• Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Zake su otputovali dan ranije, kaj treba tim bilding i karantena za Kup?
  • NKDZ86
    8.4k
    zamisli da mi dobimo fener u el, a oni ispadnu od koprivnice u kupu :rofl:
  • NORTE
    24.5k
    Tko kaže da Hajduk ne igra sredinom tjedna iza Gospe.Mali Zeus

Kakva srijeda za hrvatski nogomet.
    dinamo otvara EL protiv napucanog Fenera od 300 milijuna eura, a Hajdug igra kup protiv NK Koprivnice.
  • Filip85
    1.3k
    Mediji bi krenuli sa "nikad slabijim Fenerbahceom" i na taj način bi odvukli pažnju sa hajdukove bruke...
  • Jurki
    25.3k
    Bamba, Durdov, Raci i Šego su ozlijeđeni jer su previse ulazili u zadnju trecinu.
  • Paggini
    85.7k
    Mediji bi krenuli sa "nikad slabijim Fenerbahceom" i na taj način bi odvukli pažnju sa hajdukove bruke...Filip85

I nikad jacom Koprivnicom
  • Kumerle
    2.8k
    Pa mora i Hajduk biti u necemu prvak. Godinama su prvaci u ispecenim fritulama, redovitom ispadanju iz Europe, evo sad su prvaci u ulasku u zadnju trecinu...pustite ljude da slave bar nestoZg123

Prošle godine su bili prvaci u igri bez lopte...
  • Noel
    21.5k
    Vrlo vjerojatno nova himna navijačkog puka Hajduka.

Imamo bekove, imamo halfove, imamo forove, što ulaze u zadnje trećine! Hoćemo ulaske u zadnje trećine hoćemo penale, hoćemo titulu, još ove godine!
  • pešća
    1.5k
    Lijepo Varaždin ušminkava stadion

Još da stave krov na Istok...
    Hnlovac

Dobro su se sjetili, samo je pitanje kada bi to napravili da nisu igrali europske kvalifikacije i da im ne dolazi reprezentacija.

Ali i dalje to je ušminkavanje. Južna tribina im izgleda kao da je nedavno bio rat tamo, istok bez krova iako bi se dalo za razumne novce i to napravit.

Gazdama HNL klubova su infrastruktura i navijači zadnja rupa na svirali, zato nam je nogomet tu gdje je a Tribine, Ofenzive i slični nek laju na mjesec i analiziraju iz kola u kolo budalaštine, šamaranje mrtvog magarca umjesto komentiranje stvarnih problema.
  • Hnlovac
    5.9k
    Ha ovo na zapadu mi se čini kao ozbiljni radovi, vjerojatno računaju na bolju ponudu za VIP goste

Ali jug bivstvarno trebali urediti, a bogme i prostor ispod Istoka
  • Jurki
    25.3k
    jos je Varazdin super kad pogledas na kaj zgleda Kušek Apaš Bernabeu.
    Karte skupe ko da si u Muenchenu, piva losa od koje te 3 dana boli glava, zastitari te tretiraju kao da hoces unijeti atomsku bombu, kavez u kojem nebi ni kokosi drzal. Krov da ni ne spominjem.
  • pešća
    1.5k
    To je sve goli kurac sa oproštenjem na izražavanju. Evo moje analize.

1. Dinamo - Znamo sve. Uložili novce u infrastrukturu iako se radi o gradskoj imovini.
    2. Hajduk - Stadion u raspadu, nisu u stanju manji dio krova sanirat bez tuđe pomoći i sredstava. Nisu sposobni godinama napravit nekoliko travnjaka za treniranje.
    3. Osijek - Najbolji primjer u ovoj ligi, doduše zabrinjavajuće je kako se to ne odražava na teren i rezultate.
    4. Rijeka - To što imaju je za njih dovoljno, iznadprosječno na ligu.
    5. Varaždin - Sad se sjetili nešto napravit. Južna tribina katastrofa, istok bez krova - i dalje izbjegavanje stvarnih problema.
    6. Istra - Stadion zadovoljavajuć i tu nema primjedbi, ne znam kako stoje sa pomoćnim terenima za treniranje.
    7. Slaven Belupo - Jad i bjeda. Minimum minimuma za održavanje prvoligaških utakmica.
    8. Gorica - Ne treba zaboravit izgradnju istočne tribine što je bila pametna investicija. Sramotno što su se sjetili promijenit travnjak nakon 10-20 godina, baš dno dna sporta. Ne znam zakaj se ne priča o izgradnji ili povećanju krova na zapadnoj tribini, tam non stop pada kiša a sadašnji krov pokriva manji dio tribine.
    9. Lokomotiva - Kad sam rekao dno dna za Slaven Belupo Lokomotiva je još ispod tog. Ne znam zašto postoji taj klub i kojoj svrsi služe, finu lovu su okrenuli a nisu pokazali minimum volje i želje za ikakvim poboljšanjem infrastrukture, znamo na kaj je godinama tamo ličio teren. Taman i da se radi o gradskoj infrastrukturi pa valjda želiš tu ovisit sam o sebi po tom pitanju i ne čekat tuđu milostinju. Dinamo sam sebi popravlja i zamjenjuje travnjake.
    10. Vukovar - Želim im sve najbolje, dojam je da se trude.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Istra - Stadion zadovoljavajuć i tu nema primjedbi, ne znam kako stoje sa pomoćnim terenima za treniranjepešća

Tako super da se kamp morao izgraditi u Balama, jer nijedan glavonja u gradu nije htio pomoći. Projekt za krov na istoku isto postoji, nije se godinama maknulo milimetra. Grad toliko briga da niti ne skrbi o prostorima na stadionu, nego ih drži zapuštene. Ali da, uz malo šminke realno Istra ima sve, dao Bog da i ostali tako
  • Zagreb1992
    3.5k

Zato da ne dođe do nekih nepredviđenih okolnosti na putu ..dogodi se gužva ili neki kurac i dođeš na knap
  • veselko tenžera
    8.2k
    Predlažem da se u HNL-u iscrtaju 2 isprekidane linije koje bi podijelile teren na trećine da sami možemo brojati ulaske u zadnju.

Ako se to ne napravi bojim se optužbi prema Sofascoreu za sustavno zakidanje izglednog prvaka države u najvažnijoj kategoriji nogometne igre.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.