• Rex Ramae
    3.9k
    @Paggini čestitke na prvoj pobjedi trenerčino.
  • vjeko1701
    18.8k
    Bome Rijeka i Osijek iz velike četvorke na -10 nakon 7 kola. Kad se sjetim postova nekih navijača Rijeke da im je ove sezone jedino Hajduk konkurent jer Dinamo slaže ekipu s njihovim škartom, igračima Istre i trenerom Slavena, ne mogu reći da ne guštam.
  • mlinchica
    4k
    Brzi Gonzalez :lol:

Bravo Vukovar! Na bod od RI i OS.
  • badjibadara
    7.7k
    Kiki Mr.100%
  • Paggini
    70.4k
    čestitke na prvoj pobjedi trenerčino.Rex Ramae

Hvala brate, kad dobro postavis utakmicu stigne se udarati i po Zoni tijekom tekme, nisu ni ove "ajkule" nista posebno

Samo ne znam koliko su dolazaka u zadnju trecinu imali
  • hardek
    6.4k
    Ne znam oće li Čabraja mijenjati postavke igre, ali Vukovar s ovakvim nogometom može bez problema zabit 2 gola tovarima. Odlični su u tranziciji
  • KtcGoat
    1.3k
    Od pocetka sezone su oni ofenzivno izgledali solidno za jedan klub koji je dosao iz druge lige
  • Pacho
    5.7k
    Pro tip - kad/ako vam gospode budu nezadovolj(e)ne samo im istaknite koliko ste im puta usli u zadnju trecinu.

Samo treba nekako brojati. Señori Raquel broji procelavi jugosvajcarac iz cuck fotelje, a mi ostali se moramo drugacije snaci.

amado-carillo-narcos-mexico.gif
  • Nogo
    9.2k

Silvijo Čabraja novi je trener HNK Vukovar 1991!

Iskusni hrvatski stručnjak najpoznatiji je po svojoj trenerskoj karijeri u NK Lokomotiva, gdje je od lipnja 2021. do ožujka 2025. vodio momčad u čak 147 utakmica i pritom ostvario 53 pobjede, 42 remija i 52 poraza.

️ “Velika mi je čast što sam došao u HNK Vukovar, klub koji nosi ime grada heroja. Ne bih ovdje bio da nisam uvjeren da možemo biti konkurentni u HNL-u i boriti se za svaki bod protiv svih protivnika. Dat ćemo sve od sebe kako bismo osigurali ostanak u ligi. Iako se trenutno nalazimo na posljednjem mjestu, momčad ima potencijala i kvalitetne igrače. Uz zajedništvo i predan rad siguran sam da možemo napraviti dobar posao, ostvariti napredak i ostati u HNL-u.”

Dobro došao Silvijo, veselimo se suradnji!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet