• MarK
    1.4k
    Pogledao sam njegove yt sažetke, a u komentarima ispod većina navijača Kolna su bili sretni što odlazi, zamjerajući mu da je već sezonu i pol grozan, da nije fokusiran, da se ne trudi kao prije itd. Konstantan pad cijene po TM sugerira da je i kvaliteta u slobodnom padu. Mislim da je kod nas igrao jer je poznato ime iz bundeslige, jedan od najplaćenijih i u najboljim godinama. Svejedno je bio tek 4. u hijerarhiji, a pored loših Villara i Vidovića, divljeg Stojketa i nedokazanog Solde i nije teško bilo doći do minutaže. Uglavnom nije on baš neki jackpot od igrača, financijski smo dobro prošli s njim i sretan sam što će sad drugi dobiti njegove minute.
  • blueslavonija
    23
    rekao sam ako uspije i podigne se negdje dalje da ćemo se to pitati. teoretska situacija. u realnosti on je kod nas šansi dobio i previše s obzirom na prikazano. s obzirom na sve mislim da smo skoro svi ravnodušni jer nismo dobili dodatnu vrijednost s njim a imamo na klupi 3-4 koji čekaju priliku. očito da smo ga loše skautirali ljetos i zato sam napisao da je to bitnije pitanje od tog je li on dinamovac. bumo vidli.
  • Dino
    5.1k
    Ali ste dosadni više maskirati njegove li-la igre s time što je domaći dečko i dinamovac. Kakve to veze ima?Blueshadow86

Ne opravdavam Ljubičića ovime, i smatram da je njegov transfer u Schalke ispravna odluka kluba, ali u ekipi u svakom trenutku moramo imati pokojeg Dinamovca i domaćeg dečka makar on bio li-la.

Bogu hvala pa Dejan nije bio jedini takav igrač i imamo takvih figura u vidu Kulenovića, Stojkovića i ostalih. Bitno je jer su oni ti koji profesionalcima iz drugih dijelova svijeta mogu pokazati da kad padnu mentalno uvijek moraju biti svjesni veličine ovog kluba, bilo u teškim, bilo u lijepim vremenima. Roster od 30 igrača koje "boli briga" za Dinamo ne može biti zdrav i mora postojati određena nota viših ideala i kad ti sve drugo postane zdravo za gotovo.

Ljudi ponekad previše ističu nečiju pripadnost našem klubu kao da je to jedina bitna kvaliteta pa smatraju da bi nam u prvih 11 trebali biti 10 od 11 igrača domaći Dinamovci što isto nije funkcionalno za ovakvu instituciju kakva je Dinamo. Zato je mjera za takve stvari bitna i ponekad ju treba istaknuti.
  • Krizy
    66.5k
    Sretno Dejanu u Schalkeu, pretpostavljam da je ovo predstavljanje njega (Ljubičić - ljubičica)
  • nemapredaje
    6.8k

Bilo bi fora da mu je Džeko umjesto lopte bacio bocu
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Sretno, ocekivanja su bila velika, ali tako to nekad ide u zivotu.
  • Jurki
    22.1k
    Sretno u nastavku karijere, da te iduce godine gledamo u 1. Bundesligi.

Nazalost se kod nas zadrzal prekratko, nismo kliknuli i tjt.
    Dejo, hvala za Maccabi.
    Viel gluck
  • don
    17.9k
    "Hvala Dinamu, upravi, trenerima, suigračima i navijačima na svemu. Pronašli smo najbolje rješenje za obje strane. Želim Dinamu puno uspjeha i mnogo osvojenih trofeja.
    Hvala od srca!"

šteta, dobar igrač koji se nije snaša u novom klubu.
  • Zdravko Maček
    158
    Sretno Ljubo.
    Probao, trudio se, nije išlo, gospodski se dogovorio s klubom i krenuo dalje. Sve najbolje želim privatno i sportski u nastavku karijere.
  • Mr Anderson
    17k
    Slična priča ko i s bratom mu Robertom također. Germanska spremnost, trka, disciplina, radne navike, ali tehnikom nedovoljno dobri za nogomet kakav se kod nas igra. Igrači za određene sustave, kad ih izvadiš iz toga, teško se adaptiraju. Možda bi i Dejan bio bolji za nekih pola godine, ali suludo bi bilo forsirati ga dalje na štetu nekih drugih igrača. Ovako je najbolje za sve. Volio bih da uđe u prvu ligu sa Schalkeom.
  • nwankwo646
    1.1k
    Kakvi komentari na objavu kluba na facebooku, mila majko. To je fenomen kako je hrpa debila u većini na komentarima.
  • CastAway1986
    5.1k
    Sretno u nastavku karijere !
  • Zagi
    14.6k
    champagne-feature.jpg

Hvala na svemu i sretno dalje!
  • Dzoni
    3.6k
    Više ovakvih raskida kad ne ide, nego onakvih sa Jakirovićem jr.
    Hvala na svemu, pogotovo na Maccabiju i sretno u (2.) Bundesligi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.