• Mlađi referent
    14k
    Ne kužim ovu logiku ako rijeka danas izgubi onda će se predat na školjki di je tu logika? Rijeka danas igra pipavo jer su u mislima na toumbi za tjedan dana ak danas popuše bodove budu stisli kolko mogu da barem kolki tolki priključakZvonkec

Dapače, kad ih Grci okrenu na Toumbi, a ovdje budu na -8, kreće lov u povratak na vrh jer je HNL jedino kaj će im ostat. Ok, nije, imaju UECL
  • Paggini
    66.5k
    Hajduk pobijedi, ekipa krene srati po Lisici i kako nemamo krila.

Pa ako ste vi svi skupa normalni
  • ToTo96
    84
    nisu, trebamo ih gledat kao protivnika, samo tako mozemo rasti i biti bolji i pogotovo nadmocniji suparnik
  • Zvonkec
    335
    Ma ostaje im konf ali nebudu se prodavali u ligi nakon 4 kola odigrana kolko god da su slabo ušli
  • rokikaciga
    4.9k
    Budi sretan da Kuleta nisu spomenuli :lol:
  • ElDorado
    5.5k
    I Vidović nije krilo
  • vjeko1701
    17.9k
    Pa ne bi rekao da potencijalno prezimljavanje i pumpanje koeficijenta u KL bezvrijedno.

Nek me netko ispravi, al ne bi to bilo njihovo prvo prezimljavanje u povijesti? A ni osiguravanje nositeljstva kroz sva pretkola na par godina također nije nebitno za klub.

Ako su priče o prodaji istinite, imaju određenu lovu za pojačanja sad i na zimu. Sve karte bacit u KL a na proljeće stignu jurnut po top 4 u HNLu ako kojima slučajem ne bi bili tamo.
  • rokikaciga
    4.9k
    i zasto Goda igra, RPG nezadovoljan, Mikic prevarant sa svojim agentom, Ljubo drvo, Villar lose pojacanje jer carini loptu, Beljo preplacen bolji Mierez, Koxha los, Vrba u isto vrijeme greska kaj je pusten i nije igrac za HNL, Mudri nije pravi Dinamovac...

Jesam sve pokemone skupio?
  • Mlađi referent
    14k

Ma ne, ne. Sve stoji, u pravu si. Ubrzao sam ja. Igrat će oni UECL maksimalno ozbiljno, kako i trebaju. A igrat će tako i na Poljudu za povratak ovdje u igru.
  • Fatos Beqiraj
    36
    Radeljic na klupi, rijeka kiksa, nije Zvone lud..
  • Ivan0302
    1k
    nisi zaboravio si Domingueza bez kuka
  • vjeko1701
    17.9k
    Ja se iskreno nadam njihovoj pobjedi na Poljudu ali sumnjam u to. Prošli ili ispali, bit će energetski i emotivno prazni. Ova utakmica im dolazi u najgorem trenutku. Bilo bi puno bolje da je iza reprezentativne.
  • javolimtebejako
    2.9k
    Đalović vec na 4 zuta ove sezone, 2 europa i 2 HNL

prosle sezone ih je skupio 12
  • tp1997
    1.9k
    Osim što realno ostajemo na jednom umjesto dva konkurenta, večerašnja vrlo vjerojatna pobjeda Varaždina mi je posebno draga jer je drukanje za Rijeku zamrlo prije nego je i stiglo početi.

Prošle sezone je bilo dovoljno za sljedećih 10.
  • ElDorado
    5.5k
    A McKenna najgori igrač Cph ikada?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention