• plavi72
    2.9k
    Sinoć sam opet poslušao izjavu poslije tekme u Osijeku ?!
    Mi smo dobro trenirali...nismo dobro trčali...
    Jednu gramatički ispravnu složenu rečenicu naš trener nije sastavio,naglasak,intonacija govora zbunjujuća ?!
    Ne govori engleski pa kako uopće on komunicira s igračima nehrvatima.
    Preplašen,izgubljen,nejasan u govoru(ne daj Bože da se rugam) ne znam ,ali vođa ne može biti "miš" već mora biti lav !
    Bože dragi prosvjetli i njega i ljude u klubu koji odlučuju,vode klub ,ali ova sezona nije dobro počela i naš Dinamo je "negledljiv" !
  • Droljo
    31.9k
    Majke mi ako on ne čita potajno Zonu pa stavi Kravtsova kad svi drukamo za to, pa stavi Galešića kad svi drukamo za to, al onda ih klupira za idućih 5 tekmi.mali M

To sam i ja primjetio.
    Mi igramo isto sa svima i protivničkim trenerima je lako složiti neku priču i taktiku kontra nas. Naš trener ili neće ili ne zna probati nešto izmisliti, promješati... Bar malo otežati hnl legendama. Čudno.
  • građanin
    124
    (ne daj Bože da se rugam)plavi72

nema tu rugam se/ne rugam se.

jednostavno je to tako... čovjek ima ozbiljnih problema s govorom i to vjerojatno najviše šteti njegovom autoritetu prema suigračima. To ko kad su mi u srednjoj predavali fiziku i preofsor je imala očigledne tikove i zamuckivao je... jednostavno ne ide. Nisu svi za sve i to je to. Žao mi je, ali čovjek je jednostavno podkapacitiran za ozbiljan trenerski posao.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Žao mi je, ali čovjek je jednostavno podkapacitiran za ozbiljan trenerski posao.građanin

Gluposti, što to znači? Što je ozbiljan trenerski posao? Čovjek je s tri kluba igrao prvu ligu i imao dobre rezultate, a i igru s ponekom krizom. Ako se misli da je potkapacitiran da bude vrhunski trener u nekoj od liga petica, onda se slažem, ali to je i 90% posto naših trenera. Ima hrpa školovanih trenera, to jest s diplomom u džepu koji nikad nisu vodili klub u prvoj ligi ili ako su vodili nisu pokazali ništa. Da je toliko potkapacitiran ko što ti pričaš, ne bi se maknuo od treće lige.
  • Noel
    24.7k
    U ligi u kojoj napadač iz amaterske andorske lige bude otkriće sezone bit trener nije neko baš veliko znanje i uspjeh. Znam da je Kovačeviću osvajanje HNLa Mount Everest ali navijačima Dinama nije..

U Europi je izborio proljeće, bez obzira na neke trenutke prošle sezone di smo izgledali kao zalutali u Europi na tom treba čestitati, to je za mene veći uspjeh nego bit prvak u HNLu.

Bilo bi jako zanimljivo ako bi izborio opet proljeće u europi. Koliko je dinamovih trenera dva put zaredom prezimilo u Europi? Nijedan jel?
  • građanin
    124
    Gluposti, što to znači? Što je ozbiljan trenerski posao? Čovjek je s tri kluba igrao prvu ligu i imao dobre rezultate, a i igru s ponekom krizom. Ako se misli da je potkapacitiran da bude vrhunski trener u nekoj od liga petica, onda se slažem, ali to je i 90% posto naših trenera. Ima hrpa školovanih trenera, to jest s diplomom u džepu koji nikad nisu vodili klub u prvoj ligi ili ako su vodili nisu pokazali ništa. Da je toliko potkapacitiran ko što ti pričaš, ne bi se maknuo od treće lige.Mr Anderson

ovisi na šta ciljaš i koliko si očito ambiciozan.

ako ciljaš bit HNL trener, takvih imaš 50 i to u omanjem zagrebačkom kvartu. Ako ciljaš na klub koji pretendira na polufinale, četvrtfinale nekog od europskog natjecanja u sljedećih 5 godina, onda da - potkapacitiran je. - od ponašanja dok vodi momčad (konstantno kmečanje, gestikuliranje), do očitog defekta u komunikaciji s igračima (ne znanje engleskog i sve ovo ostalo šta ga život očito nije mazio) pa do upitnih reakcija prilikom vođenja utakmice i postavljanja za istu (konstantne greške odabira igrača, kasne zamjene itd.)

Ako izgleda kao patka, pliva kao patka i kvače kao patka, onda je vjerojatno, tko bi rekao -> patka.
  • mosad
    3k
    Još jedan ponedjeljak, a Mario Kovačević je i dalje trener Dinama.
    Na današnji dan prošle godine izgubili smo na Maksimiru od Gorice 1:2. Godinu dana kasnije manje-više sve izgleda isto, ako ne i gore. To vidi 99,9 % foruma, vidi cijeli Sjever, a vidi i Zapad.
    Meni je zato glavno pitanje kako naši ljudi u sportskom sektoru to gledaju već više od godinu dana i ne mogu si jednostavno priznati: „E jebiga, pogriješili smo s njim.“ Umjesto toga, od Kovačevića se radi sveta krava, a standardi se postavljaju kao da smo Slaven Belupo. Još ćemo europskim iskorakom smatrati ako nam Leverkusen ne zabije sve golove u prvom poluvremenu kao Betis, nego ih rasporedi na oba.
    Više ne vrijedi ni ona priča da bi „najveći potez s mudima“ bio ostaviti ga unatoč tome što 95 % ljudi želi njegov odlazak.
    Mario Kovačević jednostavno nije trener za Dinamo kakav Zvonimir Boban pokušava izgraditi. Možeš slagati klub na svim razinama, ali sam sebi rušiš posao ako momčad ostavljaš u rukama čovjeka koji, po mom mišljenju, nema dovoljno autoriteta, taktičkog znanja ( još mnogo toga sta treba jednom kvalitetnom treneru) ni sposobnosti vođenja ovakvog kluba ili bolje rečeno ekipe.
    Dinamo će s Kovačevićem vjerojatno osvojiti ovaj jad od lige. Ali je li to stvarno standard? Želim li kao navijač gledati predstave poput Pule,Vukovara prošle godine,lokomotive na Maksimiru,Gorice na Maksimiru ili ovog Osijeka u gostima, koji je samo nekoliko dana ranije dobio šamarčinu u Sisku? (Kukoč ih pozdravlja)
    Ja ne.
  • Mr Anderson
    22.1k
    ovisi na šta ciljaš i koliko si očito ambiciozan.

ako ciljaš bit HNL trener, takvih imaš 50 i to u omanjem zagrebačkom kvartu. Ako ciljaš na klub koji pretendira na polufinale, četvrtfinale nekog od europskog natjecanja u sljedećih 5 godina, onda da - potkapacitiran je. - od ponašanja dok vodi momčad (konstantno kmečanje, gestikuliranje), do očitog defekta u komunikaciji s igračima (ne znanje engleskog i sve ovo ostalo šta ga život očito nije mazio) pa do upitnih reakcija prilikom vođenja utakmice i postavljanja za istu (konstantne greške odabira igrača, kasne zamjene itd.)
    građanin

O čemu ti pričaš, daj odgovori na fucking post, a nemoj se izmotavat s glupostima kad nemaš odgovor.
  • građanin
    124
    O čemu ti pričaš, daj odgovori na fucking post, a nemoj se izmotavat s glupostima kad nemaš odgovor.Mr Anderson

mosad ti je odgovorio u postu iznad.

to nije dinamo koji mi želimo kao navijači gledat. na svim poljima moramo bit minimalno ujednačeni (equal).

kroz 6mj će infrastruktura bit top
    realno boban kakav god da je, dobar je i treba ga istrpit jer sve šta do sad radi, gradi po principu legitimnosti sviđalo se to kome ili ne
    igrače koje imamo sigurno mogu napravit minimalno proljeće u europi s ovim tekmama koje pred nama

i onda ti dođe trener koji doslovno nije to ćemu mi težimo i (negativno) odskače od svega ostalog nabrojenog.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Opet ti zaobilaziš i pišeš nešto što nema veze s prvim tvojim postom i mojim odgovorom. Napisao si da je Kovačević potkapacitiran, po tvome jer brzo priča i zamuckuje. Možemo se služiti da on nije trener Dinama kakvom se nadamo da će biti. S druge strane, ne može potkapacitiran biti trener koji je vodio tri kluba u prvoj ligi i ima ambicija voditi ga i u Europi. A do tu je došao svojim radom, a ne da ga je netko gurao ko npr. Zorana Mamića.
    Za mene je netko potkapacitiran trener koji nikad nigdje nije pokazao ništa na poluprofesionalnoj ili profesionalnoj razini nogometa. Tam pišeš o polufinalu europskih liga i ambiciji za tako nešto. Pa za to je 99% trenera kakve mi možemo dovesti potkapacitirano, većini je plafon HNL ili neke egzotične lige.
  • građanin
    124
    Pa za to je 99% trenera kakve mi možemo dovesti potkapacitirano, većini je plafon HNL ili neke egzotične lige.Mr Anderson

pa upravo si sam sebi odgovorio.

zato ne dovodiš takav kalibar trenera nego težiš nekom ko očito ima pedigre i potencijalno već neki europski rezultat.

trener tipa: Bjelica, Vaha, Profa...
    ciljaš možda u to vrijeme kad se moglo prije godinu, dvije na: Kek, potencijalno i Terzić itd.

to su treneri kakve želimo, jel.

a ne: Kopić, Sopić, Krznar, Cvitanović itd... u tu ligu bi svrstao i trenutnog trenera.
  • Ljubo
    1.8k
    Bjelica, Vaha, Profa...građanin

Od tri nabrojana dva se nisu bas iskazali u Europi, jedan je ali je imao ozbiljnih problema u “nikad lošijem” Hnlu za vrijeme drugog mandata
  • Mr Anderson
    22.1k
    trener tipa: Bjelica, Vaha, Profa...
    ciljaš možda u to vrijeme kad se moglo prije godinu, dvije na: Kek, potencijalno i Terzić itd.
    građanin

Vaha i Kek su prošlo svršeno vrijeme, Profa i Terzić su nam sada nedostupni...Bjelica, ne znam što bih rekao. Navodno nam je još na plaći. Ali sumnjam da bi on funkcionirao s Bobanom. Bjelica je u Europi igrao prgmatično, na rezultat, podređujući se protivniku promjenom sustava.
    Možemo mi pričati ovo i ono, ali na kraju će nasljednik Kove biti Jerko Leko koji je trenerski projekt kluba.
  • građanin
    124
    Možemo mi pričati ovo i ono, ali na kraju će nasljednik Kove biti Jerko Leko koji je trenerski projekt kluba.Mr Anderson

nije mi najsretnije rješenje i dapače, nisam uopće sretan s time, ali kad podvučeš crtu - rađe bi istrpio neki ''projekt kluba'' nego Kovu za koju se i ti i ja koji imamo drugačije mišljenje i viđenje na sve, opet znamo da nije realno trener za naš dinamo.
  • BlueDD
    63
    Kad je došao Boban, u smislu sportskih ciljeva dosta se pričalo o tome da će Dinamo igrat jednim stilom igre za koji oni smatraju da u najboljoj mjeri odgovara ciljevima kluba. Valjda će se onda i novi trener birat sukladno stilu igre, a ti si tu nabubao Bjelicu, Vahu i Jakira. Iz njihivih karijera ne bi rekao da niti jedan od njih ne igra stilom igre koji je proklamiran kao onaj kojim Dinamo želi igrati, ako je nešto zajedničko svoj trojici, onda je to da svi su redom dominantno reaktivni treneri...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.