• Masto
    71
    Na levoj ruci zastava slobodne drzave
  • CastAway1986
    3.8k
    Sjećam se i njegove polovnjace od žene da je nešto pljuvala po Soudaniju..
    Sve u svemu mislio sam ako se ikad vrati da ce to biti Rijeka i da nece primirisati Zagrebu ali evo i to se dogodilo..
  • DiddyGuela
    4.1k
    Lokomotiva je prepuna igraca koji su pred mirovinom i vjerojatno igraju zadnje sezone u karijeri. Cini mi se da su kao klub skroz izgubili smjer. Dobro je dodati nekog starijeg igraca ako imas puno klinaca ali oni sa Leovcem,Antolicem,Situmom,Vesovicem...su bas stari.
  • Jurki
    19.1k
    tek toliko o "tvornici" talenata na Kajzerici.
    Prvaci Hrvatske u juniorskoj kategoriji.. pa de su sad ti super-turbo talentirani klinci?
    Ili ipak nisu bas tak dobri kad dovode ocvale igrace kojima je davno zenit presel.
    Ako su u strahu da ce ispasti u konkurenciji Vukovara, raspalog Belupa.. onda je bome Šikic napunio gace.

Ovi starci su se dosli zajebavati i pobrati zadnju pinku u karijeri.
    Vrlo vjerojatno bez motiva (osim financijskog), o nekom radu je tek upitno govoriti.
  • Ludovic IX
    9.7k
    ne pratim mlađe kateforije baš temeljito ali ono što sam čuo, lokosi u svim uzrastima igraju večinom sa fizički jakim igračima koji su ispred svoje generacije ali samo fizikalijama. Tj, rezultat im je primaran. izguraju par najboljih do prve ekipe i nadaju se da ćeprodat jednog do dva igrača..

kako se škola u dinamu promijenila za 180%, vjerujem da više igrač neće izabrat lokose ispred dinama što je u zadnjih 10 godina više bilo pravilo nego izuzetak i da će to bit početak kraja lokomotive u prvoj ligi.. nemam ja ništa protiv kluba već onog što predstavlja ili je predstavljalo za vrijeme glave
  • Omake
    11.4k
    Šikić svaki dan sve više sliči na Gargamela.
  • Jurki
    19.1k
    kakav smisao kluba u prvoj ligi, kojeg dolazi pogledati samo rodbina igraca?
    Nadam se da ce Loksa kroz godinu dve preseliti na kolosijek druge lige.
    Istina je da smo od Lokse u vecini slucajeva kupovali top kvalitetu igraca i dobro prolazili s njima... ali je ta suradnja definitivno riknula.
  • Carmichael
    217

Realno, i dalje su im tu ti talentirani klinci.
    Iluzorno je očekivati da će svih 11 juniora igrat vrhunski nogomet kasnije, to se nije događalo ni u onim ultra dominantim generacijama Dinama.

Iz Loksinih prošlogodišnjih juniora, Diop igra sve tri utakmice 90 minuta, Subotić: 70, 26, i 66 minuta, Godec 45 i 66, Huskić ukupno 30 minuta, Kostopeč je rezervni golman, Utrobičić na dvojnoj registraciji i igrao svih 90 u Dugopolju, Baždarić u Trenčinu, a Leonardo Perković i Kaloryan Bozhkov su sadašnji juniori Dinama.

Jesu li se nakrcali starijim igračima? Jesu, vraćaju sve bivše HNL igrače koje računaju da će im pripomoći, ali isto tako nije da im nemaju minutažu bivši juniori, i nije da juniori nisu i da neće biti kvalitetni
  • Paggini
    66.2k
    Hahahah dobro da je docekao da narkomani naprave sranje s igracima, pa da se osjeca sigurno da kaze nesto sto se dogodilo prije tri tjedna sto ga ocito jako muci.

Pa Ljubiša, posloži sve svoje istomišljenike na peristilu, taman je proslo 100 godina od zadnjeg postrojavanja, niste dugo
  • Filip85
    576
    Ma takvima kao rupičasti je ZDS samo smokvin list, oni mrze bilo kakvu samostalnu Hrvatsku državu. Pa taj isti četnički potomak je jednom branio Nobila kad je ovaj optuživao hrvatske generale radi Oluje. Mislim da sam citirao jednom to ovdje...
  • Hnlovac
    3.1k
    Opet politika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention