoje jace imali bi ovakve rezultate:

Rijeka - Dinamo
    40 - 60 posijed
    6 - 8 sutevi
    0 - 4 velike prilike

ili

Rijeka - Dinamo
    69 - 31 posijed
    22 - 8 sutevi
    4 - 0 velike prilike

Evo recimo meni je ovo od Rijeke za derbi (laksa) dominacija dok mi je ovo nase za derbi dobro, kontrolirano i tvrdo ali jednostavno pre malo da bih rekao dominacija.

Zato je moj zakljucak da su nas oni u drugom izdominirali dok smp mi u prvom "samo" odigrali dobro za derbi.
  • IvanS
    357
    I mi smo izdominirali Monaca u LP pa je završilo samo 2:2 i nakon svega nismo prošli dalje. A trebali smo prema prikazanom u grupnoj fazi. (osim onoga s Bayernom).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet