• Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Bravo, neočekivano pri ždrijebu. Magarad ovo može samo sanjati
  • Ljubo
    155
    bas si razmišljam kako je takav igrac kod nas uopće igrao, a najgore je sto se uvijek nađe u nekoj solidnoj poziciji i onda fula sve živo.
  • rioda
    10.9k
    Ovaj koji je odigrao s glavom je bio metar u offsideu.vjeko1701

A komentator se čudi :rofl: Strašno

Ovo što je Sparta odigrala u nadoknadi je bilo na razini nekog županijskog prvoligaša. Baš mi je drago zbog pobjede Rijeke
  • Mlađi referent
    14.7k
    Šteta, očekivao sam da će ih Sparta oderat za produženje krize, no kaj je tu je.
  • vjeko1701
    20.1k
    Ma rijetko sam vidio igrača koji izgleda kao da je potpuno nesvjesan svojih limita i u dobrim situacijama bira rješenja koja će pogodi možda jednom u 20 pokušaja. Najkorisniji je bio u prošlom mandatu u Rijeci kad je igrao jako jednostavno bez ovakvih "pokušaja".
  • Ljubo
    155
    definitivno bi se tu složio sa tobom. Potpuno nerealne želje sa loptom u suprotnosti sa realnim nogometnim mogućnostima. Iako ja mislim za pola rostera ove rijeke da im je nabolje kad igraju jednostavno jer nemaju neki veći plafon. Fruk, Englez i orec su mi tu jedini za koje mislim da mogu vise i realno danas su donijeli bodove.
  • vjeko1701
    20.1k
    Pa realno, to je i sustav koji je postavio još Kek. 1-2 pojedinca koji imaju klasu i mogu napraviti nešto neočekivano okruženi s radnim igračima sustava koji najbolje funkcioniraju unutar utrenirane šablone.
  • pešća
    523
    Rijeka je uz još dvije pobjede sigurno u top 24, a uz jednu pobjedu i remi vrlo vjerojatno u top 24. Celje i AEK doma, Lincoln i Shaktar u gostima. Sramota ako ovdje ne mogu izvuć 4 boda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.