• Krulek
    1k
    Interesantno je, ali i bezvezno govoriti i pisati što misli Boban. Neka predsjednik kluba ujedno i realni sportski direktor izvoli u ovakvoj situaciji i u statusu demokratski izabranog predsjednika ( sportskog direktora) dati makar izjavu što i kako misli dalje s obzirom na deklariranu transparentnost kluba.
  • Orc123
    13.7k
    Imam samo jednu rijec koja opisuje ovo sranje trenutno!

BOLESNO!

Pocelo mi se sve gaditi vise! Fuj....jbo te u rasulu smo. Izgledamo za kurac, igramo za kurac, atmosfera je za kurac, rezultati su za kurac i umjesto da nampravis nesto ti ovome jos i pomazes? Ovoj neznalici koji ovu agoniju ce nastaviri ocito dok ne popusimo sve.....fuj....jel to inat, ego, neznanje ili bolikurcina ebe mi se vise. Ovdje sljepac vidi/cuje da nema smisla vise s ovim na klupi koji izgleda izgubljen. Ne zna jel pošo ili došo. Jadno!
  • chago13
    252
    Danas samo jednim logičkim riješenjem možemo riješiti prvenstvo
  • Vedraca
    214
    svi nam se smiju! Ako nedaj Boze Tovari osvoje a mi s Budzetom stim i potrosenim 16mio€ popusimo onda ce bit epska Bruka i nezelim ni znat za Natpise! Vec mi je muka!
  • Probirštift
    1.2k
    Ovo kad ljudi napišu za Kovačevića da je dobar čovjek mi je u rangu kad netko napiše za stan iz 1929 da je privlačan i atraktivan
    Ak ne zna i nemre onda nema kaj bit na klupi
    Cijelu tekmu protiv Celte sam sa sjevera gledao našeg trenera i njihovog
    Njihov trener cijelo vrijeme na rubnoj liniji govori dečkima kaj da rade maše rukama ovaj naš ruke u džepove i većinu vremena bio zbuksan kod klupe više sam vidio vani pomoćne trenere
    Ali dobro budu sad ljudi rekli "pa rekao i objasnio im je on sve u svlačionici prije tekme nema razloga da se dere"
    Je sam kaj je upitno na kojem jeziku im je to rekao pošto su izgledali prek kurca
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Ja ne znam šta Boban vidi pozitivno u ovome , eto u našoj igri. Nebitno ko vodi momčad. Šta si vidio da ti na osnovu toga gajiš neki optimizam. Bukvalno svak živ bilo navijač Dinama ili ne vidi da je ova igra katastrofa. Da dečki ne dišu ko jedan. Da nemamo ni igru,ni rezultat,ni momčadski duh. Sve je to na treneru . Ako nije do sad dešifrirao kod neće nikad. Čak su i oni koji su jedini barem malo djelovali da mogu ovo preokrenuti pali u isto ono sivilo kao većina igrača . Momčad ga ne prati , razlog znaju siguran sam i Boban i Kovačević i ljudi koji trebaju znati. Mi ga ne znamo. Ali nakon svega mi se ne zahvaliti na saradnji i pronaći novog trenera je meni Enigma . Ja bi isto tako potjerao sve pičkice od igrača koji eto , nisu zadovoljni a kad dobiju priliku pokažu da je trener u pravu. Znam da je to neizvodivo jer su ogromne pare uložene u momčad.
    Ali onda jedino rješenje je otkaz. Ili nam reci šta vidiš u nj mu,šta je jebeni plan. Nemoj samovoljno donositi odluke koje će nas koštati u bliskoj budućnosti. Jednog takvog smo se jedva riješili.
    Niko nije veći od kluba
  • Klenx
    9.2k
    Fun fact #1:

Dinamo nikada do Kove u svojoj HNL povijesti nije gubio 3 razlike u europskoj tekmi doma na poluvremenu.

Fun fact #2:

Dinamo nikada do Kove u svojoj HNL povijesti nije imao 3 poraza u nizu na HNL gostovanjima.

Učimo.
    Izvlačimo pouke.
    Rastemo.
    Čestitke :clap:
  • Navijač Dinama
    10.9k
    Screenshot-20251110-092636-Google.jpg

Ja ovom Salki Dinamitašu vjerujem!!! :heart:
  • Mathiasovi Chageri
    6.8k
    Trudim se, pokušavam naći neki razlog zašto je Boban toliko tvrdoglav, zaista se trudim vidjeti nešto što on vidi, trudim se već tjednima, no nikako ne mogu naći razlog. Da mi stvaramo šanse, pa promašujemo, da se vidi nekakva ideja u igri ali igrači su neprecizni, griješe u predaji, zabijaju se jedan u drugoga, daju si prejake lopte u prostor, prvi bih rekao ok, prosipaju se bodovi, gubi se, ali vidi se ideja u igri, vidi se da pokušavamo nešto, ekipa je nova, treba vremena da se uigra. U tom slučaju stao bih iza Kovačevića odmah. No to nije ni približno istina.

Igre nema, ideje nema, igrači su izgubljeni na terenu, kad imamo loptu gledamo igrača s loptom i 10 statista, nema kretnje bez lopte, nema filozofije igre, nema okomitosti, nema tranzicije, nema ničega. Smisleniju ideju u igri imaju klinci koji se skupe kod mene vikendom na igralištu pa svi trče za istom loptom.

Ekipa je ubijena do kraja. Igrači su izbačeni iz ritma, neki od njih nisu nikad ni dovedeni u ritam, šablonski se vrte izmjene kao da će tektonske promjene u igri izazvati ulaz Kuleta ili Belje u 60. minuti na igru koja napadaču ne donese niti jednu upotrebljivu loptu na utakmici. Igramo konstantno igru sa tri identična igrača u sredini terena koji napadaju isti prostor, kreću se u istim zonama i onda kad jedan drugome ne smetaju, izgleda kao da su nevidljivi. Igramo sa dva krila, od kojeg je jedno vrlo specifično, usudio bih se reći jako dobar sistemski igrač (Lisica) koji ima jedan odličan forte, a to je kad dobije loptu u dubinu, njegova brzina i lopta može napraviti jako puno štete. Zadnju takvu loptu je dobio u prvom kolu u Osijeku. Od tog trenutka više nije dobio niti jednu takvu loptu. Napadač nam je posebna priča, jer se tone govana istreslo po Belji i Kuletu, a niti jedan ni drugi nisu krivi što izlazimo u zadnju trećinu sa jednim i pol igračem, što su uredno sami u 16 kad dolazi lopta sa strane i što se po loptu moraju vraćati na centar, inače ju vidjeli ne bi u utakmici. Onda se dogodi situacija da prvog napadača izbaciš iz ritma sa konstantnim ringišpilom koji radiš na toj poziciji, još ga i naživciraš, pa kad uđe i dobije loptu na metar od gola, nije dovoljno smiren pa to pospremi.

Mudri je igrao dvije i pol minute od početka sezone, nije bitno zašto. Vinlof je zacementirana za klupu unatoč čisto solidnim partijama jer se postavljamo sa Godom Slaven Belupu kao da nas napadaju Bale-Benzema-Ronaldo, a ne Ilija Nestorovski i Šuto. Goda ne daje prema naprijed ništa, NIŠTA. Mišića raubamo kao da ima 20 godina, igra svaku jebenu utakmicu bez imalo potrebe, kad dođe treći mjesec i kad bude out na mjesec i pol onda ćemo se češati po glavi kako to. Vidoviću damo 10 na leđima i onda ga primarijus na klupi stavi na tu poziciju NIKAD, iako je uzorak od 3 godine dovoljan da on nije krilo, nego desetka i da je jako dobar na svojoj poziciji (pogledajte si pripreme Bayerna).

Kovačević nije napravio ništa da bi ova ekipa napredovala, nismo vidjeti rast niti na jednom igraču (ne padam na propagandu zvanu Hoxha, tjerat će ga se vilama iz Dinama čim mu stanu golovi iz zoološkog), ekipa izgleda iz tjedna u tjedan sve gore i gore, visi nam prolaz u Europa ligi, a sad zaostajemo za Hajdukom 4 boda u HNL-u koji ima nikad goru konkurenciju.

Boban je ili potpuni genijalac s ovom podrškom Kovi ili apsolutni luđak. Vrijeme će pokazati što je od to dvoje, nažalost mislim da nam se neće svidjeti što će vrijeme pokazati.
  • Olmic
    5.4k
    Trudim se, pokušavam naći neki razlog zašto je Boban toliko tvrdoglav, zaista se trudim vidjeti nešto što on vidi, trudim se već tjednima, no nikako ne mogu naći razlog.Mathiasovi Chageri
    Vrlo je jednostavan odgovor, ego
  • MarK
    1.2k
    Nije došao kao veliko ime koje je naviknuto na trofeje već zato što se mislilo da zna postaviti igru sa puno kreativnosti. Ispostavilo se da ipak ne zna. Golman ispucava svaku, često i zadnja linija, naprijed beskrajno kruženje s loptom i hrpa beskorisnih ubačaja. Nije u stanju odgovoriti zahtjevima i treba otići. Na sve to direktan je krivac za rupetinu na desnoj strani zbog forsiranja Valinčića kad nije trebalo, a općenito manjkom rotacija je unio nemir u svlačionicu. Apsolutna glupost je ako još danas ne dobije otkaz.
  • Orc123
    13.7k
    jedino nam preostaje se nadat da bi nam ga mogao oteti neki klub iz lige 5, neka Sevilla ili Leverkuzen, mozda i Fiorentina. Naravno, ako plate odstetu. Ne znam jel bi bila 10 mil eura kao za Rieru ali ne puno manje od toga.
  • fakin
    1.9k
    Tko danas odluci da kovacevic i dalje ostaje trenerom taj radi protiv interesa kluba. I molim da se tocno zna ime i prezime osoba koje su odlucile nastaviti ovu agoniju .
  • Olmic
    5.4k
    pricekajmo da vidimo kaj ce biti tokom dana pa cemo moci diskutirat iako se sam po sebi namece odgovor
  • ElDorado
    7.1k
    Trener koji 18 utakmica gleda rupetinu na golu ne može biti trener Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.