• Kruno
    1.2k
    Najgori trener u povijesti Dinama.Canavaro je ipak bio puno bolji.
  • modri7
    245
    Najgore je što ovaj čovjek nema ni mrvu samokritike. Očekujem opet neku alibi izjavu. Čovjek koji je potpuno ispod renomea kluba znanjem, vizijom, pristupom i istupima u javnosti. Jasno je da je davno trebo bit bivši. Ova ekipa može i zaslužuje puno više, naročito u ligi. Za vikend očekujem još jedno mučenje i kiks u Koprivnici.
  • rokikaciga
    8.1k
    Dobro to je bilo par dana nakon kaj je junior pobjegao tako da si mogao postaviti i mene za trenera slicno bi odigrali.
  • San Lorenzo
    23.6k
    On je prije utakmice svjestan svega, nakon utakmice bude iznenađen s onim čega je bio svjestan.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Bjelko je Fabiu uigrao koliko toliko osakaćenu momčad.Vidjeli smo kako je kasnije završio
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    I sad ubacujes Zajca :monkey: pa shvatio bi da su ga čuvao za Belupo pa nije startovao. Ali sad ga uvidiš na 0-3
    Stari moj ti si davno izgubio kompas. Kako da budem podrška ,kako ovo podržat, kako ostati pozitivan
  • Orc123
    14.1k
    Fabio je za njega mister! Covjek nit je dobio toliko vremena za uigravanje, nit je dobio toliko prilika za popraviti nesto....los je Canavarro ali ovo je next level antitalenta.
  • nwankwo646
    969
    Točno ćemo nikad opet imati šansu za izravno u LP
  • Odani Zgd
    1.1k
    Za Jablanicu š njim,još večeras.Adio
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    Al opet ekipa gleda suparnike za koeficijent,ma da svi izgube ,ne osvoje i šta ja znam već ,mi smo sami usrali. Ma ne možete niko više zajebat nego što sam sebe zajebes. A ovom gospodinu nebo dao djecu da trenira na tjelesnom u osnovnoj školi u Jablanici . I djeca bi volju izgubila za sportom
  • Jaro
    11.4k
    kako je krenulo, slavit cemo mi ulazak u KL svake prijestupne. Trust the proces…
  • Plava stijena
    668
    Pa Fabijeva postavka protiv Milana je nešto što Kova ni u najluđim snovima ne bi izvukao iz one momčadi koja je realno bila dosta limitirana. Njegov level je stavit KTC-a na beka protiv Celte jer je bedak videl da je to tada dobro prošlo, a zanemario cijeli kontekst tadašnje situacije. Ne znam fakat kaj je zabrijo Boban s ovim likom. Sram ga može bit šta je napravio.
  • Pacho
    11.7k
    Da na ovom svijetu ima pravde, ova prevara bi prodavala trule sumske jagode i ukradene ratkape u okolici Jablanice.

Cekamo opet kovin poucak nakon utakmice - protiv ovakvih ekipa nemamo sanse zbog razlike u budzetu i rosteru, a Slaven nam je jako tesko gostovanje unatoc razlici u budzetu i rosteru.
  • Jaro
    11.4k
    ona ekipa bi ovoga katapultirala van kluba nakon 3 treninga, siguran sam…
  • MarK
    1.3k
    Ma ebeš i 40 mil eura kad ćemo biti tako sramotni da nas nitko neće nadmašiti idućih 100 godina. Pa betis, celta i lille nam izgledaju ko bayern, barca i psg. Padale bi dvoznamenkaste cifre. Bolje bez lp
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.