• NORTE
    18.6k
    Čitam i mahom svi o penalu govore da je smiješan i da je vidovic stao ispred i iznudio.

Sad pokušavam shvatiti što oni žele reći time. Vidovic se je postavio da stvori prednost pred igračem rijeke i ostane ispred njega i ovaj ga pokupi ko da nema sutra. U kojem svemiru to nije penal????
    Ludovic IX

Malo jest iznuđen, ali je doslovno pred golom sapleten između obje noge Ndockyta.
    To je penal.
    S obzirom da je suđen za dinamo naravno da je to problem.
    Da takvo što nije suđeno za dinamovog protivnika o tome bi se pisalo godinama, ali nas se za taj penal proziva jer smo najbolji i najjači.
  • Paggini
    65.7k
    Pa naravno da je iznuđen ahhaah, pa 90 posto penala je iznuđeno. Eto primjer jučer Vukovića - ono je penal, ali jel toliki udarac da je on morao pasti? Nije, ali je osjetio da je dovoljno i srušio se.

Isto kao i ovo jucer, Vidović je imao jako dobar osjecaj za Ndockyta.u prostoru i postavio se kako treba da dobije čisti penal. Ne znam uopće tko može reći da nije penal.

Iznuđen penal je još uvijek penal.
  • Gospon Fulir
    7
    Ma apsolutno, da se poklopi da iste sezone pogodis (netko je napisao 25 ili koliko 30) okvira, taj odvratni sudacki kriterij koji je konstatno dizao i gurao pogotovo hajduka, a nas u kljucnim trenucima sj*bao, da uz tolki xgoals zabijes tako malo, a primis toliko puno i na kraju budes 1. na tablici a ne osvojis prvenstvo, pa jos liga prvaka koju necu ni komentirati.

Ne vjerujem cak ni u vise sile i karme nego u cistu matematiku da se mora vratiti ove (ili iducih) sezona.
  • Dinamosaur
    2.4k
    I nek je iznuden, i nek se crni uhvatio za udicu i napravio cist penal. To samo govori o Vidovicevoj snalazljivosti.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Jel ima negdje snimka utakmice možda? Htio bi ju pogledat danas još jednom u miru.
  • prefontaine
    3.4k
    Samo 9 bodova iz tri utakmice, a k tomu imamo manje golova nego bodova. Samo nesposobnost protivnika i par dobrih obrana Nevistića su razlog što još nismo primili gol. U 6 poluvremena, samo na 4 smo zabili. Ja sam za Bobana, ali...Zvone, fitilj je sve kraći, vremena je sve manje.
  • rokikaciga
    4.6k
    youtube kanal Stadion Zapad
  • Blueshadow86
    4k
    Čitam i mahom svi o penalu govore da je smiješan i da je vidovic stao ispred i iznudio.Ludovic IX

Lupetaju gluposti. Ne znaju osnovne stvari. Penal je čist kao suza. Vidović je išao iznuditi penal, to sve stoji, a to što je Ndockyt nasjeo i ispao naivan kao u limačima, to je već njegov i njihov problem.
  • Dadox
    727
    Nisam vidio u prijenosu,a ni poslije tko je od naših iz uprave bio u loži na Rujevici.Zvone nije bio u Osijeku pa me zanima jel bio jučer i tko još!?
  • mali M
    8.4k
    Vidim ne bas previse pohvala za Nevistića i to ne samo za ovu utakmicu nego opcenito za ulazak u sezonu pa cu iskoristiti ovu priliku i ovu tekmu da uz Belju se istakne i Nevistic koji je jucer bio fenomenalan,ali i opcenito od pocetka sezone je maksimalno fokusiran. Bravo Neva!Dinamo-SB

Pa nije baš tako... Baš ga nahvalili pogotovo poslije ove tekme...
  • IvanS
    357
    Samo 9 bodova iz tri utakmice, a k tomu imamo manje golova nego bodova. Samo nesposobnost protivnika i par dobrih obrana Nevistića su razlog što još nismo primili gol. U 6 poluvremena, samo na 4 smo zabili. Ja sam za Bobana, ali...Zvone, fitilj je sve kraći, vremena je sve manje.prefontaine

Nadam se da je ovo sarkazam...

S moje strane samo pohvale za dosadašnji dio prvenstva.

Polako šansu dobivaju igrači "s klupe".

Zajc se tek zagrijava, Soldo je spreman kada bude potrebe, RPG još nije igrao (a znamo da može puno), LB-a već rotiramo, Bakrar tek treba uskočiti, Kule dobiva minute i koristi ih, Mudri će sigurno dati više (ovo su mu prve minute i to na žestokom gostovanju gdje nije baš igra bila bajna u trenutku ulaska), Villar odmorio, obrana beton i tu imamo rezervi, Neva na nivou...

Dalje, što se Kove tiče, ako je netko sinoć gledao Slaven Belupo protiv hajduka već sada može zaključiti u kojem kaosu je ekipa.
    Svi znamo gdje su završili prošlu sezonu i s kakvom igrom... Nema Kove nema igre.

Samo opušteno, mi ćemo samo rasti kako sezona bude odmicala. Uvjeren sam!
  • Crusades
    18k
    Doslovno sam sad išao pogledati sažetke subotnje uakmice i gle, vidi vraga, od Rijekinih mnogobrojnih prilika u drugom poluvremenu su stavili ravno - dvije. Ona sa dvije prečke i kad je Dantas izašao 1 na 1 sa Nevom.

Daleko od toga da smo dobro stajali u drugom pol., ali malo se pretjeralo sa narativom da nam je Rijeka napravila ne znam kakvu dominaciju. Dvije-tri prilike će aktualni prvak na domaćem terenu svkako imati da rak raka je**. :smile:
  • Ivan0302
    1k
    apsolutno se slažem kolega. Nisam mogao gledati utakmicu radi posla, ali pratio sam preko foruma i na sofi i mogu reći da je izgledalo kao da ljudi stvaraju 10 ogromnih šansi. Došlo je do toga da sam se frendu javio i pitao zar nas stvarno tako ubijaju kako pišu ljudi ovdje, a on kaže jesu bolji ali ne toliko. I kada sam pogledao sažetak bukvalno drugo poluvrijeme su bile 4 šanse gdje su 3 bile one dvije prečke i udarac fruka prije toga.

Što se tiče same tekme ono što se meni svidjelo što smo od prve minute krenuli pravo, dali 2 gola pa onda neka oni stižu ako znaju i umiju, a ne da smo mi ti koji stižemo zaostatak. Nadam se da tako će biti u svim utakmicama, a pogotovo u derbijima ove sezone.
  • ElDorado
    5.4k
    po meni nije bio problem njihovih prilika već nedostatak naših tj. opasnih tranzicija koje su potpuno izostale.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet