• Efes Pilsen
    16.4k
    Mislim da smo mi balone pucali zbog nesigurnosti na ovoj podlozi. Rekao bi da je to bila "prilagodba", al ne onakva kakvu smo svi zeljeli.
  • Blue Label
    278
    Kad se sjetim kako smo znali igrat ta pretkola sa žbnj ekipama, ovo je napredak.Thun je ipak ozbiljan protivnik, vjv najjači s kojim ćemo igrat do playoffa.

Priprema utakmice oke, minus pišem zbog zakašnjelih izmjena Oršića i Vidovića, da ih je vadio ranije vjv bi i pobijedili danas.
  • hardek
    11k
    Mislim da ljudi zanemaruju psihički aspekt ovakve utakmice. Prva natjecateljska utakmica u sezoni, a praktički ti je najvažnija (tim više što ti se otvorio ždrijeb kasnije). Igraš protiv prvaka Švicarske koji je na ljeto doživio brojne promjene i definitivno se oslabio, ali ti nemaš uzorak utakmica na kojem možeš napraviti pripremu utakmice. Ti ne znaš kakav nogomet će oni igrati pod novim trenerom.

Prvih 20 minuta smo odigrali odlično, tu da smo digli još jednu brzinu više mogli smo ih ubit. Onda oni zabijaju gol iz ničega, glupi centaršut iz ničega i tu u igru dolazi onaj psihički aspekt. Bolji si a gubiš u gostima, a ovi su doma i poveli su i dobivaju krila a ti toneš. I tu ulazimo u fazu utakmice gdje su nas oni prije svega fizički izdominirali na drugim loptama i iz toga nam stvarali šanse.

Kraj prvog poluvremena pripada nama (kad smo se oporavili od primljenog gola)kao i praktički cijelo drugo osim malih perioda gdje su se oni uspjeli nametnuti kada smo mi bubali duge lopte umjesto igrali po podu. Osim toga igrao si na umjetnoj travi što definitivno igra ulogu
  • marcio amoroso
    52.2k
    Izbacio bi ga jer je od deset duela izgubio 9 i poUser123

10/18
  • NKDZ86
    8.9k
    Danas je trener zaribao. A na faci kad smo zabili gol, vidjela se panika i strah, to tako u Europi neće ići. Bojim se da ćemo u ligi prvaka dobiti poštene porcije ako uđemo, a i u europa ligi s ekipama iz liga petice...
  • Crni86
    22.8k
    Ja se nadam da sam u krivu, ali kova kao da igracima dopusta da zive pre dugo na nekoj staroj slavi.

Po meni je najveca greska sto od starta uz sergija nije bio gale. Kao McKenna nam je svima drag, ali bio je na sp, nije bas tam briljirao, Gale i Sergi su odigrali brutalne pripreme.

Moraju igrat u tom trenu igraci u najboljoj formi. To me izludivalo i prosle sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.