• Krizy
    71.9k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/mario-kovacevic-dvostruka-kruna-vratio-dinamovu-igru-15712514

Naslovi prvaka:
    2x četvrta liga (Strmec Bedenica i Polet Sveti Martin na Muri)
    4x treća liga (3x Međimurje i Mladost Ždralovi)
    1x druga liga (Varaždin)
    1x prva liga (Dinamo)
  • Crusades
    24.2k
    "Normalno je da smo Zvone, sportski direktor Dabac i ja osobno puno radili i raspravljali o momčadi i igračima. Ali, nikada, ama baš nikada, niti Zvone, niti bilo tko drugi nije mi se miješao u moje izbore. Predsjednik zna reći da bi to bio kraj kluba, ne samo našeg odnosa. Zvone je s Milanom napravio momčad koja je osvojila talijansko prvenstvo i maksimalno sam mu vjerovao. Njegov jedini uvjet bio je da igramo "dinamovski", da igramo hrabro. Sve mi kaže u oči što trebam i što mogu bolje, što on misli da bismo trebali popraviti, ali nikada mi se nije miješao u trenerski posao."

Čudno, ja sam bio u uvjerenju da Zvone sastavlja prvih 11 za svaku utakmicu.
  • Fan
    2.3k
    Ja sam jedan od većine koja ne misli da mu je Boban sastavljao ekipu jer je to glupost, al da mu je stvarno sastavljao ekipu, kaj stvarno misliš da bi to išo javno reć ili bi baš rekao nešto ovako kako je napisano? Mislim, nepotrebna izjava.
  • rioda
    16.4k
    Čudno, ja sam bio u uvjerenju da Zvone sastavlja prvih 11 za svaku utakmicu.Crusades

On sastavlja ekipu samo kad izgubimo
  • Paggini
    85k
    Sjecam se kad je tjerao Kovacevica da gura Ljubicica pa ga prodao isti dan u Schalke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.