• Dendle71
    233
    Ovaj forum postaje neizdrživ. Mene ovo počelo umarati. Koju god temu otvoriš: negativa - trener/financije/transferi/igraci/web shop

Jebemu miša..ali ni bijeli čošak me ne frustrira toliko kao neki forumaši dinamovci.
  • Mr Anderson
    15.9k
    ako je trener top, onda ocito ne valjaju igraci. Ili je dinamov plafon “ucenje” protiv Betisa, Celte te ravnopravna borba u svakoj utakmici HNLaJaro

Nitko nije rekao da je trener top nego da ga je netko puno stručniji od prosječnog forumskog laprdala izabrao vjerujući u njega.
    Isto tako je očito da neki igrači nisu opravdali očekivanja dok su ih neki nadmašili.
    Jednostavno nije moguće, odnosno jako je malo vjerojatno da će se kod ovakve rekonstrukcije s apsolutno svime pogoditi u prvom prijelaznom roku. Nije ovo igrica. Neki će morati i otići, bio to trener ili neki igrači.
  • Jaro
    11.5k
    pa to i govorimo svi. zajebo si, mijenjaj - a ne - necu mjenjat jer su oni prije puno mijenjali pa bisu opet pogodili. Tim iskustvom - ovi sto su u sezoni spizdili 4 trenera i popusili prvenstvo - su ocito slabije strucnosti od dobrog sjela forumskih laprdala koji su u nemalom broju bili za pedalu Jakiru unatoc dvostrukoj kruni, ne postavljanju Bjelice na racun populizma i prvog mandata, ne postavljanju Fabio cikla Cannavarra i ne dizanju ruku od sezone 10ak kola prije kraja i pustanju momcadi na autopilotu pod krinkom vjecnog pomocnika na klupi…
    Isto tako dobar dio forumskih laprdala je bio i protiv 50godisnjeg, ne pretjerano ambicioznog trenera kojem je plafon Slaven i po Jelicicu, angazman za 800 eura…
    Dobar dio forumskih laprdala je dao klub u ruke DP i Bobanu. DP je svoj dio vise/manje odradio, Boban je tu doveden kako bi osigurao i sportsku izvrsnost. A to po meni nije “ucenje” u Europi. Imam i godina i iskustva pracenja Dinama pa znam da od tog “ucenja” nema koristi velike. Pogotovo kad je jedina osoba kojoj treba ucenje - trener…
    Al maknimo se od Europe - doma smo al pari s ostatkom lige unatoc velikim financijskim razlikama, igramo ko klub iz sredine Serie A - protiv klubova kojima ni samima nije jasno kako su u prvoj ligi i bave se profi nogometom.
  • Mr Anderson
    15.9k
    dobrog sjela forumskih laprdala koji su u nemalom broju bili za pedalu Jakiru unatoc dvostrukoj kruni, ne postavljanju Bjelice na racun populizma i prvog mandata, ne postavljanju Fabio cikla Cannavarra i ne dizanju ruku od sezone 10ak kola prije kraja i pustanju momcadi na autopilotu pod krinkom vjecnog pomocnika na klupi…
    Isto tako dobar dio forumskih laprdala je bio i protiv 50godisnjeg, ne pretjerano ambicioznog trenera
    Jaro

I to samo potvrđuje što sam rekao.
    Dio forumaša je bio protiv Jakira, dio za, dio je bio za Bjelicu, dio protiv, tako i Cannavara i maltene svakog trenera. Ali ne zato što su stručni ili ne, nego zato da se pametuje i onda kad trener dobije pedalu da mogu napisati - a kaj sam rekao. Siguran sam da bi se našao dobar broj forumaša koji su u startu protiv svakog trenera ako to nije Guardiola ili Klopp.
    Dio je bio za otkaz Jakiru nakon duple krune i to dokazuje što? Baš ništa. Gotovo jednoglasno mišljenje je bilo da mu se da pedala nakon jeseni 2023 pa je osvojio duplu krunu i ušao u LP. Tko kaže da ne bi isto ponovio i prošle sezone da ga se podržalo?
    Od forum struke se od trenera najviše podržavalo Bišćana pa je ispao promašaj. S druge strane najmanje se podržavalo Čačića pa smo pod njim igrali možda najbolje zadnjih 5 godina.
    Zato nemojmo o forum struci, previše je tu egotripera koji misle da znaju sve. Ne samo o nogometu, nego i o procesima koji se odvijaju u klubu.
  • mrgud
    664
    Zamisli da je nama proračun kao Rijeci,pa mi bi se borili za opstanak kada sa dupli večim proračunom od tovara im bježimo samo bod.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.