• reziser
    7.9k
    ...budi gospodin....odstupi sam....
  • FazeN
    2.9k
    Napisao sam između redova za Mikica u temi "Dinamo o svemu pomalo", da je Kovacevic zvao malog Lagancica da mu igra beka na treningu, a čak je i na treningu bio kadet Dinama, a Mikic ne.
    Nisam to pisao jer neke stvari ne treba pisati jer bi ljudi popizdili zašto zove njih a ne ovog, e pa sad kad se Kova pravi pametan s Lisicom napisao sam.
  • ElDorado
    6.5k
    U ovom trenutku Mikić nam je najmanji problem
  • Jos-Optimus
    7.6k
    Kako svi izgube obraz kada treba ostavku ponuditi
  • prefontaine
    4.7k
    Na temu trenutnog trenera GNK Dinamo Zagreb, mogu samo objaviti ovaj screenshot poruke koju mi je poslao kum, inače teški hajdukovac.
    Screenshot-20251027-213300-Whats-App.jpg

Nikad manje napisano, nikad više rečeno.
  • jakov1
    1.1k
    pađiniji,dede,krusejderiDiddyGuela

Mladi ovo zovu "rent free".
  • serbus
    5.4k
    Nakon kakve igre?
  • striko
    2.5k
    Nisi mi prijatelj
  • Probirštift
    1.1k
    Kako mrzim kad treneri i igrači to pričaju nadam se da ćemo izvući pouke
    Brate mili nije ovo lektira da moraš izvući pouku samo reci igrali smo prek kurca i loše sam ih pripremio
  • hardek
    7k
    Meni je nevjerovatno da mi nakon 4 mjeseca treniranja i igranja utakmica nemamo mehanizam izlaska iz bilo kakvog presinga. Jedini mehanizam je da bek da po liniji ili po zraku loptu na krilo pa krilo mora štopat loptu i proći trojicu ili vratit loptu unazad.

Mi kroz sredinu ne možemo kreirati apsolutno ništa. Džabe nam Zajci, Bennaceri Mišići Villari i ekipa kada oni jedino što mogu je odigrat mantinelu ili dugu dijagonalu na krilo.
  • Slush
    1.1k
    Capello je osvojio sa Realom 2007 i dobio je otkaz jer mu ekipa igrala za kurac. To samo kod nas prolazi 3 boda pisi, a igru brisi.

Dosta je vise. Hocemo pomak neki.
  • cibona
    6.6k
    Hoćemo li opet morati čitati srceparajuće eseje pojedinaca koji pišu kako se srame dinamovih navijača jer su se zamisli ti ovo - usudili kritizirati katastrofalnu jedva gledljivu igru u kojoj se mjesecima nije vidjela naznaka konkretnog napretka.

Sada su sve maske pale, kovačeviću neka je sa srećom, vrlo je drag čovjek, ali to ne smije biti glavni preduvjet za postati trenerom dinama.
  • M94
    2.2k
    Pisao sam vec da je bod u europi zadnje kolo samo maska.
    Bas lose igramo u zadnje vrijeme i utakmice su nam mucenje. Sad nas je dobila ekipa koja ispada iz lige, plus im nismo postene sanse napravili.
    Ne mozemo ovako dalje, mislim da su i igraci totalno uvukli nervozu od Kove i djeluju izgubljeno.

Napisao sam sam da on nece docekat kraj sezone kod nas i sve vodi prema tome.
  • jakov1
    1.1k
    Ne bi ga branio jer ovo je neobranjivo, ali mi HNL kante za napucavanje nismo izdominirali (Bayern stil) vec barem 3 godine.

Problem imamo, ali mislim da je puno ozbiljnije prirode nego zamjena trenera ili igraca. Nas mentalitet se srozao na jako niske grane i Dinamov puk je sve slicniji tovarskom - tocno se vidi ono sto Ameri zovu "entitlement" - mi smo najveci i nama bodovi moraju doci sami. Njihov je temeljen na mitomaniji, nas na stvarnim uspjesima, ali tako je svejedno na kraju krajeva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.