• Jay
    2.2k
    https://ibb.co/fVy0qqds
    Europski rast, postali su prepoznatljivo ime pa su s Hadjuk napredovali na Hayduk

FB-IMG-1753266895858.jpg
  • crophantom
    1.1k
    al po KoDeKsU politika nesmije ni blizu kluba! :chin:
  • Mlađi referent
    13.6k

Dodao bih i precijenjen na lopti.

Ne jer je loš u tom, ali od njega se rade hvalospjevi kao da je Pique. Jedan od stopera koji lansira masan broj dugih lopti i tu tuče progresivna dodavanja.

Uz činjenicu da nije na defanzivnoj razini Prpića, a pogotovo Uremovića, težak downgrade za njih.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Po meni Maresic mi je bolji stoper i od Uremovica i od Prpića. Uremovic je u početku djelovao kao stoper top klase za hnl, Al kasnije se vidjelo da je to jedan ekstra limitiran hnl igrač koji je s loptom na vi, Prpic je pokazivao neke naznake potencijala, ali jako puno grešaka i nekonzistentnosti. Ali osim vjerojatnog Maresica oni nemaju ni poluozbiljnog stopera.

Dominguez, McKenna, Theo, Galesic svaki bi kod njih bio u prvih 11, čak bih se usudio reci da je i ozlijeđeni i nespremni Peric bolji od ostatka njihovih stopera, tako da oni trebaju minimalno 2 ozbiljna stopera uz Maresica dovest da bi uopće pomišljali na kakvu takvu konkurentnost u hnl. A o krilima da ne govorimo, pa ljudima Roko Brajković prvo krilo, da ga staviš u 2 hnl ne bi radio razliku.

Jedino sto im valja po meni je trener, Livaja, Ivusic i Maresic ako dođe. Potencijalom je još zanimljiv Pajaziti, a sve ostalo je teški krš od igrača
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    Znači sve osim naših 15 razlike na kraju je sramota?
  • Blueshadow86
    3.8k
    Dajte, molim vas... tovarski stoperski par Šarlija - Marešić je rangu Osijekovog Jelenić - Mersinaj.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Info iz Bratislave kaze da je Erlic ipak na putu prema Slovackoj.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Po meni Maresic mi je bolji stoper i od Uremovica i od Prpića.Miro Vugrinec

Ma ne, ni blizu. Marešić igra ok s nogom i može se smatrati zamjenom za Prpića koji im je bio jako bitan u otvaranju igre, al ne može bit bolji od Uremovića koji je klasični korektor, izbija sve što mu dođe. Marešiću bi falio neki stoper poput njega, ako će sve ostati na Marešić-Šarlija to su stoperi za Slaven Belupo.
  • Bosskovitz
    17.8k

Po napomeni prijatelja, dodajem i petu avangardnu titulu koju uvijek nekako zanemarim - onu iz 1946. kada su osvojili iste kvalifikacije za državno prvenstvo kakve su osvojili i 1941. u nešto drugačijem sustavu, a to broje kao "naslov prvaka". Sljedeće godine taj "naslov" osvojio je NK Metalac Zagreb, današnja Kustošija - koja to ne navodi kao "naslov prvaka" jer to naprosto niti nije bilo državno prvenstvo.

Sukus svega: od njihovih 18 naslova prvaka države, gotovo svaki četvrti je ili osvajanje natjecanja koje nije niti bilo državno prvenstvo, ili ukradeni pehar ili potpuna izmišljotina.
  • don
    14.5k
    Jedino sto im valja po meni je trener, Livaja, Ivusic i Maresic ako dođe. Potencijalom je još zanimljiv Pajaziti, a sve ostalo je teški krš od igračaMiro Vugrinec

Sigur je klasa iznad svih tih nabrojanih, osim Livaje.
  • Dinamosaurus
    39
    sve ostalo je teški krš od igračaMiro Vugrinec

Pukštas?
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    Ako je Marešić bolji stoper od Uremovića koji je najbolji stoper lige i drugi najbolji igrač Hajduka, Valinčić najbolji desni bek, Lisica pojačanje na krilu kakvo nisu imali ni Dinamo ni Hajduk, Garcia najbolji trener lige, Heister bolji lijevi bek od svih naših jer ga nismo imali, Radošević i Lončar 2 odlične 6ice kakve nisu imali ponovno ni Dinamo ni Hajduk - pa kako je jbt Istra 6. na kraju završila? Trebala je 80 bodova imat najmanje
  • Filip85
    357
    Ali isto tako nismo niti redovni sudionici četvrtfinala europskih natjecanja pa da možemo sa bahatim stavom prema takvima (možda ako je san marino u pitanju). Naravno ovdje ne računam nas i hajduk iz prve polovine 90-ih.
  • Kumerle
    778
    Screenshot-2025-07-23-at-13-13-47.png
    Da je najskuplja verzija od 25 eura po kvadratu i da je 1000 kvadrata to je 25 000 eura.
    Što bi značilo da je sušenje i farbanje prostorija i postavljanje tih ploča što su otkinute 1.975.000,00 eura, sve regularno.

Kontra mraku, kontra sili!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.