• Goncalo Santos
    3.5k
    dva klika ti trebaju da vidis da je vodio i malagau, deportivo i betis koji su ipak visa razina od rijeke i olimpije, da ne kazem od belupa, varazdina i medimurja, a malo citanja s razumijevanjem isto ne bi skodilo jer nigdje nisam rekao da je sanchez cudotvorac ni guardiola.

Kad vec izvlacis iz konteksta da opet kazem, ne mislim da bi sanchez nuzno bio bolji od kovacevica niti bih ga osobno volio vidjeti u Dinamu, ali sam napisao taj komentar kao odgovor fatosu koji kaze tko je jedan sanchez za kovacevica? Dakle kovacevic i sanchez oba imaju 50 godina i usporedi njihove zivotopise pa reci koji je impresivniji i je li sanchez mala maca za kovacevica?

I onda procitaj opet i reci mi gdje sam sve te hvalospjeve napisao, samo zelim reci da se ne trebamo praviti gizdavi previse i omalovazavati tude trenere.
  • rokikaciga
    12.5k
    Je li onda mozda Sanchez samo veliko ime koje je vodilo spanjolske prvoligase i sad ima pad kvalitete klubova koje vodi i nalazi svoje pravo mjesto u hijerarhiji? A Kova se penje prema gore?
  • Dzoni
    4.6k
    Ti klubovi koje je tad vodio su bili rubno prva ili druga španjolska liga, dakle sličan tip klubova reputacijski, a možda i lošiji relativno gledano od onih kakve je Kova vodio u Hrvatskoj do Dinama. U Betisu ima 1.07ppm u 27 utakmica, Deportivu 1,10 u 50 utakmica u La ligi, dok s Malagom u 2.ligi je imao 1.27ppm u 33 utakmice i u kratkom mandatu u Cartageni je imao 1 remi i 6 poraza.
    Prvi put kad je nadmašio 1.50 ppm je bilo u Olimpiji koja je tu negdje ili i lošija nego Slaven i vjerovatno lošija od Varaždina.
    Relativno gledano, nije neka velika razlika u tome što su Kova i Sanchez do sad postigli i ne mislim da smo iz tog kuta gledišta propustili nešto
  • Goncalo Santos
    3.5k
    To je legitiman zakljucak, samo je po meni kovaceviceva sezona u Dinamu premali uzorak za neke dubinske usporedbe. Kroz 5 godina cemo vidjeti gdje ce koji od njih dvojice biti i koliko ce rasti odnosno padati.

ne mislim da smo iz tog kuta gledišta propustili neštoDzoni

Slazem se, ali ipak sama cinjenica da je radio i igrao u velikim spanjolskim klubovima iako su mozda neki od njih potonuli u prosjecnost, ga cini ozbiljnim nogometnim imenom za pojmove hnla sto i dalje nije nikakva garancija za uspjeh.
  • rokikaciga
    12.5k
    ga cini ozbiljnim nogometnim imenom za pojmove hnla sto i dalje nije nikakva garancija za uspjeh.Goncalo Santos

Ovdje Cikla treba biti prvi primjer.

Šokota je u podcastu rekao da Kova odlično vodi svlačionicu i igrače, da se brine samo na ono što se događa na terenu a ostalo ga baš i ne zanima. Rekao je da je i narastao jako puno kao trener kroz sezonu. Dojma sam još da nije htio reć da mu je šok bio doć iz Belupa i međimurskih niželigaša u najveći klub u ovom dijelu Europe. I takvog trenera ja želim - onog koji napreduje, za kojeg svlačionica gine, koji će proć glavom kroz zid da prebrodi prepreke i koji se bavi samo terenom

A za Fabija je praktički rekao da je neznalica kao trener. A ima samo karizmu zlatne lopte
  • Dzoni
    4.6k
    Rekao bih da su treneri puno skloniji tome da kad im jednom krene u krivo da se puno teže izvlače iz tog negativnog niza nego igrači. Baš zbog toga bih ako već ne može i dobar trener i veliko ime radije gledao nekog nepoznatog trenera koji reda rezultate u možda i slabijem klubu od Dinama (pod uvjetom da ih reda sa taktikom koja je poželjna u Dinamu ili barem slično tome) nego nekog trenera koji je bio sjajan prije 10-15 godina, a sad gdje god da ode vrlo brzo dobije otkaz
  • Mr Anderson
    18.4k
    Majstore, sam si kao argument naveo to gdje je ovaj igrao što nema nikakve veze. Da, vodio je neke klubove u Španjolskoj prije 10, uglavnom se borio za opstanak, poslije išao sve niže i niže, od 2. španjolske do Slovenije. Izvlače mu se samo par dobrih utakmica Rijeke, a prešućuje se hrpa onih loših.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    I kad se pogleda ko je vodio veći i jači klub. Kova ga sa Dinamom opsano nadmasuje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.