• Filip85
    1.3k
    Kako je rekao onaj Rile u Denis podcastu donesena je politička odluka da tovari moraju ove sezone biti prvaci.Krulek

Hm ? Ne gledam njegov podcast, to je ozbiljno izgovoreno ?

Znači imamo novo pravilo u nogometu, kad se igrač sam saplete to je faul...
  • FazeN
    6.7k
    Očekujem lijepu kompilaciju od FazeN, ima materijala danaseol12

Nabavite mi tekmu i pošaljite i radim odmah sutra
  • criticus
    7.9k
    Tovari svuda pišu da je Bennacerov faul bio puno jači od Rebićevog, ustvari da ovo uopće nije faul.Mr Anderson

A ne napisat će:

"Dinamovci su u pravu. Mi smo lažni moralisti i licemjeri. Živjela Hrvatska. Smrt Jugoslaviji. Tito je zločinac."
  • dzg717
    1.3k
    Mi trebamo imat trenera i igru koji ce sa obzirom na momcad cinit razliku u hnlu lako za sve ostalo
  • Blueshadow86
    5.1k
    Od 1. kola je krenulo guranje tovara za prvaka, prestanite u 17. kolu koristiti riječi i rečenice "ovo više nije slučajno". Dobro jutro!
  • Dudu 9
    1.1k

Pišu da se Šitum Rebiću zabio u lakat. :rofl:
  • Sava Krpa
    901
    da. A lakat u leda ovog njihovog stopera spanjolca pet minuta prije gola za 2:1. Mislim da cak nije ni faul bio. I oni opet jadni ne mogu izbiti na prvo mjesto sa svom masimerijom.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Je li Bara lijepo rekao u onoj poruci da je cijeli savez premrežen magaradi, uključujući ZNS? Pa se to ismijavalo. Imam jednu ekskluzivu. I da budemo prvaci sad, gledat ćemo ovo iduće godine. A mi ćemo govoriti "ma jednostavno su loši"
  • Bruh
    1.3k
    Mislim niš novo pa zadnjih kolko već 4-5 sezona ih se diže na vrh tablice prek sudačkih odluka zbog gledanosti lige generalno i sponzora... Zato ih i nakantaju sve momčadi u kvalifikacijama.
  • Filip85
    1.3k
    :rofl: pa daj me nemoj...
  • FazeN
    6.7k
    Dajte mi jednu utakmicu na kojoj je u 90 minuta Dinamo dao gol nakon čistog faula, Dinamo igrao rukom u 16 i nije suđen penal protivniku, te Dinamo napravio čist start za crveni a nije ga dobio.

Ovi danas besramno u 90 minuta sve to.
  • criticus
    7.9k
    Pišu da se Šitum Rebiću zabio u lakat. :rofl:Dudu 9

Ako je ozbiljno molim screenshit, pardon screenshot
  • Crni86
    21.9k
    nek pricaju oni. Mi moramo bit glasni. Klub ne treba ic u javnost, al mi kao navijaci se moramo rugat hnsu i sudackoj organizaciji na sva zvona
  • Krulek
    1.2k
    Očito je intenzitet lakta u lice bio neznatan, nježan...
  • Kepec
    10.1k

"PenAL SOudANiJA"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.