• Jaro
    12.7k
    pa jel Kova igra tim stilom? ako igra, zakljucujem da je stil - propuh u obrani, intezitet malo jaci od termina ponedjeljkom navecer, a napad se svodi - pa imamo dobre igrace, nek nesto naprave..
  • Blueshadow86
    5.6k
    A koliko dugo ćemo mi čekati da taj naš “stil” proigra, profunkcionira? Godinu dana, dvije, možda pet?
    Više od godinu dana sve ovo traje, a koji su pomaci u igri, koja je filozofija igre, što se kaže - koji je trenerski rukopis? Jer ja ovdje vidim samo švrakopis.

Ne možeš mi igru svaki put voditi na isti način. Ne možeš svaki put igrati s jedno te istom formacijom, bilo to u kupu protiv amatera, protiv nekoga iz HNL-a ili protiv ozbiljnih klubova u Europi. Ovaj jednako igra sa svakime. Možeš protiv amatera, a u Europi nas ćuškaju svi redom. A čak su nas i HNL klubovi pročitali.

Dobro je jedan kolega gore napisao da se, recimo, Bjelica u Europi prilagođavao protivniku, pomno taktizirao i gle čuda - urodilo je plodom.
    Kovačević nema šlifa za to. Ili nema muda. Ili nema oboje. Svejedno, na kraju ti dođe na isto.
  • BlueDD
    63
    Moja je konstatacija bila da ćemo trenere valjda birat prema stilu igre, nisam apsolutno ništa komentirao u vezi Kove i što sve funkcionira ili ne, a bone niti ulazio u razloge nefunkcioniranja igre trenutno.
    Hoćeš Barcelonu, City, Bayern na najvišoj razini ili Midtjyland, Ferencvaros, RB Salzburg i slične relativno uspješne klubove na višoj srednjoj Europskoj razini, svi oni imaju bolje i loše periode, ali stil igre dominantno ne mijenjaju. Moj komentar je išao u smjeru da ako već dovedimo novog trenera da on mora odgovarat stilom igre valjda stilu igre koji nastojimo implementirat kroz cijeli klub...
  • Odani Zgd
    1.2k
    Šta mi ne možemo dovest trenera kao klubovi s kojima igramo pretkola za ulazak u LP,ili klubovi s kojima volimo radit nekakve usporedbe tipa RB Salzburg,Bodo Glimt,pa i Viking koji smo vidjeli kako igraju,uglavnom klubovi koji igraju moderan,brz i jak nogomet svih 90 minuta,i da ne nabrajam dalje....a ne uvijek cirkuliranje HNL trenerskih talenata,ili nekakvih bivših legendi koji su zadužili klub....
  • Blueshadow86
    5.6k
    Valjda je 90% ljudi za smjenu Kovačevića. Osobno, i ja sam za promjenu. A sada dolazimo do problema, a to je - tko bi bio njegov nasljednik? Najlakše je samo maknuti trenera.
    Iskreno, ja pojma nemam tko bi mogao biti najbolje rješenje umjesto Kovačevića. Svi su mi nekako li-la. Jedino Bjelica, ali čisto sumnjam da bi se to ostvarilo.
    Evo, meni ne dolazi nikakvo drugo trenersko ime na pamet, a da se poklapa u našu platežnu moć.
  • Jaro
    12.7k
    poklapa u našu platežnu moć.Blueshadow86

Kaj je nasa platezna moc? Ako se moze dati 750k za polomljenog Stojakovica, koliki je limit za trenera?
  • Mr Anderson
    22.1k
    Šta mi ne možemo dovest trenera kao klubovi s kojima igramo pretkola za ulazak u LP,ili klubovi s kojima volimo radit nekakve usporedbe tipa RB Salzburg,Bodo Glimt,pa i Viking koji smo vidjeli kako igraju moderno, jako svih 90 minuta,i da ne nabrajam dalje....a ne uvijek cirkuliranje HNL trenerskih talenata,ili nekakvih bivših legendi koji su zadužili klub....Odani Zgd

I Bodo i Viking su svojevremeno istrpili svoje sadašnje trenere i dali im vremena, nije sve bilo bajno i sjajno u početku. Uspoređivati se s Red Bullom je besmisleno, daleko smo mi od njihove platežne moći. Iako ni njima baš ne cvjetaju ruže u Austriji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.