• hardek
    6.6k
    Kad se sjetim Ristovskog u 20. minuti svake utakmice :lol:Paggini

A Ademijevo sjedanje na travnjak 4-5 puta po poluvremenu :lol:

Edit: evo Pacho lingvista me preduhitrio
  • Marley
    5.1k
    giphy.gif
    Gospodine Kovacevicu!
  • Dinaminjo
    1.8k

..please..

..Goda dobije u trbuh, ostane na terenu i 90 sec kasnije sprinta u protivnivnickih 16
  • Filip85
    976
    Gledam Godu u 93. minuti kako trči šprint nakon što igra 4. utakmicu u 12 dana na jako zahtjevnoj poziciji. Ne znam jesam vidio do sada igrača da hvata zrak i stavlja ruke na koljena.hardek

I to nakon kaj ga je Soldo napucao i izbio mu zrak...

EDIT: nisam vidio Dinaminjov post...
  • San Lorenzo
    22.1k
    I to nakon kaj ga je Soldo napucao i izbio mu zrak...Filip85

Iz tvojih usta i ovaj post zvuči erotski.
  • Dinaminjo
    1.8k

In b4 Pacho nanjusi temu
  • Pacho
    7.1k

Fico je nasljednik Emira, erotskog pjesnika

Tu sam. Bez brige.

200.gif
  • Mr Blue
    4.3k
    Bolestan podatak. Kad smo zadnji put imali tako nešto, jesmo li uopće ikad?
  • Crni86
    15.9k
    Izraz kovinog lica kad je klupa dobila zuti :lol: ko malo dijete kad nekaj zajebe pa ga se ukori i samo te onako fino gleda sa dva oka hahaha daj nek neko stavit taj gif ak ima

Kova je bas jedna velika velika dobricina nasa
  • Pacho
    7.1k

Kao sto sam vec pisao, ima taj seljak swag. Vidio sam sliku s aerodroma prekjucer i odmah me podsjetio na likove koji te prilikom ukrcaja na Croatia Airlines let iz Minhena za Zagreb opizde po glavi sa gigantskom mikrovalnom koju nose tetku iz Zenice dok ju bezuspjesno pokusavaju ugurati u onaj gornji pretinac. Al kad cujes to brdansko "izviiiini" uz sramezljiv osmjeh im odmah oprostis, jer vidis da su dobricine.
  • CastAway1986
    4.2k
    Jedino u što sam mrvicu sumnjao kod ovog velikog čovjeka je to kako ćemo izgledati u Europi , a on me je demantirao već u startu..Kapa do poda Maestro!
  • prefontaine
    4.1k
    Neloš trener.
  • Jurki
    19.9k
    mislim da mozemo polako sahraniti jos jedan mit.
    Mit o iskustvu igranja Europe. Jasno, EL nije razina Lige Prvaka.. ali se sve svodi na jednu jedinu stvar.. dal trener zna ili ne zna kaj radi.
    Kova je sjajno sve dobre strane Maccabija detektiral i defanzivno odlicno postavil ekipu. Napadacki nismo napravili 500 prilika, ali to je Europa gde ni nemres stvarati šanse ko na traci.. bolestan je podatak da smo od 5 šuteva prema golu pospremili 3 komada.

Mogu samo reci bravo.
  • ElDorado
    6.2k
    Kažu nema pojma o taktici pffffff
  • serbus
    5.4k
    Ja sam baš bio skeptik oko njega i dalje sam samo malo manje. Kova je na dobrom putu da čak i jednog pikzibnera kao ja uvjeri da je stvarno trener za dinamo.
    Nisam grintao nakon Gorice nadao sam se da i dalje ja griješim, neću puno ni slaviti, samo radi dalje Kova u miru i kako kaže pjesma "čuvaju ti leđa pugeri".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.