• Carrasco
    6.4k
    Što automatski opravdaje ovu senilnost? Ne bi da su čempions lig uzeli. :lol: :rofl:Navijač Dinama

Bio sam sarkastican naravno. To je njegova izjava nakon Malma
  • Praskaton
    4.5k
    Mislim da nema šanse da odleti.Boban vjeruje u njega i do polusezone je siguran
  • Paggini
    73.8k
    Rijeka i Celta mislim da je siguran.

A tad, ovisno o rezultatu.
  • mrgud
    564
    Ak ostane do poluaezone na -15 smo
  • hardek
    7k
    Kako prepoznati trenera koji nema sposobnost adaptacije u toku utakmice? Kada gubi, prvi potez koji vuče je da vadi veznjaka i ubacuje napadača. Ono što si kao djete radio na PESu jer ono, logično je ako imaš više napadača da ćeš prije zabit gol.

Nogomet ne funkcionira tako pravocrtno.
  • Dadox
    1.1k
    Slažem se…Da ga sad makne Boban bi sam sebe posro.Još jedno 3 poraza u nizu i onda - možda!
  • IstokKa96
    866
    Zbogom zauvijek i ne vracaj se ni u mislima!
  • Orc123
    13.5k
    Ocekujem da ce sada svaliti sve na igrace u izjavi! Garantiram! Kad se zasjedne na klupu Dinama ko da svi izgube dozu samokriticnosti i poniznosti i na sve nacine spasavaju guzicu.

Mi nemamo igru, tu je pocetak i kraj price! Igru stvara trener. Garcia to radi u Hajduku i to sa 3 puta losijom ekipom...ne odstupa od svog nogometa. Odmah sam rekao da mi Garsija vise pase za Dinamov nogomet od Kove. Sad traziti trenera kapitalca i to od danas!
  • Carrasco
    6.4k
    Ja u zadnje tri utakmice iebenu akciju nisam vidio. Ne sjecam se jel to ikome poslo za rukom.
  • Blueshadow86
    4.4k
    Preko ovoga se ne smije i ne može preći.
    Nadam se da od sutra ujutro više nije trener Dinama, s time da mu stvarno želim svu sreću u daljnjoj karijeri.
  • dZg1986
    551
    Protiv Rijeke koja ulazi u formu i Celte se s njim nemamo cemu nadati,treba odma otkaz nakon danasnje sramote. Inace bi se mogla stvorit veca bodovna razlika…
  • nwankwo646
    863
    Ako bude nešto vezano za kvalitetu travnjaka bacam tv na pod!
  • Facke
    6.8k
    Dovidenja. Lokomotiva, Gorica, Vukovar i da ne nabrajam dale sa druga losa poluvremena. Nema smisla ga duze zadrzati.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Neznam jeli neko primjetio da je čabraja non stop stajao uz liniju,savjetovao dok smo mi stiskali , a kad je namirisao krv , bacio je jaknu i sve više tjerao naprijed. I odmah poslije su nam i zabili gol. Sve vrijeme Kova sjedi na klupi ko da je neko umro. Kao da je i prije gola mislio da je bivši. I takav lik vodi Dinamo
  • CerealKiller
    81
    Zao mi je. Simpatican i dobar covjek ali definitivno je zalutao na poziciju trenera Dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.