• Blueshadow86
    3.8k
    Nekima Marešić bolji stoper od Uremovića, a to bi značilo da je Marešić najbolji stoper lige ili u najgorem slučaju 2. najbolji stoper lige.
    Zamislite sada kakve bi bile reakcije ovdje na Zoni da je Dinamo kojim slučajem želio dovesti istog tog Marešića. :grimace:
  • Filip85
    358
    Ne samo to, nego bi naglašavali koje su ekipe pobjedili do tog trofeja i što su te ekipe sve osvojile u godinama/desetljećima nakon što su ih oni porazili.

Ne samo osvajanje KVG-a, da su oni kojim slučajem prošli Betis u 1/8 finala KL, brijem da bi "H"RT na godišnjicu te pobjede puštao snimku tekme kao podsjetnik na taj uspjeh.
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Istra je u zadnje dvije sezone, znaci od kad je Uremovic u hajduku, primila 37 golova vise od hajduka.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Dobro, radi se o ljudima koji će ovog Kosovara predstaviti kao hibrid Sergia Ramosa i Puyola, isto kao što rade sa svim drugim stvarima vezanim za taj klub. Likovi su uvjereni da imaju bolji prijelazni rok od nas, toliko o tome.
  • Mr Anderson
    13k
    Kad smo već na tome, njihova druga avangardna titula, iako ni blizu senzacionalna kao ova iz 1945Bosskovitz

A kakva je ova iz 1946. koju broje? Kakvo je to prvenstvo? Koliko znam prvo prvenstvo Juge je bilo 1947 kad je Partizan osvojio (s nekoliko naših igrača), a mi bili drugi. Sljedeće sezone (1948.) smo mi osvojili titulu.

Edit: Sad vidim da si već objasnio na prethodnoj stranici.
  • Jurki
    18.6k
    Zašto su ## prebrisaniIvanPerić1945

Moja malenkost je to obrisala. Jer dobim momentalno proljev kad to vidim.
  • Omake
    10.5k
    Nadam se da uz Rebića na mjesto trećeg ekonoma dolazi HNL legenda Romano Obilinović.

Kosovar ima dobar mixtape. Pogotovo rješenja na pressing, ali djeluje dosta divlje, jako puno soliranja u tranziciji.
  • Mr Anderson
    13k
    Možda misle da su naššli novog Rahmanija.
  • Omake
    10.5k
    dovedeš tri skauta Barcelona, a pojačanja ti dva Hrvata , Albanac i Kosovar.
  • Mr Anderson
    13k
    dovedeš tri skauta BarcelonaOmake

Možda je doveo neka tri bivša propala igrača Barce, tipa Mužinić, Džoni i slični domaći?
  • Omake
    10.5k
    to je možda bila prvotna ideja, ali ne mogu budgetom pokriti koliko ovi mogu popiti, pa doveli prave skaute.
  • Goncalo Santos
    239
    daj neki info za nas, pusti njih. Kriziramo.
  • Peškaman
    7.4k
    Kako je počelo

IMG-20250723-150213.jpg

Kako je trenutno

IMG-20250723-150230.jpg
  • Toni90d
    1.9k

Očekujem, mafija-teroriste sa juga, za koji dan, koji će organizirati press konferenciju i pitati gdje su novci, gdje su računi. Ipak su oni prvoborci za pravdu, poštenje, klub bez politike itd.

NH će odbiti te novce za obnovu Poljuda i tražiti da se sutra krene praviti novi stadion na "Brodarici", tj takozvani Park Mladeži, ali da oni upravljaju sa svime, jer tko će to poštenije i bolje nadzirati od njih.

Ironija off

Džabe nam EU i "napredak" kad se sve nastavljaju po starom. Zanima me kako će oni sve te zavrzlame sa financijama opravdati pred UEFA-om, koja ih ima pod povećalom. Nadam se da će ih ovi žestoko kazniti, pa nek se žale upravi vodovoda i krive sve oko sebe.

Naprijed Zira!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.