• CastAway1986
    3.8k
    nakon 4 kola se moze reci da je bolji igrač od Cordobe i Mbukua skupa
  • don
    15.4k
    imamo i prvu ekipu koja je ispala iz borbe za naslov.

nažalost, jogurt će lakše od očekivanog dobit Rijeku idući vikend.
  • CastAway1986
    3.8k
    pogotovo sto ce ovi imat i teško gostovanje u Grčkoj
  • El Madrigal
    577
    Ovaj @empilerska je neki kmečavac. Kao da slušam cijelu obitelj oko sebe kako godinama uzdiže Hajduk i tješe sami sebe. Evo i ove godine, identičan narativ kao Tovari oko mene. Nisi ti prijatelju realist, nego čista p..... Pa neka su jaki i neka se nadaju. Što jači protivnici Dinamo bolji. Pa nećemo valjda se bojati nakon 4.kola jer eto Hajduk je uz nas stopostotan.
  • San Lorenzo
    21.3k
    Đalović trener kao osvajač hnla će zauvjek biti jedna od najvećih mrlja domaćeg nogometa.
  • jp23
    3.3k
    Mislim da je negdje rečeno da će utakmica biti 14.9.
  • crophantom
    1.8k
    Nadam se da ljudi u klubu više razmišljaju o Varazdinu, a ne o Hajduku ko mi ovdje.
    Bit ce na Španciru idući tjedan sve samo ne šetnja
  • Keyser Soze
    15.8k
    Đalović trener kao osvajač hnla će zauvjek biti jedna od najvećih mrlja domaćeg nogometa.San Lorenzo

Najgori trener i ekipa koji su osvojili naslov. NK Zagreb je za njih Real
  • CastAway1986
    3.8k
    Varaždin jedna od rijetkih ekipa u ligi čija igra ima glavu i rep..Šafarić radi jako dobar posao
  • rokikaciga
    4.9k
    Inace mi Rijeka nije toliko antipaticna zbog osobnih nekih razloga ali brate mili ovaj Dalovic me tjera da navijam protiv njih u svakoj utakmici, zelim im sve najgore dok je on na klupi.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k

Pisao je Papa na temi IZBORI da je Gorica 14.09.
  • Mali Zeus
    19.1k
    ma to je ekipa koja je odmah odlučila da je Lisica letva i neće promijeniti mišljenje nego samo drve po istome.

Te usporedbe sa Špikićem su, da se blago izrazim, umobolne.
  • San Lorenzo
    21.3k

Meni više nije iritantan nego samo smiješan, volio bih imati opciju da imam mali ekran unutar ekrana u kojem će biti samo Đale da gledam te neartikulirane pokrete ljudske verzije čivave.
  • Zvonkec
    335
    Ne kužim ovu logiku ako rijeka danas izgubi onda će se predat na školjki di je tu logika? Rijeka danas igra pipavo jer su u mislima na toumbi za tjedan dana ak danas popuše bodove budu stisli kolko mogu da barem kolki tolki priključak zadrže
  • Mali Zeus
    19.1k
    Gotovo, Rijeka ispala iz utrke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention