• emilperska
    14.9k
    Rijeka mora biti orna za titeka u nedjelju..

Nadam se da je ostalo nešto u njima.

Inace ova Omonia ce bit prvak Cipra. Zadnji put kad su bili prvaci 2021. mi smo ih tamo isto 0:1 dobili.
  • CastAway1986
    5.4k
    Kako ce Omonia ista napraviti kad im igra Mmaee
  • don
    18.5k
    Omonia je rank kluba negdi između Istre i Osijeka.
  • Crusades
    22.2k
    Ali je prva u prvenstvu ispred Pafosa koji je ove sezone igrao LP? Istra i Osijek su igrali Europu?

Ne mogu ti dočarat na koliko je ovo razina glupo.
  • don
    18.5k
    kako je točno na taj način relevantno to šta netko igra u europu?

po tvojoj logici Varaždin > Brighton, ovi prvi su igrali europi ove sezone, a drugi nisu ni u kvalifikacije uspili doć.
  • vjeko1701
    22.8k
    Čestitke Rijeci na pobjedi. Nek samo odu čim dalje ove sezone.

po tvojoj logici Varaždin > Brighton, ovi prvi su igrali europi ove godine, a drugi nisu ni u kvalifikacije uspili doć.don

Ekipa koja u svojoj ligi ima pokoji trofej i 5 europskih skupina ne može biti između klubova koji u obe kategorije imaju okruglo 0. Osim ako ne impliciraš da je HNL prema cipru kao Premiership prema HNL-u
  • Ijayi Atiemwen
    5.7k
    S Barišićem su baš pogodili, dečku su ovo maltene prve seniorske minute, a već djeluje jako moćno. U 10-toj minuti je spasio čisti gol Omonie, slično uklizavanje kao i Zajcu na Rujevici. Malo mi je čudno da nisu koristili Vignata, on je meni odličan igrač, puno bolji od ovog divljeg Morchiladzea. Biti će gusto na Rujevici jer će Omonia ići all in, ali ipak očekujem prolaz Rijeke. U svakom slučaju vrlo uspješna Rijeka ove godine u Europi, i baš mi je jako žao što mi nismo pravi jer bi ovo bila lijepa priča da dva Hrvatska kluba igraju osminu finala europskih natjecanja.
  • CastAway1986
    5.4k
    slazem se ,Teo Barišić im zasad izgleda kao kapitalac
  • Hnlovac
    4.3k
    Omonia je za Osijek Nottingham Forest, kamoli za Istru i ostale klubove kojima je 4. mjesto pojam
  • Batigol
    138
    vjerujem da smo mi sinoc igrali protiv Omonije popuslili bi....
  • Droljo
    25.4k
    Da ne bi mi opet spljugali prvenstvo od rijeke...
  • don
    18.5k
    Ekipa koja u svojoj ligi ima pokoji trofej i 5 europskih skupina ne može biti između klubova koji u obe kategorije imaju okruglo 0vjeko1701

pa malo je nezahvalno tako uspoređivat klubove kad ti je konkurencija drugačija. Pogotovo ta teza, "oni igraju europu" mi nema nikakvog smisla.

evo baš sad gledam TM, najbolja ekipa njihove lige vrijedi manje od Rijeke. A ako igraš često europu valjda ti je lakše dobit vrijednost na TM nego da igraš samo mali HNL poput naših klubova.

Osim ako ne impliciraš da je HNL prema cipru kao Premiership prema HNL-uvjeko1701

tako nekako. Omonia je sigurno uspješniji klub od cilog HNL-a (osim Dinama) ali to nažalost ne znači da su kvalitetniji već da je nešto trulo u našoj ligi.
  • Krizy
    68.4k
    Top 10 UEFA association club coefficients for 2025/26 (as of 23 January 2026)

Engleska - 21.180

Njemačka - 16.785

Portugal - 16.600

Španjolska - 15.906

Italija - 15.500

Francuska - 14.035

Poljska - 13.625

Grčka - 12.100

Cipar - 11.906

Danska - 11.750
  • don
    18.5k
    pa da, kad ti klubovi igraju europu redovno tako je kako je. Valjda barem mi, navijači Dinama znamo to s obzirom da sami držimo hrvatski koefcijent.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.