• Crni86
    16.6k
    Onu loptu za gol recimo kule ne bi ispratio. Imas bas neki golgeterski instinkt.
  • Efes Pilsen
    13.3k
    Uz to je jak ko bik, otreso je Lasickasa u duelu ko dijete, skok.. Mora igrat.
  • Praskaton
    4.5k
    Onu loptu za gol recimo kule ne bi ispratioCrni86

Lopta je bila dijagonala u kojoj je on dobro reagirao,tj branič je naivno ispao.Ne znam koji igrač nebi ispratio loptu koja te pogodi u trepavicu.Nije bila brza lopta u for.
    Tako da loša usporedba
  • M94
    2.2k
    Ne znam baš da bi svak onako dobro štopao koljenom loptu i izbacio igrača.
  • Crusades
    19.6k

Većina igrača ju ne bi primila jer ne bi očekivala da će lopta doći do njega... 90% igrača je mislilo da ju bek ima.
  • Praskaton
    4.5k
    Ne znam baš da bi svak onako dobro štopao koljenom loptu i izbacio igrača.M94

Slažem se,drugacije bi reagirao ali bi ispratio tu loptu.
  • NVKOD
    8.6k
    Trenutno najučinkovitiji igrač u Dinamu! Treba mu točno 60' za gol ili asistenciju!

Nisam bio baš presretan njegovom dolaskom, ali drago mi je da me demantirao i to u kakvom stilu. Odlično koristi minute koje dobiva, grize. Da su svi barem takvog voljnog momenta kao Bakrar. Očito ima neka tajna veza Dinama i Alžiraca :smile:
  • Zg123
    2.7k
    Ne bi on igrao od prve minute da se nije Valincic ozljedio, dobio bi eventualno zadnjih 15 min i to je to. Trenutno je u najboljoj formi od svih ofenzivaca
  • Crni86
    16.6k
    islo je na kuleta par takvih lopti pa nije ocekivao da ce proc lopta obrambenog pa su ga iznenadile ili je zakasnio.

Bakrar jednostavno uvijek ide do kraja i to ga nagradi.
  • CastAway1986
    4.3k
    Baki se pokazuje kao jedno od najboljih pojacanja , ima killer instinkt
  • Crusades
    19.6k
    Trebao je već ranije biti u Dinamu, tko zna kako bi se razvijala karijera i naši rezultati da je još 2023. doveden.

Napokon imamo dva učinkovita desna krila nakon nekoliko sezona potpune sterilnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.