• Zg123
    2.7k
    A da uzmemo Gregurinu pa da ovom strucnjaku nacrta neku akciju?
  • Dadox
    1.1k
    Nemoj tak..jednom je dodao loptu našem igraču kad smo stiskali kao…
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    Ma sve je bilo ok, utakmica je bila kratka, da je trajala dulje bi dobili. Podrška treneru, svaki bod u HNL-u je veselje, malo je falilo za jedan danas.
  • Jaki991
    481
    covjek je pokisao do koze i pol tekme ebe mater svojim igracima na rubu svog prostora... nas dobri kova je bar suh ostao na klupi, i sa ocuvanim glasnicama
  • Sibirski plavac
    7k
    Jel dao izjavu? Ne pratim.
  • DiddyGuela
    4.8k
    Sada kada vise nismo 1. u Europa ligi i HNLu valjda se smije napisati realan post bez da kojekakvi pađiniji,dede,krusejderi i ostala ergela besramnih apologeta skoci i digne se na sve noge.

Danasnji razultat je bio u najavi zadnjih mjesec dana. Bilo je ocito da mi nikakvu igru nemamo. Niti se branimo, niti igramo napadacki, niti trcimo, niti pritiscemo. Jedino sto nas je drzalo je rezultat i sreca junacka. Uz naravno nerealno visoku konverziju prilika kada smo zabijali bombe a Hoxha postao prime CR7. Rezultat naseg rada,nekvalitete i samozavaravanja je dosao na naplatu danasnjom utakmicom. Krivi su svi. Od trenera,igraca,Bobana pa do onih banalnih i bizarni objava sluzbene stranice Dinamovog FBa. Doslovno svi i sve.

Kova je prosjecan HNL trenercic. Kome to nije bilo jasno od pocetka (meni!) moralo mu je postati jasno nakon 9 odigranih kola u HNLu. Mi igru nismo imali od pocetka ali smo se zato u međuvremenu uljuljali u nekakav lazan osjecaj uspjeha i sjajnog rezultata koji je bio prasina u oci. Rezultat toga su ovakve beskrvne igre gdje se igraci setaju terenom i cekaju da protivnik pobjedi sam sebe.

Sada imamo to sto imamo. Red je na Bobanu da konacno opravda svoj dug jezik i ogroman ego i isprsi se sa trenerom kalibra ozbiljnog Europskog kluba. Dosta je skrivanja, biranja stozera, biranja igraca, nacina igre, formacija i ostalog.
  • Marc
    626
    Žao mi je al nisi za Dinamo
  • Žan
    719
    Sljedeci
  • bbb medimurje
    4.6k
    Meni je ovo sramota u rangu bayerna
    Mora biti bivsi do zagreba jos
    Mokar san je riera ali mislim da boban ne zeli strani jezik od trenera.
  • Infinity
    20k
    Što je najgore od svega, zamjena vjerojatno Leko/Bišćan nisu nista bolji Kovačevića, isti k.. od trenera su..Navijač Dinama

U tom slucaju bolje ne dirati nista.
  • Zg123
    2.7k
    Kaze strucnjak prvo poluvrijeme dominacija ali nista konkretno nismo napravili. Pa kakva je to dominacija??
  • Keyser Soze
    16.6k
    "Ja se nadam da se mi budemo pripremili za Rijeku"

"Prvo poluvrijeme dominacija, ali ništa konkretno"
  • Chempers
    929

Evo ja ću, da pomognem kolegama.
    Hateru, trovacu jedan, jedva si dočekao, sigurno si proveo cijelu utakmicu navijajuci za Vukovar da bi mogao ovo napisati. Šta bi ti nakon 14 utakmica, treba vremena za uigrati ekipu, Gorica je bila slučajna, Lokomotiva je bila slučajna, ovo je bilo slučajno i prošla sezona je bila slučajna. Kad osvojimo HNL i stignemo do Istanbula onda ćeš nestati s foruma.
  • San Lorenzo
    22.6k
    Nada se da ćemo se pripremit za Rijeku...nada se...pa o kome ovisi priprema ako ne o treneru?
  • bobanzg
    86
    Čovjek izjavi da će im ovo biti pouka i opet ona sranja, pripremit ćemo se blabla. Ako nije pouka nakon Gorice i Lokomotive DOMA, pa i Malmoa, onda se steraj ti u kurac. Danas mu treba dat otkaz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.