• Teofil Kateran
    3.1k
    Ni meni se ne sviđa što je zicer da će Hoxha ući umjesto Vidovića između 60. i 70. minute, ali uvjeren sam da će Kovačević početi više rotirati nakon reprezentativne stanke. Ako se ne varam i sam je rekao da nije htio previše mijenjati momčad koja pobjeđuje, da nije mogao više rotirati, ali da će se početkom EL svakako to promijeniti.
  • striko
    2.4k
    Jedva čekam raubanje Mišića 180 minuta tjedno.
  • mrgud
    517
    I onda ga po mogučnosti izgubiti na 3 mjeseca ,umjesto da ga doziramo i štedimo gdje se može
  • Keyser Soze
    15.9k
    Kovačević je vjerojatno pokušao pronaći kompatibilnih prvih 11 pa je imao Vinlofa i Villara u prvih 11 prva dva kola, onda se odlučio za varijantu sa Stojkovićem i Godom. Ne bi me čudilo da napravi i promjene na krilu nakon pauze
  • Zagi
    11.4k
    Prvo treba izbaciti Stojkovića iz prvih 11.
    Time dobijamo i Vinlofa nazad valjda.

Stojković nije spreman, neuspjeli eksperiment . Ajmo dalje.
  • Klenx
    8.6k
    Bez obzira na to što Kova još nije trenirao klub razine Dinama, uvjeren sam da mu upravo Dinamov igrački kadar omogućava prostor za razvoj i napredak, ali pod uvjetom da bude spreman razmišljati, brzo učiti na greškama i imati hrabrosti reagirati.
    Ne može se reći da nema napretka, prvo poluvrijeme u Varaždinu bilo je, meni osobno, najbolje koje smo odigrali ove sezone. Varaždin što se kaže nije mogao "prdnut". Da je Stojković zabio svoj zicer, uvaljali bi im pet komada.
    Ako Kova uspije taj intenzitet i kvalitetu s 45 minuta produžiti barem na 65 minuta po utakmici, onda ćemo u HNL-u gaziti u hendikepu.

Za početak, Kova mora početi vjerovati igračima s klupe. Tko je jučer ulazio kod naših glavnih konkurenata: Durdov, Sigur, Kalik, Melnjak, Lasickas, Bogojević, Gojak, Čop i Rukavina.
    Usporedimo to s našim kadrom, pa tu su možda dva igrača koja bi nama ulazila s klupe u određenim trenucima utakmice.
    Za moj ukus, Kova bi morao nastupati hrabrije. Razumijem zašto je Goda igrao na Rujevici i zašto će vjerojatno igrati u Europi, zahvalan je igrač iza i svoje je odradio gotovo pa savršeno.
    Ali protiv Varaždina i sličnih ekipa nema smisla igrati na sigurno i držati Vinlofa na klupi.
    Okej, možda je šupljiji iza od Gode, možda ga probiju dva puta, ali mi ćemo po toj strani proći pet puta.

Isto tako, vjerujem da će se u idućim utakmicama promijeniti postavka i da će Stojković češće završavati na klupi. Nije još igrač razine koji može vući ekipu od prve minute, a kad uđe loše u utakmicu, onda ga praktički nema na terenu i zna previše divljati.
    Ali zato, bar zasad, je njegov doprinos ogroman kad ulazi s klupe.
    Neka to bude već u 46. minuti, po potrebi održavanja tempa igre a ne tek oko 70., kad Villar ili Vidović padnu. Ne mora sve biti šablonski.
    Imamo mi dovoljno ljudi koji mogu odraditi posao u HNL-u:
    Zajc, Mudražija, Kule, Bakrar, Stojković, Gabriel, Goda, Galešić, Soldo...
    Oni moraju biti u stanju, ako ništa drugo, rješavati „HNL buraniju“ iz donjeg doma na Maksimiru. Na treneru je da im vjeruje i da ih koristi.

Puna podrška Kovi dalje. Prestati razmišljati po šabloni i početi hrabrije donositi odluke, učiti na svojim greškama i koristiti širinu kadra koju ima na raspolaganju.

Ako to napravi, uvjeren sam da će Dinamo izgledati sve bolje i bolje.
  • Noel
    15.5k

Sve se slažem , dodao bi još da mora apsolutno kao trener radit na sudjelovanju u igri. Mora aktivnije pratit stanje na terenu i reagirat. Primjer je prvi gol Varaždina. Trebao je uočit da igrač nisu fokusirani i ne pokušavaju zaustaviti nepravilno izveden prekršaj i trebao je napravit galamu ispičkarat Ercega i ovaj bi morao zaustavit igru i dat mu opomenu i nebi došlo do glupog gola. Obožavam Kovačevića ali u utakmici mora poradit na svom karakteru jer zbog dobrote i poniznosti se gube utakmice..
  • miro
    7.4k
    neuspjeli eksperimentZagi
    fakat pretjeruješ. Ti bi Vinlofa pretpostavio Stojkoviću? Svašta...
  • Zagi
    11.4k
    U sekundi.
    Glavni benefit je da Stojković ne igra od početka, Vinlof je samo bonus.
  • Fan
    1.3k
    Mogu donekle i razumjet vađenje Stojkovića iz prvih 11, pogotovo jer puno više doprinosi za zadnjih pola sata svojom energijom, kad više nema tolike koncentracije i doslovno se igra "divlje".
    Ali ne podredit Varelu Hoxhi ne mogu progutat.
    Hoxha je ultra neinteligentan i jednostavno beskoristan nogometaš koji ne doprinosi niti napadu niti obrani, niti najmanje, samo smeta i igrač je manje.
    Od Varele bih ja svakako (trenutno) boljeg igrača, ali ga nemamo i izgledno je da nećemo niti ići po drugo krilo tako da ne vidim baš nijedan razlog da ne igra u prvoj na lijevom krilu, a pogotovo se to moglo realizirat protiv Varaždina i, potencijalno, Gorice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.