• Zagi
    12k
    Ono što mene muči je je li Zvone sve ovo gleda i razmišlja:"što je meni ovo trebalo?!"prefontaine

Pa nije bio na Marsu zadnjih 20 godina. Kao da je išta od ovog neočekivano.
    S tovarima svake godine ista pjesma, a mafija je u ZNS-HNSu od stoljeća sedmog.
  • Crni86
    15.8k
    da li je zbog toga moguce da im linije nisu ravne kako i var check tvrdi?
  • vjeko1701
    19.3k
    Da, ako software ima neku vrstu kompenzacije ukoliko automatski prepozna distorziju ili ima unaprijed isprogramiranu statistiku korištene leće koju onda koristi u crtanju. Linije ne bi bile ravne nego bi imale laganu zakrivljenost koja bi rasla čim bi linija bila bliže rubu kadra.
  • FrodoJePurger
    460
    Za kraj priče bi samo rekao da dok se ne promjeni cijeli var sustav ovo će se nastaviti (makar brijem da će se i tada krasti za hajduk). Jednostavno je nemoguće sa sigurnošću išta utvrditi. Također dok se sudci ne odluče imati podjednake kriterije, biti objektivniji i biti stroži prema "jačim" klubovima, a ne im popuštati, ništa se neće promjeniti (znam, bajke, ali je lijepo sanjati). Lajemo u mjesec sa svime. Bilo bi krasno da nas netko čuje ili čita sve ovo ili gleda videe od @FazeN, ali nema smisla boli ih kurac. Samo fokus na nas i 100% na terenu i ništa nas ne može zajebat ili zaustaviti.
  • Peškaman
    7.9k

Samo u ovisnosti iz kojeg kuta gledaš.

webpc-passthru.webp
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url