• Crni86
    14.9k
    jela je to dobro reko. Nekad treba stat na loptu.

Slicno je bilo kad smo povelinprotiv istre 1:0. Mi uski u bespotrebnu trku sa njima. Imas 1:0, vrti loptu okolo, kontroliraj utakmicu i samo stisci obruc dok ne pukne.
  • hardek
    6k
    Budem pogledao Jelu na YouTubu kad dođem doma s posla ali prilično je jasno da u tome leži problem. A o problematici zadržavanja posjeda sa Ljubom i Stojkovićem na 8-icama sam pisao odmah nakon utakmice.

Kova je na nekih 90% od savršene konfiguracije, sad treba finishing touch odradit još.
  • Crni86
    14.9k
    djelomicno se i na to jela osvrnuo. Tocnije na stojketa kako donosi lose odluke u nekim situacijama.

Tak da djelite misljenje :smile:
  • NB86
    17.1k
    Ovo je morala bit utakmica za villara, dobro je miho s tribine iskomentiro, varazdin je odlican u tome da ti smanji prostor i neda ti se razmahat i igrat okomito, prvo poluvrijeme njihovo lose pa opet nismo imali hrpu izglednih sansi (iako ocito puno bolja ekip), drugo zatvorili misica mi pokusavali igrat preko bekova i 0 bodova, zato se MORA uigravat villara za ovakve utakmice (a van derbija ce svaka bit takva) da on preuzme organizaciju igre na sebe, pa ti zatvaraj i misica i pustaj njega, mi u kadru imamo potencijalno rjesenje za taj problem samo nazalost pogrjesilo se.
  • austrijanac
    7.7k
    Mislim da Mario još postavlja igru pod nekom ručnom, ali da što se vrijeme više odmiče, i sam će mjenjat fluidnije, ali ce bit i primoran.
  • Sajla
    12.8k
    Imam osjećaj da se previše podređuje protivniku.bobanzg

Od subote se trubi da je 3 utakmice počeo s istih 11 i šablonski radi stalno iste izmjene. Ako je isto bilo protiv Rijeke, Istre i Varaždina, pokušavaš li reći da su to tri toliko slične momčadi da im se Kova na isti način podredio?
  • LovroZG
    1.3k
    Meni je osim Gode, odnosno Vinlöfa, glavna kriika Lisica. Dečko nije loš i možda se oslobodi nakon gola Varaždinu, al nekako on po utakmici ima par dobrih driblinga i to je to. Nije konstantna opasnost, više je radno krilo koje pomaže obrani i ima energije (šta je super, al isto kao i Goda, moćda nije prijekopotrebno protiv slabijih protivnika). Stojković je prošle sezone najbolje igro na krilu, ima kombinatoriku, dribling i bolju završnicu od Lisice. To bi oslobodilo i mjesto u vezi za Villara(Zajca?) i druge kombinacije, a ujedno bi se i olabavio problem zamjena za krilo jer bi Lisica bio jako dobra zamjena. Njegova energija, a i brzina, bi mogli biti od koristi protiv umornih bekova-

Od ostalih stvari, brinu šablonske izmjene, al dobro, obećano je da će se više rotirat za Europu. Treba uzet u obzir da smo pol momčadi i 8-9 startera promijenili pa treba vremena da se to sve uigra i da trener upozna igrače u potpunosti. Nije to posao za jedne pripreme, a i na tim pripremema su igrači kapali.
  • ElDorado
    5.7k
    Prije ili kasnije Stojke će završiti na krilu. Mislim da mu je tamo i mjesto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.