• Jurki
    20.9k
    gle ajmo se voditi onim kaj smo vidjeli do sad od Bobana.
    Ako je pocistio sve "senatore, legende, zasluzne itd" bez kompromisa i milosti.
    Zar mislis da bu Kova ostal?
    U vise navrata je bilo spomenuto kak je Boban bijesan otisel sa xy utakmice (utakmicu dobili).. i da bu 2 pobjede bod ili dva na tablici sacuvali Kovacevica?
    Nadam se i vjerujem da je dobro odvagal i da bu Kova bivsi pa taman danas i za tjedan dana utrpali 20 komada.
  • Pacho
    11.9k

Jel se nekome da sloziti kompilacija legendarno sramotnih izjava?
  • Mr Anderson
    15.7k
    Jel se nekome da sloziti kompilacija legendarno sramotnih izjava?Pacho

Tvojih ili Kovinih?
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Ja s jedne strane razumijem logiku na osnovi koje smatras da je debakel. Ali s druge strane ne razumijem zasto bi se tako gledalo.

Ti predstavljas da mi u tom trenutku nismo imali nikakve opcije osim ic na pobijedu, pa je kao debakel sto se nismo odlucili lavovski boriti do zadnjeg daha nego "kalkulantski" rezonirali. Ali kolko se ja sijecam to nije tako. Ja mislim da tri kola prije kraja nije bilo jasno koliko bodova ce nam trebat a kamoli da 11 nece bit dovoljno. Dapace ako se ne varam je bilo da bi sa 11 prosli 99%.

Znaci u tom trenutku nije sve ili nista nego je da ako idemo na sve mozemo i izgubit najvjerojatnije sve. Pa uopce nije sramota ili glupost ici na bod i ostavit se u igri. Jer zasto bi i bilo? Sad se predstavlja logicno rezoniranje i kalkuliranje kao debakel u pristupu. Mislim uopce se ne moramo slozit da je to bila najpametnija odluka. Ali po meni je bila barem jednako rezonska kao da se ide na pobijedu recimo.

Nadalje kazes i pokazalo se to kalkuliranje kao debaklom. No ni tu se ne mogu slozit. Jer fali bilokakav dokaz kauzaliteta da je tome tako. Nitko ne kaze da bi pobijedili da smo isli na tri boda a u slucaju poraza bi onda valjda izgubili sve realne sanse za prolaz, pola boda za koeficijent il kolko vec i finu sumicu novca, makar je to najmanje bitno. A to bi bilo jos gore nego ovako. Jer ako vec nismo pobjedili barem smo imali neke koristi od tog boda.

I s time dolazim i do zadnje stvari, a to je da tko kaze uopce da smo isli na bod, pa da ne znamo jesmo li mogli vise. Imali smo vise suteva sa manje posijeda, imali smo zicer pred kraj tekme. Tko kaze da nije bilo procijenjeno da sa tom krnjom ekipom najvece sanse za pobijedu imamo ako igramo bunker? Jeli to tolko suludo za pomislit? Ne znam kaj ljudi tocno ocekuju kak bi mi trebali izgledat na terenu protiv Celtica da bi ljudi rekli islo se na pobjedu il sta vec.

Po gore navedenoj logici, iz koje zakljucujes da se kalkuliranje ispostavilo debaklom, se moze reci i da ae pokazalo da ne mozemo vise jer nismo uspjeli. Nema dokaza da smo mogli vise nit dokaza da smo mogli manje ali s obzirom kako se odvilo ispada da nismo mogli. Po meni krivo rezoniranje.

Da bi se ovo moglo nazvat debaklom u pristupu je trebalo biti sve ili nista. To nije bilo. Moglo se, a moze se i sad, na to gledat razlicitim stavovima i smatram da su svi legitimni. Kako tvoj tako i onaj kojim smo pristupili. I zato sto je sve rezonski ja tu ne vidim nikakav debakel.
  • Nevo7
    986
    Zaustavite agoniju!
  • M94
    2.3k
    Znači otkaz do ponoći, ne zanima me čekanje pauze ni sljedećeg dana.
    Do 00:00 da je bivši.

Boli me k šta trenutno nema zamjene, nek Kelava vodi dok ne dođe neko, ko da je bitno.
  • don
    17.4k
    edit: čekam kraj
  • Debelko
    393
    Bitno je srati
  • Fan
    1.8k
    Da se ne izgubi u moru komentara, iako bi ovo Mikića moglo malo i slomit, odlična odluka Kove da ga se izvadi jer je jako slabo krenuo u utakmicu, zeznuo gol, napravio užasno glup faul za žuti i bilo je pitanje vremena kad bi popio crveni i ostavio momčad na cjedilu.
    Svejedno mu ovo mora biti predzadnja utakmica za Dinamo da pobjedi obje preostale sa 5 razlike.
  • M94
    2.3k
    Kova ostani.
  • rokikaciga
    8.2k
    Sad treba popricat sa Noom da ne padne psihicki.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Odlično je ovo danas, ali di su ovakvi nastupi u Europi?
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Ostaje garant. Zadnje 4 HNL utakmice se vidio puno bolji pristup neto do tada. Protiv hajduka i danas cak i igra na tragu onoga sto trebamo igrat. Nisam fan ali vidi se fakat napredak. I mislim da ce to biti dovoljno da ostane.

Europa druga prica. Ironicno. Ove sezone bas suprotno prosloj. Tad smo se u HNLu vukli a u europi borili. Sad obrnuto. No mislim da Bobanu to nije bitno ove sezone. Sto je i rekao. Zato mislim da ostaje.
  • Masto
    551
    Bravo majstore
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.