• Beowulf112
    436
    Da ali Kova nije za dinamo ja to od starta govorim.Bakrar je trebao biti u pocetnoj.Nemamo mi neku sirinu klupe sad kad nam se ozlijedik Bennacer i uslijed nekih odlazaka sad na zimu.Za hnl smo dobri ali za europu fali igrac ili dva
  • mrgud
    714
    A koja je razlika jučer bila između Zrinjskog i Crystal Palace ili Lilla i c.zvezde.Samo opravdanja a odgovornosti ništa.Ja da više kisnem za Bobana dok drži na klupi ovog neznalicu više nikada
  • Ivdzo11
    9.3k
    Kovačević sa svojim stožerom jednostavno ne priprema dobro europske utakmice. Ni blizu. I ti grijesi idu na njegovu dušu. Dinamo svaki put u europske utakmice ulazi plaho, bojažljivo, igra praktički bez prekršaja. Daleko je to od onog goropadnog Dinama kakvog smo posljednjih godina gledali na europskoj sceni. Ovaj Dinamo se boji, plaši, strahuje..., igra bez zrna samopouzdanja.

Zagrepčani na europskoj sceni više nisu čak niti "simpatična momčad", apsolutno nikoga ne čudi kad se u Maksimiru sedmoplasirana družina belgijske Jupiler Pro League postavi poput Barcelone ili Manchester Cityja. I bez imalo problema riješi utakmicu u 20-ak minuta. Kovačević je često ove sezone pričao i o "izvlačenju pouka", ali koliko vidimo i dalje se gubi na isti način, ali ne izvlače pouke.

Svi će u modrom domu ponoviti istu mantru, svi reći uglas "HNL nam je najvažniji". I s tim se slažemo, vraćanje naslova prvaka je apsolutni prioritet u ovoj, prilično čudnoj sezoni. A Dinamo je tu na dobrom putu, uspješno plovi prema novoj tituli. Dinamovci dominiraju domaćom nogometnom scenom, ali za Europu su i dalje - "plitak potok." Pa i trećerazrednu Europu. Nažalost... (TIRONI)
  • Crni86
    20k
    Ovaj Dinamo se boji, plaši, strahuje..., igra bez zrna samopouzdanja.Ivdzo11

I ovo nas je kostalo jucer u prvih pola sata.

Nismo se znali dodati na pet metara. Takve neke sulude greske radili… a bas sad kad si proso skupinu, bi trebao igrat bez pritiska rezultata pa sta bude.

Ali ocito je i priprema utakmice s takticke strane bila lose odradena.
  • Laugreano
    5.3k
    Predsjednik ne želi nikoga drugoga, Kova odliĉno ispunjava glavne zadatke.cibona

Koji su to glavni zadaci?
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Imam osjećaj da je kova pobrkao sa kim smo igrali. Kao da se pripremao za Omoniju s ne Genk .Jer Strupar je u uvodu emisije odlično rekao kako će oni igrat. Pogodio sve . Strupar koji nije trener. A opet pričamo o kvaliteti i nedovoljnoj kvaliteti kod nas. Istina da izmjene nisu donijele baš nešto ali početnih 11 nisu ništa gori od njihovih. Čak naprotiv. Mislim da kod nas ima igrača koji su bolji od njihovih. Ali sve džaba kad nemaš trenera da postavi taktiku i momčad da samo prati njegove ideje i taktički potez. Kod nas taktike nema. 433 . Pa jebemi mater gubiš doma 2-0 nakon 20 min. Vratiš se u susret nekako ,i ti radiš prvog strijelca ko najveći miš . Nema napretka
  • Droljo
    25.4k
    Samo čekam kad razvalimo Varaždin 3:1 da krenu priče o pišanju i kakanju Kovačevića po kritičarima. Kao i svaki put manirom zlatne ribice se zaboravi kak smo izgledali tri dana prije.
    A mi se sprdali tovarima i gatuzu...
  • Krizy
    68.4k
    Utakmice protiv aktivnih klubova u Europskoj ligi:
    Dinamo - Fenerbahce 3:1 (1:1)
    Dinamo - Celta 0:3 (0:3)
    Lille - Dinamo 4:0 (2:0)
    Dinamo - Betis 1:3 (0:3)
    Midtjylland - Dinamo 2:0 (0:0)
    Dinamo - Genk 1:3 (1:2)

Skor: 1-0-5 5:16 (Prvo poluvrijeme: 0-2-4 2:11)

Većina utakmica izgubljena s lakoćom već u prvom poluvremenu. U četiri od šest utakmica primili po 2 ili 3 gola već do poluvremena. Užasno loše.

Kovačević je treći trener Dinama u povijesti samostalne države koji je u sezoni izgubio pet europskih utakmica u hendikepu.

Prva dva su bili Jurčić i Čačić u grupnoj fazi Lige prvaka. Kovačević je prvi koji je izvan grupne faze Lige prvaka uspio skupiti pet poraza u hendikepu u jednoj europskoj sezoni.
  • Infinity
    21.1k
    Moze biti 7-0, necu o Kovi napisati nista pozitivno. Ova liga je ocito na najnizim granama ikad, jer ovakav Dinamo dominira. Kad u Europi opet budemo neki ku*ac moci cu napisati nesto pozitivno. HNL mi nikad nije bio manje mjerilo.
  • Dudu
    2.9k
    HNL je smiješan trenutno, pa ne znam na šta ljudi tu svršavaju
  • mrgud
    714
    Mi smo zadnjih 20 godina iznad ove lige,i takva liga nam ne može i ne bi smjela biti mjerilo naše kvalitete a pogotovo znanje našeg trenera.Ali bojim se da se i Boban zadovoljava samo titulom a evropa može i konferencijska liga.Boban je rekao da nećemo više gledati prvenstva za 20 bodova prednosti.Dok imamo ovakve tzv konkurente 20 bodova + bi nam trebalo biti standard.
  • Dudu9
    2k
    Žalosno ali Kova se ući na dinamu, kako je dinamo znao prije odigrat odlične taktičke utakmice, mijenjali se sustavi, igralo se sa 5 u obrani, pobjeđivalo se puno jače ekipe nego jučer, ove sezone u Europi postalo normalno da već u prvom poluvremenu gotove utakmice raspadi sistema, kao da se nije pripremalo za utakmicu, nego ajde dečki igrajte pa kako bude, dinamo si ne smije dopustit da neko ući na njemu
  • Peškaman
    8.6k
    Jednostavno rečeno, dobar trener za HNL prilike jer je upoznao ligu,dio nje duži vremenski period i ostalo. Ali nije trener za Dinamo ponajviše zbog Europe,čovjek nema iskustva i to se vidi. Malo ozbiljniji protivnici nas "odrade" za poluvrijeme i onda krenemo "dominirat'" u drugom poluvremenu.
    Lako je dominirati bez šuta na gol kada ti protivnici daju loptu pri rezultatu 2:0/4:0, šta bi drugo trebali nego spustiti se u blok i čekati kontre.
    I prije sam imao mišljenje i sada da je ovom čovjeku bila potrebna međustepenica između SBa i Dinama. Klub koji je možda u manje atraktivnoj ligi ali je pretedent za naslov prvaka i koji igra bar kvalifikacije za neko europsko natjecanje.
  • austrijanac
    10k
    pusti ga da sere i provocira kao i inace, kaj manje davat paznje takvim izjavama, to bolje.
  • mrgud
    714
    Žalosno ali Kova se ući na dinamuDudu9
    Sa 50 godina se više ne uči.On još može trenirati dinamo 10 godina on neče biti bolji trener nego kaj je sad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.