• modri7
    253
    Domaći momak, pravi dinamovac koji ima 200 nastupa u Njemačkoj i koji je bio želja nekoliko klubova iz Bundeslige je ovdje popljuvan i okarakteriziran kao neznalica od mnogih. Je li momak neznalica ili se nije uklapao u sustav ili je navikao na brži, moderniji nogomet procijenite sami.
  • Praskaton
    5.3k
    Ja ovdje više nista ne kužim ko je bio za koga :lol:
  • Crni86
    19.5k
    ovo sam se i ja pitao kad sam vidio prvi put vijest da ga se prodaje…

Doslovce dan prije je krenuo u prvih 11, i okej on nije bio zadovoljan nacinom igre plus privatni problemi, ali sad mi nije jasno da li smo mi sa nase strane bili zadovoljni pa smo ga pustili da mu se olaksa ili smo bili nezadovoljni njegovim igrama pa nam je to win win situacija (ali ako si nezadovoljan njime zasto covjek igra od prve minute jako vaznu utakmicu u europi…)

Bit ce zaninljivo u ovom kontrkstu vidjet i gdje ce vidovic dobit priliku. I Zvone i Dabac tvrde da ga vide kao osmicu. Nekako imam osjecaj da ce kod ovog trenera i dalje igrat na krilu.
  • Borovljanin
    461

Realno - nebitno.

Nije se uklopio i nije se uklopio. Kako su se Dominguez, Zajc, Bennacer, Bakrar itd uklopili.

Ljubo je sigurno imao preveliku plaću da bi bio li-la igrač.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Domaći momak, pravi dinamovacmodri7

Do kada ćemo više ovo slušati?
  • blueslavonija
    23
    ne razumijem ovaj upis. otkad je to nešto loše ili što ?
  • Brusa
    4.1k
    zauvijek. Kako i treba biti.
  • njurci10
    371
    nije loše , ali je prenaglašeno.
    Ja bi radije imao igrača koji je bolji nego jednog koji je lošiji a domaći momak pravi Dinamovac.
    Ako su jednake kvalitete onda se slažem.
  • blueslavonija
    23
    u ovom slučaju nije prenaglašeno jer ljubo ima i druge reference koje su nabrojane, nije samo "on je dinamovac". što se tiče njegovog odlaska koji zaista je čudan s obzirom da je igrao, pa i dan ranije, ja i nisam toliko protiv jer se nije do kraja uklopio a imamo još opcija. na tim pozicijima. vrijeme će pokazati jesmo li pogriješili .
  • njurci10
    371
    čim ode netko ko se uklapa u takav narativ odmah su isti upisi
    Domaći dečko, pravi dinamovac
  • mali M
    9.5k
    Koliko god to neki ne željeli čuti, nama je problem trener... Zato mislim da i Dejanu nije jasno zašto igra nešto što nije za njega u taktici koja ne odgovara toj ulozi i ispada najlošiji svaki puta na terenu. Da, mogao se potruditi prilagoditi više, ali jednostavno neki igrači su više izvršitelji koji će raditi vrhunski ono u čemu su dobri i nemogu se nasiliti na kreaciju ili nove stvari...
    Iskreno neznam, više sam očekivao, ali ispada da mi nije žao nego je baš najbolje za oboje u ovom trenutku da se raziđemo...
  • Blueshadow86
    4.8k
    Ne kažem uopće da je loše, ne u tom kontekstu. Ali ste dosadni više maskirati njegove li-la igre s time što je domaći dečko i dinamovac. Kakve to veze ima? To što je domaći dečko i dinamovac neće Dinamu donositi bodove. Isti slučaj kao i s Mudražijom.
    A kao što je već gore kolega spomenuo, Ljubičić ima preveliku plaću da bi njegove igre bile li-la.
    Sretno mu bilo dalje i to je to.
  • blueslavonija
    23
    i nije baš isti slučaj jer mudri nije ni dobio priliku. kad ju dobije moći ćemo pričati o tom. ako se sad ljubo dokaže negdje dalje onda će doći do izražaja i ta fraza "dinamovac" jer smo izgubili jednog "našeg" i nismo ga prepoznali i adaptirali u dinamo. ne mislim da je kolega gore mislio tako patetično, nabrojao je i druge reference ljubičića osim da je naš.
    po meni ova tema nije ni bitna koliko je bitno pitanje tko i zašto ga je doveo i dao "veliku" plaću ? koliko smo mi ozbiljan klub da onda takvog igrača prodamo za kikiriki za 6 mj ? rade li to i drugi ozbiljni klubovi ? to se zove odgovornost u upravljanju. ne znamo što se unutar kluba događa, moguće je i da je sam zatražio transfer. kao što sam rekao vrijeme će mnogo tog pokazati što se dogodilo.
  • Blueshadow86
    4.8k
    i nismo ga prepoznali i adaptirali u dinamo.blueslavonija

Kako misliš da ga nismo prepoznali i adaptirali u Dinamo? Kako smo mogli prepoznati i adaptirati Domingueza, McKenna-u, Zajca, Bakrara... a još su i stranci, a Bakrar je čak došao i s drugog kontinenta. Kako su se oni uspjeli adaptirati i postati glavne karike Dinama?
    Činjenica da je ubirao preveliku plaću za ono što je isporučivao, odnosno, nije isporučivao i ja sam skroz ravnodušan na taj njegov odlazak. A sreću dalje mu svakako želim.
  • Zagi
    14.6k
    koliko smo mi ozbiljan klub da onda takvog igrača prodamo za kikiriki za 6 mj ?blueslavonija
    Ako se već radi o "takvom igraču" , bolje je pitanje kako smo mi uspjeli takvog igrača dovesti besplatno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.