• Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Valencia ga pušta da si olakšaju posto ima ogromnu plaću.FazeN

A Hajduk eto ima da podmiri nešto što je Valenciji preskupo? I to su čekali da ispadnu iz europe da bi dovodili. Sjajno
  • dmil
    907
    infinite money glitch
  • FazeN
    1.5k
    Sve stoji ali šta oni dolaze za 300-400 keka igrati kod njih?
    Sve mi je ovo čudno iskreno
    Nogo

Misliš da Rebić ima zaista 450k?
    Imat će i ovi neki deal sigurno dobar.
    Opet to je Hajduk ja dok igrača u dresu ne vidim ništa, ali ovaj iz Valencije već dogovoren liječnički idući tjedan.
  • FazeN
    1.5k
    A Hajduk eto ima da podmiri nešto što je Valenciji preskupo? I to su čekali da ispadnu iz europe da bi dovodili. SjajnoTvrdica McTvrdi

I meni je ovo iznenađenje, doslovno sam saznao kad i vi, pa sam išao pitat tipa detalje i kaže da se radi o transferu ne posudbi, i da je liječnički dogovoren.
    Valjda Valencia pušta ovog jer je otpisan da se rasterete.
  • don
    15.3k
    I meni je ovo iznenađenje, doslovno sam saznao kad i viFazeN

kako to da nisi prija
  • Noel
    15.1k
    Guillamon je solidan ali je fizički jako jako slab igrač. Nedostak snage i brzine rješava grubošću na terenu ostala su mi u pamćenju dva tri njegova pomraćenja jedno je na Pedrija iz Barcelone bilo čini mi se. Stopera sa svojih 1.70 nešto sigurno neće igrat. Čudan igrač dosta divlji koji nije ni klasični stoper ni klasični defanzivni vezni. Bio je velika nada Valencie kao i hrpa njihovih igrača u zadnjih godina al drastičan pad kao i cijela Valencia. Solidno pojačanje ali po meni igrač koji ne može nać angažman nigdje osim u Hajduku ima očiti problem kojeg skauti u Španjolskoj i Europi očito primjećuju.
  • Marc
    528
    Sezona stabilizacije :lol:
  • badjibadara
    7.2k
    All in vol. 45?

Prati li itko računovodstvene knjige tom leglu mutikaša?
  • Omake
    11.5k
    Pogledao sam malo statistiku Huga. Kada se pojavio na sceni, djelovao je kao potentna šestica, ali zadnje 3 sezone djeluje kao španjolska verzija prosječnog fete fetaia, solidan defenzivno ali baš loš u svemu ostalom.
  • Ljubo
    2
    Mislim da će mu velika mana biti kaj nije igrao od 2. mj kada su ispali od Barce u kupu. Sigurno će mu trebati mjesec dana da se vrati ritmu tekmi i navikne na ligu tak da ne mislim da će biti neka prevaga ak bude igrao protiv nas 7. kolo.
  • R13S61
    360
    Vi nikako da naučite... Ta dvojica Španjolaca su od rođenja navijači hajduka... Ne traba im lova, dolaze iz ljubavi... Odriču se milijuna u Španjolskoj samo da dožive najluđu atmosferu na svitu...
    Vrlo jednostavno
  • Peškaman
    7.6k
    Ono,okej pojačanja ali taj Hugo je zadnju utakmicu odigrao početkom drugog mjeseca,to je više od pola godine bez minute na terenu.
    Veće mi se pojačanje čini ovaj stoper Gonzalez, iako ne shvaćam kako za njega nema ponuda jer je imao sasvim solidnu sezonu.
  • Pacho
    4k

Samo sto ce za razliku od Fetaia moci nekaznjeno mlatiti, jer ce igrati za orjunu
  • GOAT
    3.8k
    Hajdučki Hesoyam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention