plavi72
Droljo
Majke mi ako on ne čita potajno Zonu pa stavi Kravtsova kad svi drukamo za to, pa stavi Galešića kad svi drukamo za to, al onda ih klupira za idućih 5 tekmi. — mali M
građanin
(ne daj Bože da se rugam) — plavi72
Mr Anderson
Žao mi je, ali čovjek je jednostavno podkapacitiran za ozbiljan trenerski posao. — građanin
Noel
građanin
Gluposti, što to znači? Što je ozbiljan trenerski posao? Čovjek je s tri kluba igrao prvu ligu i imao dobre rezultate, a i igru s ponekom krizom. Ako se misli da je potkapacitiran da bude vrhunski trener u nekoj od liga petica, onda se slažem, ali to je i 90% posto naših trenera. Ima hrpa školovanih trenera, to jest s diplomom u džepu koji nikad nisu vodili klub u prvoj ligi ili ako su vodili nisu pokazali ništa. Da je toliko potkapacitiran ko što ti pričaš, ne bi se maknuo od treće lige. — Mr Anderson
mosad
Mr Anderson
ovisi na šta ciljaš i koliko si očito ambiciozan.
ako ciljaš bit HNL trener, takvih imaš 50 i to u omanjem zagrebačkom kvartu. Ako ciljaš na klub koji pretendira na polufinale, četvrtfinale nekog od europskog natjecanja u sljedećih 5 godina, onda da - potkapacitiran je. - od ponašanja dok vodi momčad (konstantno kmečanje, gestikuliranje), do očitog defekta u komunikaciji s igračima (ne znanje engleskog i sve ovo ostalo šta ga život očito nije mazio) pa do upitnih reakcija prilikom vođenja utakmice i postavljanja za istu (konstantne greške odabira igrača, kasne zamjene itd.) — građanin
građanin
O čemu ti pričaš, daj odgovori na fucking post, a nemoj se izmotavat s glupostima kad nemaš odgovor. — Mr Anderson
Mr Anderson
građanin
Pa za to je 99% trenera kakve mi možemo dovesti potkapacitirano, većini je plafon HNL ili neke egzotične lige. — Mr Anderson
Mr Anderson
trener tipa: Bjelica, Vaha, Profa...
ciljaš možda u to vrijeme kad se moglo prije godinu, dvije na: Kek, potencijalno i Terzić itd. — građanin
građanin
Možemo mi pričati ovo i ono, ali na kraju će nasljednik Kove biti Jerko Leko koji je trenerski projekt kluba. — Mr Anderson
BlueDD
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.