• dinamozivivjecno
    2.8k
    pretpostavljam da se radi o Jankovicu i Zlomislicu, no vidjet cemo u iducih par dana jesu li glasine u vezi transfera istinite...
  • NitkoBitan
    30.2k
    Rijeka navodno ima ozbiljnu ponudu za Zlomislica, a on im je uz Fruka i Jankovica jedini ozbiljni eksponat tako da je prodaja realna. Tko ce njega zamjenit na golmanskoj poziciji? Koliko vidim na klupi protiv Osijeka su imali nekog anonimca za zamjenskog golmana. Sumnjam da ce nekog juniora bacit u vatru ili riskirat sa tim anonimcem. Mi imamo viska golmana, Filipovic ili Cavlina su za njih sasvim okej i jeftina opcija.
  • Zagi
    11.1k
    Na ovom nazovi derbiju kao i na svakom idućem navijam za prijateljsku podjelu bodovaZagi

Ova nula se mora zaliti. A i Vrba je dobro odigrao.
    Kud ćeš bolje.
    Živjeli dečki!
  • Zagi
    11.1k
    Mi imamo viska golmana, Filipovic ili Cavlina su za njih sasvim okej i jeftina opcija.NitkoBitan

Mogu dobiti evenutalno onog kaj je prije Filipovića bio treći golman.
    500k , bagatela.
  • NitkoBitan
    30.2k
    Rijetko ljigav igrac ovaj Vrbancic. Bas malo ruzno bakreno govance.Pokusao je isprovocirat sranje i protiv nas kada je potezao Villara.DiddyGuela

• Vratite nam Istok
    585
    Ne razumijem pojedince koji bas nisko vrijedaju Vrbancica. Sramite se!

Decko je dao sve od sebe kad je bio u Dinamu, nije islo i rastali smo se. Drugi klub mu je dao priliku i sad se bori svim srcem da ju opravda. Koristi nogometne i glumacke finte i smicalice kao sto bi trebali i svi ostali igraci za svoj klub jer zeli pobjedu.

Kaj bi trebao, stat sa strane pored korner zastavice kad protiv nas? Stovise, izbacio je Petrovica za susret s nama, a neki mu i za to kenjaju. Uzas...
  • Zagreb1992
    2.5k

Sve se bojim kako će to izgledati ..Pošaljemo im Čavlinu ovaj brani čudesa i to pogotovo protiv nas haha
  • Felip
    637
    Kad je Diallo udario Mitrovskog isto je Čulina sudio, ali mu je var sugerirao. Slična situacija. Možda prestrogo jer obojica prenaglašavaju kontakt, a opet opravdano jer ovi idu podmuklo u igrača bez lopte. Pa evo vidimo već da će svako gaženje biti pod povećalom.
  • Keyser Soze
    15.4k
    Jankoviću je protiv Osijeka navodno bila zadnja utakmica prije odlaska u Fener.
  • Peškaman
    7.5k
    Đalović nakon utakmice:
    "Sve je na klubu, očekujemo u naredna tri-četiri dana. Imamo ozbiljne ponude za naša dva-tri igrača, sve je na predsjedniku i upravi kluba. Ne znam hoće li se prodaja dogoditi prije Shelbournea, meni su rekli da su stigle ponude, da ćemo još vidjeti"

Pretpostavljam Janković, Zlomislić. Nevjerujem da su toliko ludi da odmah i Fruka prodaju bez osiguranja KLe.
  • Facke
    6.5k

Miskovicu je se osim Lige Prvaka trosak i nema od toga po njemu nikakve koristi. Tak da ja racunam stem da oni uopce nebudu igrali europu nakon kvalifikacija. S ovakvem pristupem oni protiv Shelbourna nebudu preokrenuli rezultat. Osijek ih je denes trebal zabiti 3/4 gola al ih nije isle. A Rijeka ko da ne postoji na terenu.
  • skener
    5.6k
    Iako iz HNK Rijeka nema službene potvrde ni demantija, šutnja je znakovita, ali i Jankovićev potez nakon utakmice protiv Osijeka na Opus Areni. 23-godišnji veznjak iz Hrvaca, poznat po čeličnim plućima i snažnom udarcu. nakon susreta je prišao tribini s pripadnicima Armade i oprostio se od navijača.
  • Jos-Optimus
    6.9k
    ma gle, oni bi njih s normalnim trenerom prošli i sa rezervama
  • Jurki
    18.7k
    Ovaj x jucer nam je legel ko budali šamar. Os je prikocil Rijeku, a opet su uzeli samo bod. To iz njihovog kuta naravno nije dobro, ali ce ih dodatno nakuriti protiv tovara jer sigurno nebi bili sretni da nakon 3 kola imaju 1 bod.
    Izostanak Petrovica, Jankovic koji odlazi, pa i gostovanje Ri u Irskoj nam nije moglo doci u boljem trenutku.
    Mogli bi mi lagano vec do reprezentativne pauze steci finu bodovnu prednost.

Istina, sve to lepo izgleda, ali ista prica je bila i lani. Rijeka je imala svoj prvi raspad i isto smo isli u Rijeku.. samo ih treba zakucati. Jakir je taj dan imal brainfart i mi Rijecane vratili u zivot.
    Ozbiljan pristup i nebi smjelo biti problema.
  • vjeko1701
    17.4k
    Zahlađenje odnosa sa Rijekom je razumljivo, kao i ono kaj se pisalo da nema posudbi u rivale. Al kako izgledaju i ako im odu Janković i Zlomislić, možda bi bilo korisno ponudit im kojeg igrača na čistu posudbu i to sa klauzulom da ne može igrati protiv nas ove sezone. Oni nek preuzmu barem 100-150k plaće.

Ako im u pitanje dođe i ligaška faza KL, mogli bi biti u situaciji da puno lakše diktiramo uvjete a oni bi mogli biti u situaciji da im recimo Cordoba i Čavlina jako dobro dođu. S druge igrači oni imaju otvoreno mjesto u statavu, ne samo u HNL-u već i u KL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet