• rokikaciga
    8k
    Bakrar je bolja krilna spica nego isturena, solo devetka. I to pokazuje non stop cim igra na krilu a ne gore umjestk Belje. I bolji ucinak ima on i bolje ekipa igra. Dosta dobro je suradivao s Mikicem, ispostovao ga je kad je Noa radio overlap...dosta dobro to izgleda s njima dvojicom.
  • don
    17.3k
    još posli Varaždina san napisa da je bolji ka krilo, ali ebes to. Vidit Alžirca da igra ovoliko srčano je neprocjenjivo.

također i prvi skače na Ercega nakon drugog žutog Stojkovića.
    Predviđan mu dug i uspješan boravak u Dinamu.

IMG-5785.jpg
  • scooniepenn
    5.9k

Jako me po energiji i emociji kod zabijenih golova podsjeća na mog miljenika Soudanija. Ima ta neka alžirsko-Dinamovska veza. I ja mislim da bi kao Souda mogao ostaviti dubok trag u Dinamu. Paklen igrač, meni najveće iznenađenje od svih novih igrača. Vidjelo se u istri da ima ono nešto, ali ovo što pokazuje u kontinuitetu u Dinamu je baš next level.
  • Crusades
    20.5k
    Kakva je ovo igračina. Kontrola lopte, dribling 1 na 1, promjena smjera kretanja fantastična. Došao na mala vrata, a postao nezamijenjiv član prvih 11.

Šteta za onaj udarac glavom da se nije nastavila serija pogodaka.
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    Za Bakrara veliki plus za Danca koji je najviše zaslužan za njegovo dovođenje. On je još davno znao da je on igrač za Dinamo. Ovaj dečko je tako skroman , a gine svaku tekmu. Jučer je doslovno jedva stajao na nogama koliko su ga tukli od prvog pederovog zvižduka
  • NVKOD
    9k
    Odličan jučer, jak je kao bik. Dobar u driblingu, šteta za onaj udarac glavom da nastavi puniti tovare kao nekad mu kolega Soudani.

U jednoj situaciji je toliko popizdio na Tovarića kad ga je ovaj Raci ili Mlačić toliko navlačio za dres jer sudac nije ništa sudio. S tribine mi je izgledalo kao da jednom od ove dvojice šalje pusice u stilu "polomit ću te sljedeći put" :lol:
  • Crni86
    18.1k
    Jucer opet pokazao da je puno korisniji na krilu.. jak je u driblingu - par finesa koje je izveo su bile za fifu street. Jednostavno je steta ga trosit u spici pa da ne igra vise s loptom u nogama jer s loptom u nogama je stvarno zvijer
  • Zagi
    13.5k
    Hoxha - Bakrar - Lisica (Topić)
    Najbolje za momčad.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Lisica tko zna kad će uopće moći opet trenirati, a kamoli zaigrati i izboriti se još i za prvih 11. Topić se još mora dokazati, ali lijepo koristi svoje minute. Trenutno Hoxha, Beljo i Bakrar moraju biti naše udarne snage prema naprijed.
  • Zagi
    13.5k
    Dugoročno ne vidim visok potencijal kod Belje dok ga vidim kod Bakrara u špici.

Uigravanje Bakrara koji svojom atletikom napada one Lisica-Hoxha paralele će nam više donijeti nego ovo Beljino kaj god da igra.

Dodatno Bakrar ima odličan odraz te će profitirati od Vinlof-Mikić centaršuteva.

Dodatno Bakrar je jedini napadač koji može igrati adekvatan presing.

Dodatno Bakrar je jedini napadač koji može pobjeći ozbiljnim stoperima na širokom potezu.

Dodatno Kule je sličniji Bakraru pa bi njegovo ulaženje kada se Bakrar umori bilo samo svježa injekcija iste igre, a ne mijenjanje sistema.

Da, zbog mononukleoze bi možda bilo najmanje bolno nastaviti ovako kako smo jučer počeli ali uigravanje svega nabrojanog bi na duže staze donjelo više.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Uigravanje Bakrara koji svojom atletikom napada one Lisica-Hoxha paralele će nam više donijeti nego ovo Beljino kaj god da igra.Zagi

Ok, ali koji Lisica opet?
  • Zagi
    13.5k
    Lisica kada se vrati, do tada Topić.
  • Orc123
    14k
    Topic nije igrac za prvih 11....mislim koristan igrac ko i Soldo ali nije igrac za prvih 11 Dinama . . . To ko da velimo da je i Varela za prvih 11 koji je isto tako imao odlicnih minuta. Jbt netko odigra dobrih par minuta i odmah je bolji od svih ostalih. To moze rec neko tko pausalno prati Dinamo i Topica kroz karijeru. I Bakrar i Lisica su ispred njega po svemu. Skupljat ce minute ko i Soldo i super. Tak je i Soldo zabio gol proslu tekmu nakon kaj se nasao na odbijancu i odmah s njim u prvih 11?! Zna se kakvu igru treba pokazati Soldo da bi vise igrao jer na odbijancu se mogao naci bilo tko i zabiti s 2 m...isto tak i Villar zabio spektakularan gol pa nije zasluzio mjesto u prvih 11 jer ga realno ne zasluzuje igrama. Puno veci uzorak utakmica moraju ti decki s klupe skupiti. Evo Bakrar je pravi primjer. Poceo skupljati minute, po 10-20min ali redovito je donosio nesto nakon ulaska i dugo dugo se borio da bi izborio mjesto u prvih 11! Tako da svi oni moraju u kontonuitetu donositi to sto su do sad donjeli jednom ili dva puta. Naravno treba im davati po 15-20 minuta kad se moze.

Nego da se vratim na Bakrara, idealna pozicija bi mu bila u 442 formaciji sa jos jednim napadacem ali iako nije krilo fino to on odrađuje. Gledali ste kako se jedan slican igrac u vidu Ivanovica snalazi, odnosno ne snalazi na krilu, a jako slicni igraci. Bakrar to odrađuje vrhunski. Zabada se vise u sredinu dok Hoxha drzi sirinu. Bakrar je pun pogodak, a to sam najavljivao odavno. Ima moc, ima tehniku, ima inteligenciju. Nije top igrac ali za rang Dinama je i vise nego dobar!
  • scooniepenn
    5.9k

Na istom sam tragu što se tiče udarne napadačke formacije. Hoxha Beljo Bakrar su trenutno najbolja ofanzivna trojka, a kao alternacije Varela, Kule i Topić. Lisice nema najmanje tri mjeseca, a nažalost lako moguće i duže, tako da Vareli i Topiću treba davati minutažu u preostale tri utakmice da unesu energiju i daju svoj doprinos. Vezano uz usporedbu Ivanović Bakrar na krilu iz moje perspektive Bakrara se puno bolje snalazi, jer ima prije svega puno bolji dribling i tehniku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.