• rokikaciga
    7.8k
    Bakrar je bolja krilna spica nego isturena, solo devetka. I to pokazuje non stop cim igra na krilu a ne gore umjestk Belje. I bolji ucinak ima on i bolje ekipa igra. Dosta dobro je suradivao s Mikicem, ispostovao ga je kad je Noa radio overlap...dosta dobro to izgleda s njima dvojicom.
  • don
    17.2k
    još posli Varaždina san napisa da je bolji ka krilo, ali ebes to. Vidit Alžirca da igra ovoliko srčano je neprocjenjivo.

također i prvi skače na Ercega nakon drugog žutog Stojkovića.
    Predviđan mu dug i uspješan boravak u Dinamu.

IMG-5785.jpg
  • scooniepenn
    5.9k

Jako me po energiji i emociji kod zabijenih golova podsjeća na mog miljenika Soudanija. Ima ta neka alžirsko-Dinamovska veza. I ja mislim da bi kao Souda mogao ostaviti dubok trag u Dinamu. Paklen igrač, meni najveće iznenađenje od svih novih igrača. Vidjelo se u istri da ima ono nešto, ali ovo što pokazuje u kontinuitetu u Dinamu je baš next level.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.