• Dadox
    821
    Haha pa šta radi Majstorović Mamutu.Prebio ga je ko mačku
  • Jurki
    19.2k
    Oprosti ali ovo mi je baš analogno tovarskoj spiki...protiv nas grizu a protiv njih eto baš netp1997

Ja nisam rekel da su danas tankirali. Vec ono kaj su prikazali na terenu.
    Protiv nas su bili na 3000 posto, danas su bili u minusu.
    Radili su neshvatljive gluposti i to ih je kostalo. Zato igraju u Osijeku, a ne u nekom jacem klubu. Igraci koji imaju prevelike amplitude u igri koja moze biti od odlicnog u prvom kolu ili ocajnog danas.
    Isto tak igras doma, pa nebus isel s namjerom da izgubis, da tankiras.
    Kazem da su protiv nas bili energetski i mentalno na vecem nivou.

Edit: nema nikakve teorije zavjere u mojem postu i ne mislim da ce ti neko nekaj pustiti. Pa placa ih Osijek i njima trebaju bodovi itekak. Nek jos kiksaju sljedecu upast ce u glib iz kojega se budu tesko zvlekli.
  • Mlađi referent
    14k
    Dobili su Osijek lakše nego mi.tp1997

Ne oduzimajući ništa od Hajduka i kao deklarirani fan nogometa Garcije, ovo je vrlo dobar primjer zašto je statistika važnija od onoga kaj vi mislite da vidite, i drago mi je da je Boban tip koji ima takav analitičan pristup po intervjuu koji je dao Dabac.

Osijek je imao veći xG danas, nego protiv nas. Mi smo njima stvorili više, nego tovari danas. Mi smo im oduzeli posjed, tovari nisu. Mi smo stvorili tri velike šanse, tovari jednu.
    Međutim, bias koji osjećate (čitaj strah) kad Osijek napada Dinamo, muti pogled. Jer kad napadaju Hajduk osjećate jalovost i nemoć Osijeka. Isto vrijedi i obrnuto, kad Hajduk napada, osjećate strah da je gol u zraku, a kad Dinamo napada osjećate frustraciju da Dinamo ne može iskoristit šansu.

Hajduk je dobar, doveli su dobra pojačanja, prodaje koje su izgledale kao velik minus, će nadoknadit s novim igračima. Prvenstvo, mislim da je Gonzalez top stoper na lopti i idealan za Garcijin tip nogometa. Za Guillamona je puno upitnika. Međutim, stvarno jebete s tim Hajdukom da je to nemoguće. Fascinantno mi je da vas 90% pere sezone strah da bi oni mogli doći do titule, onda 10% im se rugate kako su luzeri, pa ispočetka strah kako su vlada i masoni iza njih, kako daju zemljišta umjesto novca (lol). Dajte uživajte u nogometu malo. :grin:
  • Nemrem igra Dinamo
    4.1k

Ovo je naprosto istina, oba gola su pala iz glupih Osijekovih grešaka, nakon izgubljenih lopti na centru i žgadijinih (polu)kontri. Drugi gol je smijeh, Šego im da gol sa 8-9 metara glavom između trojice.

Ovdje pojedinci pišu kao da žgadija igra atomski nogomet i ima ne znam kakvu igru, iz koje kreira prilike. A sada im dolaze još brutalna pojačanja pa nam se moraju gaće tresti. Dajte najte.
    Uz to omalovažavanje naših igrača (Lisica = Špika vol 2.) i uzdizanje njihovih (Bamba) neću niti komentirati...
  • tp1997
    1.9k
    (Lisica = Špika vol 2.)Nemrem igra Dinamo

Čime je pokazao da nije?
  • Georginho
    380
    Bamba se ozljediodon

Otkud ti ovo? Vidim da se nigdje u medijima ovo ne spominje, samo ozljeda Šarlije
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Međutim, bias koji osjećate (čitaj strah) kad Osijek napada Dinamo, muti pogled. Jer kad napadaju Hajduk osjećate jalovost i nemoć Osijeka. Isto vrijedi i obrnuto, kad Hajduk napada, osjećate strah da je gol u zraku, a kad Dinamo napada osjećate frustraciju da Dinamo ne može iskoristit šansu.Mlađi referent

Ovaj dio je pun pogodak, svaka čast
  • Crni86
    14.4k
    zato jer kad ce se zatvarat trokut (da rijeka je jos blizu vrhu) ce biti na tovare dosta veci pritisak jer ako smo mi prvi netko ih i grize sa leda.

Kao drugo tovari ce teze radit pritisak na sve zivo u nezivo sve dok je rijeka u igri. Jer je puno lakse jebat i zajebavat jedan klub nego dva. Sve me strah ako se odvojimo mi i oni kako ce izgkedat taj pritisak… misim da novine mecu otvorit do lipnja.

Isto tako razlika nas i njih je sta se mi ne moramo bojat rijeke, dok oni trebaju. Ali ako ce rijeka ulazit u sve tekme s mislima na europu, nitko ih se nece bojat.
  • Georg Koch
    6.5k
    brate jeste fascinantni.
    Osim sto je 4 godine mladji, i tek dosao u nesto vece gdje se treba dokazati i isklesati, Lisica ima 4 tekme 2 A.
    Sta, odmah smo ocekivali i 3 gola?
    Naravno da mu treba vremena da se i opusti i napreduje igracki, a Spikadona je imao mislim 4 sezone i nebrojeno prilika.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.1k

Mislim da je prije svega deplasirano davati takve usporedbe nakon 4 tekme, od kojih je jednu odigrao rezervirano (Rijeka), a u ostalima bio vrlo dobar.
    Da, promašio je dvije velike prilike, ali je i stvorio nekoliko te ima 2 asista.
    Dečko je i sam priznao da ima malo tremu i dobro je da je svjestan težine Dinamovog dresa, a siguran sam da će se opustiti s prvim golom i da će rasti kako će sezona odmicati.
  • don
    15.4k
    a po čemu je? Bolesno je uspoređivanje igrača koji su tu 4 utakmice sa igračen koji je bia tu nekoliko sezona. Plus, Lisica je dobar ova 4 kola.
  • grba
    322
    Isprike ako je vec receno, zna li se hoce li se tekma s Goricom pomaknuti na neki drugi dan s obzirom da su 13.9. izbori? Hvala na odgovoru
  • ElDorado
    5.5k
    Nevjerojatno koliko su sve ove ‘male’ momčadi jadne u napadu
  • tp1997
    1.9k
    a po čemu je?don

Nikakva realizacija, nikakav decision making, ima brzinu i prvi korak i to je to.

Dvije asistencije, super - napravio je što bi svako iole inteligentno krilo napravilo u toj situaciji, pa i spomenuti Špikić.

Na krilima naprosto nemamo niti jednog igrača koji radi razliku
  • San Lorenzo
    21.3k
    Belcar nakon pola godine pod ravnanjem Cannavara i Perkovića propao kao kauč.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet