• don
    17.4k
    pa majku vam šugavu evo gledam 50. put snimku i ne vidin kako ovaj gol nije poništen.
  • Dudu 9
    944

Sve isto kao i prošle i predprošle sezone.
    Samo ih naša nesposobnost i suci drže u egalu.
  • scarface
    421
    Ljudi moji, na stranu sve jebene pogreške kontra nas i u magareću korist.
    Mi smo jebeno izgubili od ove raspale Lokomotive. Ponavljam, izgubili. Oni nakon nas nemaju više niti jednu pobjedu.
  • Dinamo-SB
    807
    Ne trazim alibi i trebali smo ih dobit i nema izgovora,ali neusporedivo je uspoređivat Loksu protiv nas i ovo sto su danas igrali. Jos su i stativu pogodili,nisu imali ni srece.Također raspad Lokomotive je uslijedio nakon sto su primili gol koji je trebo biti poništen tako da poslije togs svaka analiza je besmislena.
  • Krulek
    1.1k

Možeš pogledati, od 01:06:20 , pred sam kraj podkasta
  • Simba
    88
    U svakoj ligi svijeta Rebic bi za onaj lakat dobio minimalno žuti
  • Masto
    548
    Šteta da kvasine nije bilo u tom podcastu
  • tp1997
    2.3k
    Prvi put u životu sam ranije izašao s neke utakmice. Svašta sam na ovom stadionu proživio, ali da zapad skandira Livaji i Rebiću podnijeti ne mogu.

Sere mi se.
  • ElDorado
    8.2k
    Daj jeote kae Rile neki guru. Frajer se nalupo svega i svacega i cini mi se da je u dusi tatićevac jer je spljuvo sve živo.
  • Noel
    17.7k
    Kad se sjetim igrača Lokomotive na istom stadionu prije koji mjesec na zadnjoj utakmici protiv nas, oči puni krvi, kako su graktali na sudca, igrače Dinama, dizali se, unosili, ludovali, onaj Pajač je jebo svima majke, Jelavić prijetio. Danas sve suprotno. Rebić da gol on i Posavec se grle sekundu poslje. Bamba uleti krvnički s leđa Stojakoviću, nije dobio crveni, nitko se nije dignuo svi glave u pod, klupa i Jelavić šute. Igrač im dobi lakat u glavu leži dole Hajduk nastavlja napad klupa Lokomotive šuti, igrači šute igra se dalje sve do gola. Niko se ne zaletava prema klupi Hajduka prema sudcu, prema igračima Hajduka. VAR soba ne poništava gol nakon čistog lakta u glavu, klupa Lokomotive se ne buni, svi mirni, gol se priznaje ide se dalje.

Još jednom ponavljam , svi pišaju po nama, pa i jedna mala Lokomotiva.

Sljedeći vikend ćete vidjet sve opet na djelu na Maksimiru.
  • scarface
    421

Sve pet, prijatelju, slažem se.
    Ali opet kao mantru ponavljamo svi na zoni, sve je jebwno na nama. Razbit sve i svakoga u hendikepu pa neka pjevaju borbene. Kad bi mogli tako...
  • Keyser Soze
    17.3k
    Malo da se i neki naši kauč navijači zapitaju je li ih sram da nas je bilo za 300 više na našem "gostovanju" protiv Lokomotive
  • ElDorado
    8.2k
    Da u svaku tekmu udjemo kao gladni vukovi i zabijemo odmah u prvih pol sata 2 komada ne bi o ovome pricali. A mi ulazimo ko golf jedinica.
  • criticus
    5.4k

Hahahaha shit of the century. Pa ovo triba postat na sce mreže i reć pametno zbori. Što više proširit ove umotvorine. Hvala mu, popravio mi je dan.
  • miro
    8.2k
    Slušajte ovog Jelavića sad, a čujte ga poslije sljedeće tekme

Pa majku ti.. ni "a" o situacijama na terenu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url