• CastAway1986
    3.8k
    Ljubičić i Mišić ce biti najveći dio sezone nezamjenjivi a ostali ce se rotirati s njima u veznoj liniji !
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Ljubičić sa Stojkovicem i Ljubičić s Villarom su dva različita igrača. Mislim da ta trojka koja je startala dosad skupa nemre. Sada kako rotirati neka odluci trener, svaki je pokazao određene kvalitete, ali skupa ne šljakaju.

Jebiga npr Kova i Krama su morali 2018 kretati s klupe…
  • Dudu9
    1.9k
    Prvi gol 90% njegov, pokrenuo akciju na centru i brzim trkom stigao do linije i vratio savršenu loptu Belji, odlična cijela akcija
  • Omake
    11.5k
    Tri utakmice za redom tri stvorena zicera. Ako ovako nastavi 20 asista ne gine.
  • Crni86
    14.4k
    Ima kakva info za ovog gospodina? Nakon ono starta kad je ostao lezat bio je jako ljut, nekoliko je puta udarao po travnjaku i nakon toga trazio zamjenu.

Nadam se samo da nije neka ozlijeda jer cemo biti hendikepirani bez njega. Energija, trka, otvaranje prostora, agresivnost - igracina.
  • Paggini
    66.4k
    Od svih pojačanja, uz naravno svaku čast McKenni, Godi, Belji, Villaru, Valinčiću, Dominguezu, mislim da je Ljubičić najveći ulov. Tijekom tekme samo njega gledam gdje je, šta radi, koliko trči, koliko čita igru, nevjerojatan je, stvarno nevjerojatan.

Kada jednog dana ode iz Dinama, imam osjećaj da će otići kao istinska ikona kluba.
  • Crni86
    14.4k
    ili kako osjeti u sekundi kada stoperi nemaju kome odigrat. Stvori se od nikuda i odigra iz prve i odmah nam se otvara prostor.

Pricali smo na pocetku, ali kada ozbiljan potencijal za buduceg kapetana. Prava njuska je nas ljubo.
  • badjibadara
    7.2k
    Nema tu neke romantike u njegovom nogometu, nema poteza za najavne špice, ali njegove kretnje, sposobnost da uvijek bude na pravom mjestu, količina pametne trke, čini ga zlata vrijednim za svaku ekipu.

Mada, doći će i taj potez za špice, ne libi se potegnuti van 16. I nešto razmišljam, da je bilo mogućnosti spojiti ga sa Sučićem jednu sezonu, imali bi par trkača elitne svjetske kategorije. I bez toga on druge čini boljima, rastereti Mišića, na svakom dijelu terena radi višak. Uzorak je mali, ali po svemu viđenom, dobili smo jebenu mrcinu, vrhunsku iskusnjaru.
  • cibona
    6.1k
    Ljubičić igra točno ono što se od njega očekuje i što nam je nedostajalo godinama nakon odlaska Šunjića, a potom More. On je tip igrača kojeg ne vidiš na terenu sve do onog trenutka kada se odlučiš fokusirati isključivo na njegovo kretanje pa onda shvatiš da ne staje i da ga ima posvuda.

Odlično pogođen transfer, šteta što mu brat nije kod nas, uvjeren da da bi mu pasao ovaj način i tempo igre.
  • Crusades
    18.2k
    Imaju negdje podaci o pretrčanim km za njega?
  • scooniepenn
    5.4k

Jucer sam s ekipom na tekmi isto komentirao. Netko je na Zoni nakon Osijeka dao komentar koji ga savrseno opisuje. “Kad gledas utakmicu cini ti se pomalo nevidljiv, kad gledas njega sve ti je jasno.” Ljubo je strasan igrac, razina trke, kretanja bez lopte, utrcavanja u prazne prostore, povlacenja obrambenih za sobom, sudjelovanje i u ofanzivnim i u defanzivnim akcijama je strasna. Znao sam da je brutalan, ali ispada kolosalan. Sretni sto sto smo ga uboli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.