• FazeN
    6.8k
    Lokomotiva ima ponudu oko milju eura za Krivaka, radi se o Rusiji, ne znam klub.
    Ne znam odluku Lokomotive, znam da je bio plan Lokomotiva i Škegro produženje ugovora da se bolje proda, ali sad će biti zanimljivo za vidjeti.

Edit: Znam da ga i mi želimo ali mi nismo ni blizu spremni platiti takvu cifru za njega.
  • Dragon1Warrior123
    5.1k
    Ja ću samo reć neka ga prodaju, jer ispadaju iz lige 1 kroz jedan ako to naprave ove sezone.
  • Dzoni
    6k

Svaka čast komisiji, dobro su se potrudili s odabirom sudaca
  • ElDorado
    11.4k
    Veli Šika da ima dva velika pojačanja do kraja tjedna. Mislim vezni i krilo
  • Noel
    21.6k
    Sad kad Pjaca i Rog slete u Lokomotivu..
  • Dudu 9
    1.1k
    Opet jebeni Duje Strukan, sad ćemo opet morati gledati masakriranje naših igrača dok se to govno pravi da ništa nije vidio.
  • Kumerle
    2.9k

Ma dobit ćemo Istru i da nam Ljubo Pavasovic Viskovic sudi.
    Naprijed plavi lavovi!
  • din
    1.3k
    Zašto ovom HNS-u toliko treba da postave raspored? Znači zna se koji klubovi će igrati Europu, zna se i koje dane se igraju konferencijska/europska liga, a mi i dalje imamo raspored samo za sljedeće kolo. Mislim naravno na točan dan i satnicu.
  • Niko1986
    7k
    Znači zna se koji klubovi će igrati Europudin

Prvo kolo Europske lige se igra srijeda i četvrtak, moguće zbog toga.
  • Ivdzo11
    9.9k
    Novi Lokos je stigao!
    Crnogorski reprezentativac Marko Vešović novi je igrač NK Lokomotive!
    Dobrodošao u plavo-bijelu obitelj, Marko!
  • Mr Anderson
    19.6k
    Jeli to onaj cigan što je za Rijeku igrao?
  • cron1ck
    2.4k
    "Istina je, takve priče su došle i do mene. Ali nije bilo ništa službeno. Volim Crvenu zvezdu i to nikada nisam krio. Ginuo sam za "crveno-beli dres" i to bih radio ponovo - otkrio je Marko Vešović za Rijeku.
  • Mr Anderson
    19.6k
    Taj je zaslužio šamaranje radi izjava i ponašanja kad su bili prvaci.
  • cron1ck
    2.4k
    17998688138416048-nepresusan-1024x1024-jpg.webp

jako inteligentan mladic, vidi se po vokabularu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.