• Brusa
    3.8k
    Ostaje 100%. Vidimo se u Novoj Godini!
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Loksa će biti presudna. Kiksamo li tada, džabe ovo danas. Iako, s ovakvim pristupom Loksi ne gine slična sudbina kao Slavenu.
  • Debelko
    393
    Zasto tek sada, Mario?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Kaj sad nakon 40 minuta kolektivnu amneziju imamo? Jedno poluvrijeme protiv Slavena nam okreće sliku za 180? Kiksao je i gotovo, možemo još 10 zabit danas i 16 protiv Lokomotive
  • Zvonkec
    480
    Kolko smo spustili kriterije da nam pobjeda u hnl-u ostavlja trenera koji je očito samo hnl trener. Kad makneš dinamo hnl je iza kazahstana negdje oko malte i gibraltara po koeficijentu. U europi se vidi znanje ili neznanje a mi izvlačimo pouke 2:11 gol razlika 1 bod zadnje četri tekme meni nikakav belupo nemože oprati
  • Crusades
    20.6k
    Nakon možemo u klubu i antihrvatskog dresa i još 100 sličnih imamo novu pizdariju koju se trudite nametmut kao istinu i činjenicu: spuštanje kriterija :heart:
  • Kruno
    1.2k
    Nazalost tako ce i biti.
  • Zvonkec
    480
    spuštanje kriterija se odnosi na zaboravljanje četvrtka ovdje na zoni, kaj je bobanu u glavi ne usuđujem se predpostavljat
  • Dinamovapriča
    653
    Sve dobro što je napravio Kovačević danas, presjedne mi vađenjem Belje u 60 minuti…
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Kolko smo spustili kriterije da nam pobjeda u hnl-u ostavlja treneraZvonkec

Ostavili su ga unatoč porazima od Gorice, Lokse, Vukovara, Istre, a di neće nakon današnje rapsodije. Nek relativno rutinski dobije i idući vikend i to je to. Smjenit će ga očito samo neka blamaža poput devetke u Munchenu ili ako ostanemo bez titule, al tad je svejedno tko bude vodio.
  • cibona
    7.2k
    .

Pa ne spuštamo kriterije mi nego trener i Boban koji su javno rekli da je prvi dio sezone bio "nerealno dobar". Od kovačevića i očekujem da izjavljuje takve gluposti, ali onda po tebi boban govori "pizdarije" ili?

Meni su kriteriji isti i zato mi je ova polusezona neprihvatljivo loša, neovisno o tome što smo danas konačno odigrali dobru utakmicu nakon mjeseci jada i bijede. Ako je itko spustio kriterije onda ste to vi. Bilo bi zanimljivo kada bih izvrtio komentare na forumu u vrijeme dok je jakir bio trener, tada ga se većinski s razlogom pljuvalo. I njega i tadašnju upravu.
  • Zvonkec
    480
    pišu mi po drugoj temi da je super vađenje mikića i da sad samo treba razgovor s njim obavit i sve bu dobro. Kaj neko misli da on ima kapacitet za tak nešto. Da ima nebi ugasio redom najbolje igrače
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Kaj neko misli da on ima kapacitet za tak neštoZvonkec

Očito Zvone
  • Crusades
    20.6k
    Pa ne spuštamo kriterije mi nego trener i Boban koji su javno rekli da je prvi dio sezone bio "nerealno dobar"cibona

Rekli su da je start bio nerealno dobar.
  • cibona
    7.2k
    Kako da ne. Pobjede protiv posljednjeplasiranog Osijeka, novopečenog prvoligaša Vukovara, šestoplasirane Rijeke te Istre je itekako nerealno dobar početak. Sva sreća da smo u sljedećoj utakmici remizirali s Varaždinom pa smo stvari vratili na nulu, ne daj Bože da klub s uvjerljivo najvećim proračunom u ligi poveže pet pobjeda za redom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.