• Eduardo
    27.6k
    Bjelica je protiv Celtica igrao na nulu...jakov1

U obranu NB-e, googlajući brzinski tu tekmu (znao sam da je bilo puno izostanak, ali ne koliko i tko točno) jasno je kako je Bjelicu na to natjerala činjenica da zbog ozljeda nije mogao računati na Petkovića, Sučića, Cordobu, Mišića, Ademija i Ogiwaru, dok je Torrente bio upitan, a kako bi popunio roster klupu je popunio juniorima.

S druge strane, Celtic je stigao u Zagreb u najjačem sastavu s nizom od 14 susreta bez poraza te samo jednim porazom u sezoni u 23 utakmice u svim natjecanjima, od Borussije Dortmund (1:7) u Ligi prvaka.
  • Orc123
    14.1k
    Dinamo i Zvone ja se nadam ne gledaju tako pausalno na predstave Dinama. Bitan je rezultat u ove dvije utakmice ali. . . Ne moze to biti kljucno kod donosenja odluke o sudbini Kovacevica.
    Rezultat proizlazi iz igre, mi te igre nemamo. Nije to od sad, od Betisa, to se peovlaci vec 2-3 mjeseca i tu nema pomaka, a nece ga ni biti. To je vidljivo svakome tko iole malo prati Dinamo. Nitko ne moze biti zadovoljan kako mi izgledamo vec duze vrijeme i pobjeda peotiv jednog Slavena ne moze to zamaskirati jer njih mozemo pobjeđivati i bez trenera.

Kova mora biti bivsi do kraja godine. Jednostavno nemamo se za kaj primiti u vezi njega, a o tome kakav je njegov govor tijela i nastup je sve samo ne dobro i za Dinamo, a ni za njega. Moramo se izvuc vise iz ovog zacaranog kruga.
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Onda i ja jos moram nadodat da uopce ne kuzim kaj se tak kritizira nula protiv Celtica kao da je to jedan bezvezni klub. U tom trenutku je Celtic imao vrijednost od 200 milja naspram nasih 80 ili kolko vec tocno. To je vise i od Celte ja mislim.

A mi smo u toj utakmici tako osakaceni sa trenerom bacenim u vatru imali vise suteva od istog tog Celtica usprkos "bunkeru" kojeg smo igrali. Plus cisti zicer Pjace pred kraj tekme dok im s druge strane nista nismo dopustili.

Znaci ja stvarno ne znam po kojim parametrima je u toj situaciji ta utakmica neki "debakel" il "sramota".
  • The Undertaker
    9.3k
    ''Debakl'' je jer smo igrali na neriješeno a trebala su nam tri boda. To smo odmah znali a tako je na kraju i ispalo.
  • BlueDD
    37
    Oni koji su selektirali Kovačevića i koji će donosit odluku o treneru prvo će morat prespitat i sebe i svoju selekciju igrača i trenera. Uz trenera oni su jednako tako suodgovorni za situaciju da su nam protiv Betisa jedine dostupne opcije na desnom beku i desnom krilu Noa Mikić i Fran Topić, da nam je golman Filipović, a lijevi bek (i to zato jer nam obrambeno na toj poziciji i je najbolje rješenje) Bruno Goda. Vjerujem da će na polusezoni nadzornom odboru Boban i Dabac trebati objasniti koja je bila ideja da su jedini međulinijski igrač Vidović i djelomično Stojković, a da istovremeno u momčadi imamo Ljubičića, Bennacera, Soldu, Zajca i Villara...Kova nije zadovoljio ko trener, ali u nasem sportskom sektoru imamo vise problema od samog trenera. Trener je dobivao priliku da popravi stvari, ali očito ili nije shvaćao gdje je problem ili ga nije znao rješiti. Celta, Lille i Betis su samo do kraja ogolili sve neuređenosti i nelogičnosti njegovog sustava igre. Što se tiče sportskog sekora, već na zimu vjerujem da će se kadrovski pokrpat dosta rupa i situacija izmijeniti na bolje kroz dovođenje 3 do 4 igrača, ali da bi se u budućnosti značajno popravili, morat će sportski sektor dosta podignuti sam sebi zadane ciljeve u odnosu na to kako je selektirana ova momčad, koja je solidna, ali realno njen plafon po pitanju talenta nije visok kao u nekim prošlim generacijama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.